Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(ibizulka @ 2010 05 14, 11:58)
o man isvis niekas jokio saraso dar nedave, nors ant nosies gimdymas sad.gif

tikrai... niekas neduoda, dar negirdejau, atisdarykite sios temso pima puslapi ten viskas surasyta ir paskubekit....juk turit jau 38 sav..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ibizulka @ 2010 05 14, 10:58)
o man isvis niekas jokio saraso dar nedave, nors ant nosies gimdymas sad.gif

O kas turetu ji duoti? lotuliukas.gif Nebent gausite koki reklamini lankstinuka kokio NUK'o ar kokiu maisto papildu, ir jame bus surasyta, as toki turiu, gavau su nesciosios kortele is savo gydytojos, ji ten man dar pradzioje nestumo prikrove visokiu lankstinuku mirksiukas.gif Nors tas sarasiukas visur vienodas, tik skiriasi kad tas kas reklamuojasi savo produkcijos iraso prie rekomenduojamu daiktu biggrin.gif
Atsakyti
Mums cia Klaipedoje iskart gine pasake, kad nusipirkciau epiduros rinkini ir siulu unsure.gif del epiduros, tai ramiau yra, kai ji galesi turedama panaudoti,o ne lakstyti ir ieskoti ax.gif bet del siulu,negi GN jau net tokiais dalykais neapsirupina? g.gif
Atsakyti
pirma kart girdziu del epiduros rinkinio ir del siulu, kazkokia nesamone.. g.gif
man gyd pasake ka pasiimti su savimi, plius dar prireike termometro elektroninio, labai padejo anspeniai pirmom dienom ir bepanten tepaliukas.
Atsakyti
Sakykit, o klizmutes reikia paciai veztis ar turi ligoninese? Nes paskaiciau cia ir is paskaiteliu nelabai supratau - vienoms daro, kitoms ne. Cia nuo ko priklauso? blush2.gif
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas, bet ar jei planinis CP yra, reikia gumines slepetes irgi veztis?
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2010 05 15, 22:44)
Mums cia Klaipedoje iskart gine pasake, kad nusipirkciau epiduros rinkini ir siulu unsure.gif del epiduros, tai ramiau yra, kai ji galesi turedama panaudoti,o ne lakstyti ir ieskoti ax.gif  bet del siulu,negi GN jau net tokiais dalykais neapsirupina? g.gif

Tiesa, Klaipedoje epiduru turi pats pasirupinti, siulus ir man rekomendavo atsivezti 2pakuotes Nr. 1. Sako, kad GN turi siulu, bet kur kas storesniu.

QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 11:22)
Sakykit, o klizmutes reikia paciai veztis ar turi ligoninese? Nes paskaiciau cia ir is paskaiteliu nelabai supratau - vienoms daro, kitoms ne. Cia nuo ko priklauso?  blush2.gif

Del klizmutes klausiau gydytojos, tai sake siais laikais tai neprivaloma procedura, bet paminejo, kad moterys susigesta per gimdyma, kad lenda ne tik leliukas ir kai reikia stumti, nestumia deramai. Tai kad jei nekompleksuosi tai klizmutes ir nereiks, o jei nori tai Mikrolaks klizmute nusipirk.
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 05 16, 22:31)
Del klizmutes klausiau gydytojos, tai sake siais laikais tai neprivaloma procedura, bet paminejo, kad moterys susigesta per gimdyma, kad lenda ne tik leliukas ir kai reikia stumti, nestumia deramai. Tai kad jei nekompleksuosi tai klizmutes ir nereiks, o jei nori tai Mikrolaks klizmute nusipirk.

Sako, kad tos mikrolax nevisada deramai suveikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopšinė @ 2010 05 17, 10:27)
Sako, kad tos mikrolax nevisada deramai suveikia ax.gif

O tai kas geriau tokiu atveju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 17, 11:05)
O tai kas geriau tokiu atveju?  unsure.gif

Paprasta natūrali klizma doh.gif biggrin.gif t.y. ta, kurią darytų ligoninėje, jei neturėtum savos mikrolax klizmutės ir jei ligoninė neturėtų (kažkuri draugė man minėjo, kad ji pati nepirko, bet ligoninėje jai būtent tokią padarė).

Šiaip su pirmu man padarė tą vadinamą klizmą su vandeniu, pati sutikau, nes tikrai nenorėjau per gimdymą galvoti apie ką kitą o ne vaiko stūmimą. Tada organizmas tikrai gerai išsivalė. Ir be viso kito, labai paskatino sąrėmius, jei iki klizmos tokie dar reti buvo, po klizmos labai padažnėjo (kaip minėjo akušerė, tai vienas iš būdų sužadinti sąrėmius).
O antrą kartą jau nenorėjau paprastos ir sumąsčiau darytis Mikrolax (visdėlto yra šioks toks mirksiukas.gif diskomfortas kai klizmą daro), pasiskaičiau, kad ne visada suveikia, todėl prieš važiuodama gimdyt vieną pasidariau namie, o kitą ligoninėje, jau slaugė padarė (pirkau ir vežiausi pati ). Gimdymo metu viskas ok buvo, bet šiaip po šitų klizmučių tikrai organizmas neišsivalo taip, kaip nuo paprastos vandeninės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Itane @ 2010 05 15, 22:44)
Mums cia Klaipedoje iskart gine pasake, kad nusipirkciau epiduros rinkini ir siulu unsure.gif del epiduros, tai ramiau yra, kai ji galesi turedama panaudoti,o ne lakstyti ir ieskoti ax.gif  bet del siulu,negi GN jau net tokiais dalykais neapsirupina? g.gif

Na, siūlų visuose gimdymo namuose bus, tik priklauso jų kokybė, dėl krizės kai kur perkami paprasčiausi variantai. Juk siūlai taip pat skiriasi, vieni greičiau sutirpsta, kiti ilgiau ir pan. Matyt gydytoja tai žinodama ir pasiūlė nusipirkti geresnių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 17 gegužės 2010 - 12:00
QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 11:22)
Sakykit, o klizmutes reikia paciai veztis ar turi ligoninese? Nes paskaiciau cia ir is paskaiteliu nelabai supratau - vienoms daro, kitoms ne. Cia nuo ko priklauso?  blush2.gif

kiek zinau tai klizmuciu jau nebestato
Papildyta:
Papildyta:
Na, siūlų visuose gimdymo namuose bus, tik priklauso jų kokybė, dėl krizės kai kur perkami paprasčiausi variantai. Juk siūlai taip pat skiriasi, vieni greičiau sutirpsta, kiti ilgiau ir pan. Matyt gydytoja tai žinodama ir pasiūlė nusipirkti geresnių smile.gif
[/quote]

as jau pies bevei metus gimdziau klp, jau siule nusipirkti, nes tetik, kad prastos kokybes, joms ir kiekis nedidelis duotas, taupo tuos mm ( net graudu iki ko nusirito)
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2010 05 17, 13:00)
Paprasta natūrali klizma  doh.gif  biggrin.gif t.y. ta, kurią darytų ligoninėje, jei neturėtum savos mikrolax klizmutės ir jei ligoninė neturėtų (kažkuri draugė man minėjo, kad ji pati nepirko, bet ligoninėje jai būtent tokią padarė).

Šiaip su pirmu man padarė tą vadinamą klizmą su vandeniu, pati sutikau, nes tikrai nenorėjau per gimdymą galvoti apie ką kitą o ne vaiko stūmimą. Tada organizmas tikrai gerai išsivalė. Ir be viso kito, labai paskatino sąrėmius, jei iki klizmos tokie dar reti buvo, po klizmos labai padažnėjo (kaip minėjo akušerė, tai vienas iš būdų sužadinti sąrėmius).
O antrą kartą jau nenorėjau paprastos ir sumąsčiau darytis Mikrolax (visdėlto yra šioks toks  mirksiukas.gif diskomfortas kai klizmą daro), pasiskaičiau, kad ne visada suveikia, todėl prieš važiuodama gimdyt vieną pasidariau namie, o kitą ligoninėje, jau slaugė padarė (pirkau ir vežiausi pati ). Gimdymo metu viskas ok buvo, bet šiaip po šitų klizmučių tikrai organizmas neišsivalo taip, kaip nuo paprastos vandeninės smile.gif

Jau tegul tas diskomfortas PRIES buna, nei gimdymo metu, kai reikes galvoti apie stumima, o cia be vaiko dar kazkas lenda, ko visai nesinoretu biggrin.gif
Atsakyti