Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(astulka1 @ 2010 05 05, 15:03)
o gal tikslingiau pasiklausti paciuose GN., pvz., jei eini apsiziureti ar eini tartis su gydytoju; as tada paklausiu ar man paciai pirktis, ar jie duos.  g.gif

Geriausia ligonineje pasiklausti, nes man pasake, kad nepirkciau, atseit jie patys turi, kai kurioms juk ne nespeja suleisti. Tai jeigu noresiu, jie suleis savo, o po to tik susimoketi reikes ar nupirkti jiems nauja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 06 gegužės 2010 - 09:24
nu va ir as taip pagalvojau, kad eidama tartis pasakysiu kad noresiu epiduros ir kad naudosiu ju, o po to sumokesiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mano nestuma priziurinti gydytoja dirba KLP gimdimo namuose, tai sake, kad reikia atsivezti siulu nr1 (2pakuotes) ir jei pageidauju epiduros rinkini, kadangi ligonineje vaistines dirba iki 16 - 18val., tai tiketis kad jei kas perpirksi is mamu kurioms neprireikia butu kvaila, nes yra nemazai buve atveju, kad moterys ir nerasdavo is ko perpirkt. Klizmute sake yra neprivalomas dalykas, daugiau psichologinis, nes sako reikia stumti, o moteris susijaudinus, kad ne vien tik vaikas lenda, nustoja stumti. Tai jei nekompleksuosi, klizmutes ir nereikia.
Atsakyti
Na as kai ligonineje (Tyzenhauzuose) lankiausi ir snekejau su vyr. sesele, supratau taip, kad pati ligonine turi epiduros rinkinius g.gif
Atsakyti
Tikrai pati ligonine tokius rinkinius turi!

QUOTE(Frosted @ 2010 05 06, 21:14)
Na as kai ligonineje (Tyzenhauzuose) lankiausi ir snekejau su vyr. sesele, supratau taip, kad pati ligonine turi epiduros rinkinius  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Edaura @ 2010 05 07, 19:49)
Tikrai pati ligonine tokius rinkinius turi!

Keista, kad liepia atsivezti savo.. Gal net nespes suleisti - gal jau gimdysi, kol atves iki ligonines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 07, 20:49)
Keista, kad liepia atsivezti savo.. Gal net nespes suleisti - gal jau gimdysi, kol atves iki ligonines?  g.gif

Na, epidūras nėra privaloma procedūra, iš esmės gydytojas turėtų spręsti pagal gimdyvės būklę, jei mato, kad jai būtinas epidūras - skiria, jei ne - neskiria ir tokiu atveju niekas neturėtų teisės reikalauti ar prašyti turėti epidūro rinkinį. Šiaip kiek esu kalbėjus su anesteziologe, anksčiau ir gimdyvei pačiai užsimanius, niekas neprašydavo jokio epidūro rinkinio pirkti, bet juk dabar visur taupymo metas ir jų ligoninėse perkamas ribotas skaičius, todėl kai epidūro prašo pati gimdyvė dažnai jos paprašoma arba turėti epidūro rinkinį arba vėliau nupirkti. Tiesa, kaip mane ramino, kad bet kuriuo atveju ligoninėje visada bus epidūro rinkinių, nepasilieka anesteziologas be tokio rinkinio smile.gif ir jei nenusipirkus atvažiuoji, tiesiog reikia nenustebt jei po to paprašys nupirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 05 06, 16:41)
kadangi ligonineje vaistines dirba iki 16 - 18val., tai tiketis kad jei kas perpirksi is mamu kurioms neprireikia butu kvaila, nes yra nemazai buve atveju, kad moterys ir nerasdavo is ko perpirkt.

Tiesiog is sito post'o galima supratau taip, kad kai kurios ligonines sio rinkinio neturi g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,
daug kuri rašote, kad vilkėjote savo rūbelius gimdymo metu. Ką būtent? Ar paprastus naktinius marškinius, ar marškinėlius? Gal specialiai kažką siūdinotės? Juk reikia, kad juos būtų galima ir pakelti patogiai, ir atsegti krūtinės srityje...
Atsakyti
o as nusipirkau tiknaktinuksu su sleikom, juos irpakelt lengav, ir tas sleikutes bus manau lengva nuslinkt, kai reiks maitinti 4u.gif
Atsakyti
o man isvis niekas jokio saraso dar nedave, nors ant nosies gimdymas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ibizulka @ 2010 05 14, 10:58)
o man isvis niekas jokio saraso dar nedave, nors ant nosies gimdymas sad.gif

o kas tau jį turi duot?.. reik sužinot yra rekomendacija temos pradžioj.. pati jį susidarai.. 4u.gif nors gal kam ir duoda..
Atsakyti