Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(*Ievka* @ 2010 02 27, 18:43)

O dėl patalynės - buvau ligoninėje 4 naktis, vežiausi savo paklodę su guma (turėjau pasiėmus ir atsarginę), nes man labai nepatinka kai ligoninės paklodės slidinėja, tai nebuvo nei vieno kraujo lašo, neprireikė atsarginės nors kraujavau šį kartą labai gausiai. Manau, kad tiesiog tinkami paketai smile.gif

Ot, velnias, kodel as nesugalvojau nusivezt savo paklodes su guma doh.gif doh.gif doh.gif Isprotet galima su ta slidinejancia ligonines patalyne doh.gif

Medalis tau *Ievka* uz tokia minti first.gif . Tik gaila kad jau po laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 02 28, 01:13)
Ot, velnias, kodel as nesugalvojau nusivezt savo paklodes su guma  doh.gif  doh.gif  doh.gif Isprotet galima su ta slidinejancia ligonines patalyne  doh.gif

Medalis tau *Ievka* uz tokia minti first.gif . Tik gaila kad jau po laiko  ax.gif

Tą mintį "išaudžiau" po pirmos nakties ligoninėje nėštumo metu (teko šiek tiek pagulėt), kitą rytą pirmas skambutis mano vyrui buvo - vežk kuo greičiau paklodę ir pagalvę biggrin.gif nes jau tokios pagalvės akmeninės buvo, o aš dar blogai jaučiaus smile.gif
Tiesa, gimdyt pagalvės jau nesivežiau ax.gif
Atsakyti
Man pasisekė su patalais - paklodės didelės, gerai užkamšytos, pagalvės antros pasiprašiau - davė. Čia kmuk.

Ko man trūko ir ką atvežti liepiau vyrui - tai spec.lempelę naktinę - kur į rozetę kišasi ir blankiai šviečia. Nes naktį dažnai maitinau, šiaip norėjos matyt vaikiuką, o tos lempos, kur prie lovos yra, labai ryškiai spigina, tai nepatogu buvo nei man, nei kaimynei. Ta lempele abi džiaugėmės.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 01, 10:29)
Man pasisekė su patalais - paklodės didelės, gerai užkamšytos, pagalvės antros pasiprašiau - davė. Čia kmuk.

Ko man trūko ir ką atvežti liepiau vyrui - tai spec.lempelę naktinę - kur į rozetę kišasi ir blankiai šviečia. Nes naktį dažnai maitinau, šiaip norėjos matyt vaikiuką, o tos lempos, kur prie lovos yra, labai ryškiai spigina, tai nepatogu buvo nei man, nei kaimynei. Ta lempele abi džiaugėmės.

Tikrai labai reikalingas dalykas, man vyras nupirko Senukuose tokia, stalinę lempą kuri "prisisega" prie lovos kaip skalbinių segtukas (apie 20 Lt kainavo) smile.gif įdėjo mažesnio galingumo lemputę, tai labai pravertė smile.gif Ir dabar prie lovytės turiu prisegus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2010 03 01, 12:24)
Tikrai labai reikalingas dalykas, man vyras nupirko Senukuose tokia, stalinę lempą kuri "prisisega" prie lovos kaip skalbinių segtukas (apie 20 Lt kainavo)  smile.gif įdėjo mažesnio galingumo lemputę, tai labai pravertė smile.gif Ir dabar prie lovytės turiu prisegus smile.gif

drinks_cheers.gif labai reikalingas daiktas,nes pamenu,kai abi viena kitai naktim trugdydavom,nes be proto spigindavo ta lempa ligonines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 03 02, 14:14)
drinks_cheers.gif  labai reikalingas daiktas,nes pamenu,kai abi viena kitai naktim trugdydavom,nes be proto spigindavo ta lempa ligonines  doh.gif

Kaip gerai kad Klaipedos pogimdyvinese palatose visos mamos guli po viena. Niekas niekam netrukdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 03 02, 16:38)
Kaip gerai kad Klaipedos pogimdyvinese palatose visos mamos guli po viena. Niekas niekam netrukdo  thumbup.gif

tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 03 02, 15:38)
Kaip gerai kad Klaipedos pogimdyvinese palatose visos mamos guli po viena. Niekas niekam netrukdo  thumbup.gif

Bet tik mokamose atskirai?ar ir nemokamose?nesusiduriau dar su tuo,bet greit teks mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos guli po viena thumbup.gif . Pogimdyvinese. Mokamose tik pacios lovos patogesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 03 09, 21:57)
Visos guli po viena  thumbup.gif . Pogimdyvinese. Mokamose tik pacios lovos patogesnes  ax.gif

Supratau,dekoju,o gal pasakysit kokia situacija ten tuos gimdymo namuos?viskas is senu laiku ar jau atnaujinta?kaip patys daktarai?sesutes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2010 03 10, 23:06)
Supratau,dekoju,o gal pasakysit kokia situacija ten tuos gimdymo namuos?viskas is senu laiku ar jau atnaujinta?kaip patys daktarai?sesutes? blush2.gif

Pogimdyvinis kaip ir patologinis, tvarkingi, bet senoviski. Gimdyklos remontuotos 2007 berods, tai svarios, modernios. Jose yra dusai, naujos lovos, kurios transformuojasi, taip kad galetum gimdyt. Tikrai jau bent aplinka gimdant thumbup.gif
O del daktaru ir sesuciu, tai turbut kaip visur - visokiu yra, visokiu reikia. Be to dar ir nuo nuotaikos daug kas priklauso. Juk kiekvienam pasitaiko "ne ta koja is lovos islipt".
Du vaikucius pagimdziau, tikrai labai blogu prisiminimu neturiu smile.gif pogimdyvinese palatose pasitaike nuostabios sesutes: padejo ir patare smile.gif Tik reikia nebijot paklaust jei kas neaisku smile.gif
Bet apie tai yra atskira tema. Pasiskaityk, ten daugiau informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 02 26, 13:39)
Aha, as irgi turejau 6: 3midi ir 3 mini(nu bet jie irgi nemazi tokie), tai man uzteko. 2 sunaudojau dar gimdykloj, per saremius, likusius - jau pogimdyvinej. Bet as netaip smarkiai ir kraujavau, paskui man uzteko jau paprastu naktiniu paketu. Kazkaip smagiau kai jie mazesni  ax.gif  ax.gif

As irgi taip pat turejau 3 didesnius ir 3 mazesnius Tena, o po to, naktinius "Always" naudojau, nes nedaug kraujavau:) Nei per pati gimdyma ten kas issipurvino, o labai gerai buvo Abri-San ar Tena paklotai, taip gera jaustis sausai...smile.gif
Atsakyti