Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

as kai vaziavau gimdyti tai labai daugko nusiveziau bet puses nereikejo.... g.gif kauno krikscioniskuose gimdymo namuose galima sakyti kad viska duoda, tik reik jau pasirupinti labiau savo rubais, chalatu ypac, o naktinius duoda, vaikuty aprengia ligonines rubeliais (tik jie toki senoviniai taj leliukas kaip matrioska atrodo) smile.gif paskui as paklausiau ar nereik duot rubeliu taj sako jei turi atsivezus gali duot, pasijauciau kaip is menulio,o buna kas neatsiveza? blush2.gif blink.gif ir tuose gimdymo namuose visos sesutes ir gydytojos super thumbup.gif jai kada dar antra mazyly gimdysiu taj tik ten nestuke.gif thumbup.gif ten butiniausi gaiktai tai paketai visokiausi, tapkes, pampersiukai, asmenines higienos reikmenys ir ranksluostis smile.gif kazkur skaiciau kad reik pasimt y gimdykla vandens atsigert, kad troskina tai tikraj labai, tik kad neleidzia gerti, verysad.gif kas is to vandens jei tik ziuresi? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jusy @ 2010 03 26, 14:17)
as kai vaziavau gimdyti tai labai daugko nusiveziau bet puses nereikejo.... g.gif  kauno krikscioniskuose gimdymo namuose galima sakyti kad viska duoda, tik reik jau pasirupinti labiau savo rubais, chalatu ypac, o naktinius duoda, vaikuty aprengia ligonines rubeliais (tik jie toki senoviniai taj leliukas kaip matrioska atrodo)  smile.gif  paskui as paklausiau ar nereik duot rubeliu taj sako jei turi atsivezus gali duot, pasijauciau kaip is menulio,o buna kas neatsiveza?  blush2.gif  blink.gif  ir tuose gimdymo namuose visos sesutes ir gydytojos super  thumbup.gif  jai kada dar antra mazyly gimdysiu taj tik ten nestuke.gif  thumbup.gif ten butiniausi gaiktai tai paketai visokiausi, tapkes, pampersiukai, asmenines higienos reikmenys ir ranksluostis  smile.gif  kazkur skaiciau kad reik pasimt y gimdykla vandens atsigert, kad troskina tai tikraj labai, tik kad neleidzia gerti, verysad.gif  kas is to vandens jei tik ziuresi?  unsure.gif  biggrin.gif

o kodėl neleidžia gerti? man liepė gerti kuo daugiau, nes sakė kitaip nuo kvėpavimo gerklę skaudės.. g.gif o neatsivežt drabužiukų juk galima.. jei mieste svetimam prasidėtų viskas anksčiau kai kraitelis toli.. pagimdytum greitai.. ir neatsivežtum.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusy @ 2010 03 26, 14:17)
kazkur skaiciau kad reik pasimt y gimdykla vandens atsigert, kad troskina tai tikraj labai, tik kad neleidzia gerti, verysad.gif  kas is to vandens jei tik ziuresi?  unsure.gif  biggrin.gif

Na čia dabar, tai jei neleis gerti tai ten po 10 min nuo troškulio amen bus. Bent jau man. Aš išgėriau beveik 1,5 L per 7 val.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 03 26, 16:41)
Na čia dabar, tai jei neleis gerti tai ten po 10 min nuo troškulio amen bus. Bent jau man. Aš išgėriau beveik 1,5 L per 7 val.

Vienuose gimdymo namuose leidžia gerti, kituose- ne.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 03 26, 17:41)

na jei gimdymas 7 val trunka taj manau gerti tikraj leisti turi,as tik valanda gimdykloj buvau... man taj dave toki stikliuka vendens kai paprasiau po gimdymo, sake tik kiek galima burnaj susislapint unsure.gif taj kai perkele y palata prigeriau kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jusy @ 2010 03 27, 12:09)
na jei gimdymas 7 val trunka taj manau gerti tikraj leisti turi,as tik valanda gimdykloj buvau... man taj dave toki stikliuka vendens kai paprasiau po gimdymo, sake tik kiek galima burnaj susislapint unsure.gif  taj kai perkele y palata prigeriau kaip reikiant biggrin.gif

Gimdžiau Kaune 2 ligoninėj, tai mane akušerė iš anksto perspėjo, kad į gimdyklą vandens būtinai pasiimčiau smile.gif Nors su drauge neseniai kalbėjau, tai sakė, kad jai gimdymo metu neleido gert, bet gimdė ji prieš 7 metus smile.gif

Tiesa, man dar į gimdyklą kavos akušerė atnešė mirksiukas.gif tik viskas taip greit ėjosi, kad išgėriau tik po gimdymo lotuliukas.gif
Ir per pirmą prieš 8 metus, toje pačioje ligoninėje gimdykloje arbatą gėriau, akušerės padarytą smile.gif tik tą kartą spėjau išgert mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 27 kovo 2010 - 20:08
Gimdziau RK, gert leido, tik kai jau pradejo grest CP, sake pasistengt kuo maziau gert. As dar daugiau pasakysiu, as ZIAURIAI valgyt norejau! doh.gif lotuliukas.gif Tai nusiunciau vyra, kad nors sokolado nupirktu blush2.gif
Papildyta:
Labai atsiprasau uz Off Topika, bet Ievka, pasiziurejau i jusu parasa, kiek dukryte sveria thumbup.gif Maniskis 7men sveria 7500g blush2.gif
Atsakyti
As gimdziau VGN,tai net neklausiau ar galima gerti,buvau pasiemusi visa 1,5L vandens mineralinio negazuoto ir ji ismaukiau visa iki gimdymo pabaigos, o gimdziau nuo 24h iki 11h ryto. Gerti be galo norisi karsta.gif Man pvz tai po kiekvieno saremio norejosi, vis vyro prasydavau,tai tas jau po kiekvieno saremio jau pakisdavo puodeli hihihi.gif Uzdekdavo tik gurgsnelio ir budavo taip gera bigsmile.gif
As manau,kad neleidzia vandens,jei gresia CP.., jie vistiek juk mato pagal situacija kas ir kaip, o jei neleistu man gerti tai nzn kuom ten pasibaigtu,nes sitiek skysciu prarandama.. Man likus iki gimdymo pabaigos,tai laseline net pastate..
Atsakyti
gal krikscioniskuose dar senoviniai paprociai islike g.gif biggrin.gif mazdaug gimdyk kaip mociute gimde doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jusy @ 2010 03 28, 10:47)
gal krikscioniskuose dar senoviniai paprociai islike g.gif biggrin.gif mazdaug gimdyk kaip mociute gimde doh.gif biggrin.gif

Gali būti, kad tiesiog nesigilina, apsidraudžia iš kart, mažiau vargo smile.gif nors keista, nes vanduo blogai tik tada, kad visiška nejautra - narkozė, bet juk dabar daugiausia tik stipresnį epidūrą pritaiko smile.gif

QUOTE(musik @ 2010 03 28, 00:05)
Gimdziau RK, gert leido, tik kai jau pradejo grest CP, sake pasistengt kuo maziau gert. As dar daugiau pasakysiu, as ZIAURIAI valgyt norejau!  doh.gif  lotuliukas.gif  Tai nusiunciau vyra, kad nors sokolado nupirktu  blush2.gif
Papildyta:
Labai atsiprasau uz Off Topika, bet Ievka, pasiziurejau i jusu parasa, kiek dukryte sveria  thumbup.gif  Maniskis 7men sveria 7500g  blush2.gif

na... aš taip pat stebiuosi, svarbiausia ji nėra storuliukė, tiesiog nėštumas buvo sunkus labai daug gulėjau, didelė jau pilvuke užaugo wink.gif o dabar kas mėnesį tvarkingai tiek kiek reikia priauga smile.gif)))

Atsakyti
sveikos gal kas zino ka i ligonine imt nes ggymdziau pres 6rius metus tai dabar viska jau pasikeite ax.gif 4u.gif net gieda klaus blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinka @ 2010 03 28, 17:49)
sveikos gal kas zino ka i ligonine imt nes ggymdziau pres 6rius metus tai dabar viska jau pasikeite ax.gif  4u.gif net gieda klaus blush2.gif blush2.gif  4u.gif

Šiaip tai net pirmoje temos žinutėje yra išsamus sąrašas, o ir visoje temoje diskutuojama apie tai, ko gali prireikti, o ko ne g.gif
Atsakyti