Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

aciu labai 4u.gif
jau reik susiruosti, cia ne tas variantas, kad paskutinei dienai palikti..... bo ji gali ateiti laabai netiketai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 21:48)
aciu labai  4u.gif
jau reik susiruosti, cia ne tas variantas, kad paskutinei dienai palikti..... bo ji gali ateiti laabai netiketai  ax.gif

As jau kazkur pries pora savaiciu susikroviau daiktus ligoninen 4u.gif
Atsakyti
dar vis su sodra niekaip nesusitavrkau, tai spaudo truksta tai tas vel negerai, pinigeliu laukiu, bo dar reik prisiprikt dauk ko ax.gif 4u.gif
ir jau pulsiu tases kraut... nestuke.gif
Atsakyti
Pas mane jau tase pora savaiciu kaip sukrauta ir belieka tik laukti doh.gif ai tik maitinancioms liemenele per ebay pirkau, tai kazkur siuntinys pasiklydo, bet turi jau ryt poryt ateit rolleyes.gif o daugiau kaip ir viskas sudeta ax.gif na dar higienos priemones tikiuosi speti isimesti kai jau prasides didysis veiksmas smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o kur galima nusipirkti tinklines kelnaites? Girdejau, jos labai pasiteisina po gimdymo, kai tenka naudoti didelius paketus. Ar vaistineje ieskoti, ar prie rubu kur nors... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 04 28, 18:18)
Mergaites, o kur galima nusipirkti tinklines kelnaites? Girdejau, jos labai pasiteisina po gimdymo, kai tenka naudoti didelius paketus. Ar vaistineje ieskoti, ar prie rubu kur nors...  g.gif

Mačiau, kad čia temoje jau buvo minėta, bet, kad nereiktų ilgai ieškot - parašysiu smile.gif

Tinklinės kelnaitės perkamos vaistinėse smile.gif tereikia paprašyti kelnaičių po gimdymo arba tinklinių kelnaičių ir kiekviena vaistininkė supras ko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2010 04 28, 18:32)
Mačiau, kad čia temoje jau buvo minėta, bet, kad nereiktų ilgai ieškot - parašysiu smile.gif

Tinklinės kelnaitės perkamos vaistinėse smile.gif tereikia paprašyti kelnaičių po gimdymo arba tinklinių kelnaičių ir kiekviena vaistininkė supras ko reikia smile.gif

Aciu, Ievka. 4u.gif
Atsakyti
O gal galite kas nors nurodyti, kas turi eiti i epiduro rinkini, nes visi pateikia skirtingus variantus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2010 05 03, 22:42)
O gal galite kas nors nurodyti, kas turi eiti i epiduro rinkini, nes visi pateikia skirtingus variantus  blush2.gif

Šiaip epidūro rinkinys yra vaistinėje perkamas, geriausia toje vaistinėje, kuri būtų arti prie tos ligoninės, kurioje gimdysi, tada žino kokį daugiausia naudoja gydytojai. Bet viskas yra viename rinkinyje, nereikia nieko pirkti atskirai. Iš esmės kaip man sakė anesteziologė - pasakai vaistinėje, reikia rinkinio ir viskas smile.gif
Kai kur prašo pačio leidžiamo vaisto (man taip nereikėjo, bet girdėjau, kad kartais prašo) tada jau tiksliai reikia žinot kokį naudoja anesteziologas, kuris tau darys (ten yra kelios rūšis vaisto), o šiaip jie visada turi ir jei ką naudoja net savo rinkinį ir jei reikia po to nuperki smile.gif
tiesa, jei epidūrą nusprendžia skirti gydytojas - pirkti rinkinio visai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2010 05 03, 21:42)
O gal galite kas nors nurodyti, kas turi eiti i epiduro rinkini, nes visi pateikia skirtingus variantus  blush2.gif

Klaipėdos GN temos 36 puslapyje esu įdėjusi pilno epidūro nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
o gal tikslingiau pasiklausti paciuose GN., pvz., jei eini apsiziureti ar eini tartis su gydytoju; as tada paklausiu ar man paciai pirktis, ar jie duos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 05, 14:03)
o gal tikslingiau pasiklausti paciuose GN., pvz., jei eini apsiziureti ar eini tartis su gydytoju; as tada paklausiu ar man paciai pirktis, ar jie duos.  g.gif

tai aišku, kad geriau pasiklauskite 4u.gif
Atsakyti