Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(gupija @ 2010 03 26, 16:56)
Vienuose gimdymo namuose leidžia gerti, kituose- ne.

drinks_cheers.gif

QUOTE(avilinka @ 2010 03 28, 09:47)
As manau,kad neleidzia vandens,jei gresia CP..,

Abu kartus gimdžiau AK, neleido gert gimdymo metu.. schmoll.gif Nors tikrai abu gimdymai sklandžiai ėjosi, negrėsė CP, bet troškulį numalšinau tik pagimdžius.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 03 29, 00:11)
drinks_cheers.gif
Abu kartus gimdžiau AK, neleido gert gimdymo metu..  schmoll.gif  Nors tikrai abu gimdymai sklandžiai ėjosi, negrėsė CP, bet troškulį numalšinau tik pagimdžius..  doh.gif

blink.gif Pravals trumpai tariant.
Numirciau is troskulio matyt karsta.gif
Atsakyti
abu kartus tirėjau su savim mineralinio negazuoto. pirmą kartą geriau, nes norėjau. antrą kartą nespėjau atsigaivinti.
Atsakyti
man irgi neleidi nieko gerti g.gif manau cia gydytojai apsidraudzia, jei netycia prireiktu cp daryti.
Atsakyti
O man liepė gert, nors pati visai nenorėjau. Gimdymas baigėsi CP
Šiaip nelabai yra ryšio tarp vandens gėrimo ir būsimo CP. Gi nepilna nejautra, o tik dalinė. Valgyt ir gert negalima prieš tas operacijas kai daroma pilna nejautra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta003: 09 balandžio 2010 - 12:20
QUOTE(jolanta003 @ 2010 04 09, 13:18)
Šiaip nelabai yra ryšio tarp vandens gėrimo ir būsimo CP. Gi nepilna nejautra, o tik dalinė.

extra cezariui daro ir pilną narkozę.
Atsakyti
Mamytes,sakykit,kokios firmos buna tos vienkartines kelnaites?kur ju rasti pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2010 04 15, 23:09)
Mamytes,sakykit,kokios firmos buna tos vienkartines kelnaites?kur ju rasti pirkti? g.gif

vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(jusy @ 2010 03 26, 14:17)
as kai vaziavau gimdyti tai labai daugko nusiveziau bet puses nereikejo.... g.gif  kauno krikscioniskuose gimdymo namuose galima sakyti kad viska duoda, tik reik jau pasirupinti labiau savo rubais, chalatu ypac, o naktinius duoda, vaikuty aprengia ligonines rubeliais (tik jie toki senoviniai taj leliukas kaip matrioska atrodo)  smile.gif  paskui as paklausiau ar nereik duot rubeliu taj sako jei turi atsivezus gali duot, pasijauciau kaip is menulio,o buna kas neatsiveza?  blush2.gif  blink.gif  ir tuose gimdymo namuose visos sesutes ir gydytojos super  thumbup.gif  jai kada dar antra mazyly gimdysiu taj tik ten nestuke.gif  thumbup.gif ten butiniausi gaiktai tai paketai visokiausi, tapkes, pampersiukai, asmenines higienos reikmenys ir ranksluostis  smile.gif  kazkur skaiciau kad reik pasimt y gimdykla vandens atsigert, kad troskina tai tikraj labai, tik kad neleidzia gerti, verysad.gif  kas is to vandens jei tik ziuresi?  unsure.gif  biggrin.gif

Mano pazistama 3 leliuka cia gimde smile.gif Tai sake, kad viskas buvo super, jei tektu dar tik cia sake gimdytu smile.gif Paklausius nuomoniu, susigundysiu ir as i Kauna vaziuoti ax.gif
Atsakyti
Aš buvau pas kraujagyslių chirurgą, tai jis man rekomendavo gimdyti su kompresinėmis kojinėmis, nes jos kažkaip sumažina riziką trombozei. Pasirodo, kiekvienos operacijos metu jos reikalingos. Ar kuri nors bandėte? Nes ginekologė tai mano matosi,kad apie tai nieko neišmano..
Atsakyti
QUOTE(essence @ 2010 04 22, 11:36)
Aš buvau pas kraujagyslių chirurgą, tai jis man rekomendavo gimdyti su kompresinėmis kojinėmis, nes jos kažkaip sumažina riziką trombozei. Pasirodo, kiekvienos operacijos metu jos reikalingos. Ar kuri nors bandėte? Nes ginekologė tai mano matosi,kad apie tai nieko neišmano..

o geras, reik cia isdemet ir uzklaust gines per vizita ... blink.gif
Papildyta:
su tais paciasi klausimais nuklydus esu i kita tema, bet ten kazkai ptyla, tai jei nesupyksit - cia "pakankinsiu" jus;

as laabai atsiparsau, bet kas tos tinklines kelnaites? apie kurias jus cia visos kalbat?cia kazkokios specialios? kuom jos skiriasi nuo vienkartiniu kelnaiciu ar cia virnas ir tas pats? blink.gif
ka reiskia naturalus iklotai? cia tie visi kur populiarus - netinka? cia naturalus - cia tie TENA?

kazkaip anksciau Vilniuje akropolio euro vaistineje mamos skyrelyje daugiau pasirinkimo buvo, dabar man jis ten toks apmazejes, kazi ten viso to ka jus esate dauguma parase imanoma nusipirkt?

ir palutes.. ju galima isigyti ten kur viskas kudykiams, ar irgi reiktu ziureti kur specialiai?
viena mamyte ras eapie Bepanten tepaliukas leliukui kam? nuo ko jis?
ax.gif

aciu aciu, kas atsakys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 22, 20:47)
o geras, reik cia isdemet ir uzklaust gines per vizita ... blink.gif
Papildyta:
su tais paciasi klausimais nuklydus esu i kita tema, bet ten kazkai ptyla, tai jei nesupyksit - cia "pakankinsiu" jus;

as laabai atsiparsau, bet kas tos tinklines kelnaites? apie kurias jus cia visos kalbat?cia kazkokios specialios? kuom jos skiriasi nuo vienkartiniu kelnaiciu ar cia virnas ir tas pats? blink.gif
ka reiskia naturalus iklotai? cia tie visi kur populiarus - netinka? cia naturalus - cia tie TENA?

kazkaip anksciau Vilniuje akropolio euro vaistineje mamos skyrelyje daugiau pasirinkimo buvo, dabar man jis ten toks apmazejes, kazi ten viso to ka jus esate dauguma parase imanoma nusipirkt?

ir palutes.. ju galima isigyti ten kur viskas kudykiams, ar irgi reiktu ziureti kur specialiai?
viena mamyte ras eapie  Bepanten tepaliukas leliukui kam?  nuo ko jis?
ax.gif

aciu aciu, kas atsakys. 4u.gif

Tinklines kelnaites galima isigyti vaistineje,tai tokie sortukai is tinklelio,sako,kad patogu vaikstant su iklotu...na pati pirma karta pirkau dabar kelias,tai matysiu,ar patogu 4u.gif
Na o jos ir yra kaip ir vienkartines kelnaites,as dar sauskelnes vadinu vienkartinem kelnaitem 4u.gif
TEna iklotukai gal but tinkamiausi po gimdymo,nes paciai vaistineje patare,tad pirkau,o siaip always dar pasiimsiu ir naktiniu ir paprastu...kazkokiu naturaliu spec.net neieskojau 4u.gif
Tikrai tokiu dalyku rasi vaistineje,o eurovaistinej tai tikrai bus,kad ir sumazintas skyriukas mamoms mirksiukas.gif
Bepanten tepaliukas gerai labai speniukams,nes visko buna ir sutrukineja ir nugrauzia lelius 4u.gif
As asmeniskai nusipirkau medetku tepala,pabandysiu...
Del paluciu tai ju rasi kudikiu prekese,kitaip dar vadinamos vystiklais 4u.gif
Na gal kiek padejau,gal dar kas dapildys smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti