Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

As vakar pirkausi tinklines kelnaites vaistinej ir tena paketu, tik kai parode tuos paketus... blink.gif lotuliukas.gif Nzn, bilekokio dydzio, nzn ar patogu bus, jie rimtai toks vaizdas,kad slidines. Galvojau pampersus tuos imt, apsidedi ir ramu bet vaistinike sako, kad labiau visos perka Tena iklotus, tipo patogiau.. Na ziuresiu, jei ka sakiau vyra nusiusiu, na jei netycia pamperiu prisireiks smile.gif Kazkodel galvou kad visdelto jei patogiau...v doh.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 02 24, 10:03)
As vakar pirkausi tinklines kelnaites vaistinej ir tena paketu, tik kai parode tuos paketus...  blink.gif  lotuliukas.gif Nzn, bilekokio dydzio, nzn ar patogu bus, jie rimtai toks vaizdas,kad slidines. Galvojau pampersus tuos imt, apsidedi ir ramu bet vaistinike sako, kad labiau visos perka Tena iklotus, tipo patogiau.. Na ziuresiu, jei ka sakiau vyra nusiusiu, na jei netycia pamperiu prisireiks smile.gif Kazkodel galvou kad visdelto jei patogiau...v doh.gif

Jei kirps/plyši tuomet reikia, kad žaizda kuo daugiau kvėpuotų ir greičiau gytų. O tos suaugusių sauskelnės tikrai nėra tinkamiausios tokiu atveju.
Tinklinės kelnaitės labai gerai apspaudžia ir niekas ten neslidinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 02 24, 10:06)
Jei kirps/plyši tuomet reikia, kad žaizda kuo daugiau kvėpuotų ir greičiau gytų. O tos suaugusių sauskelnės tikrai nėra tinkamiausios tokiu atveju.
Tinklinės kelnaitės labai gerai apspaudžia ir niekas ten neslidinės  mirksiukas.gif

Nu tai liuks. Ta vaistininke ir sako, su tais pamperiais labai sunta. Tai as nusipirkau timpas, specialiai, kad uzpakalis suspaustas butu ir kad kuo maziau vietos ir noro butu ten viskam slidinet tongue.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 02 24, 10:39)
Nu tai liuks. Ta vaistininke ir sako, su tais pamperiais labai sunta. Tai as nusipirkau timpas, specialiai, kad uzpakalis suspaustas butu ir kad kuo maziau vietos ir noro butu ten viskam slidinet  tongue.gif  biggrin.gif  ax.gif

Ahe, tik jei netycia kirptu, ar plystum. Labai as abejoju ar noresis tau tu timpu thumbup.gif doh.gif man asmeniskai labiausiai norejosi kad niekas niekur nespaustu ir net nesilietu ax.gif Tos tinklines kelnaites tokiso ir yra, viskas gerai priglunda, bet niekas nespaudzia

Nu bet kiekvienai kitaip, isbandysi ir jei netiks, prasysi kad vyras kitokiu atveztu
Atsakyti
o ar jei daro cezari prireikia paketu po gimdymo? vistiek kraujuoja?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 24, 10:41)
o ar jei daro cezari prireikia paketu po gimdymo? vistiek kraujuoja?

Prireikia, nes gimda tai vis vien valosi.
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 02 24, 11:18)
Ahe, tik jei netycia kirptu, ar plystum. Labai as abejoju ar noresis tau tu timpu  thumbup.gif  doh.gif man asmeniskai labiausiai norejosi kad niekas niekur nespaustu ir net nesilietu  ax.gif Tos tinklines kelnaites tokiso ir yra, viskas gerai priglunda, bet niekas nespaudzia

Nu bet kiekvienai kitaip, isbandysi ir jei netiks, prasysi kad vyras kitokiu atveztu

Aaaaa.... blink.gif Nu jo, zodziu smagumas. Tai busiu su naktiniais smile.gif Baisu, kad ten lb nepribeginetu... O kiek vnt ju pirkai? As nusipirkau 6vnt pakeli tu Tena iklotu ir tada galvoju gal jau naktiniu paketu uzteks. Na zodziu bet kokiu atveju vyras bet kuo pasirupins smile.gif Jis jau dabar juokiasi, sako kai nueisiu i vaistine visokiu idomiu dalyku, ziures i mane kaip i marsieti smile.gif Sakau, nesusireiksmink, jos ten prie visko prate smile.gif Ypac jauciu tose ligoniniu vaistinese smile.gif
Atsakyti
Na kai gimdziau pirmaji vaikeli pirkau tas tinklines kelnaites ir tena iklotus negaliu pasakyti kad buvo blogai bet dabar antrajam gimdimui nusipirkau pampersiukus bet tos tokius kaip kelnaites nes manau kad bus patogiau.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 02 24, 18:03)
O kiek vnt ju pirkai? As nusipirkau 6vnt pakeli tu Tena iklotu ir tada galvoju gal jau naktiniu paketu uzteks.

Aha, as irgi turejau 6: 3midi ir 3 mini(nu bet jie irgi nemazi tokie), tai man uzteko. 2 sunaudojau dar gimdykloj, per saremius, likusius - jau pogimdyvinej. Bet as netaip smarkiai ir kraujavau, paskui man uzteko jau paprastu naktiniu paketu. Kazkaip smagiau kai jie mazesni ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2010 02 26, 13:39)
Aha, as irgi turejau 6: 3midi ir 3 mini(nu bet jie irgi nemazi tokie), tai man uzteko. 2 sunaudojau dar gimdykloj, per saremius, likusius - jau pogimdyvinej. Bet as netaip smarkiai ir kraujavau, paskui man uzteko jau paprastu naktiniu paketu. Kazkaip smagiau kai jie mazesni  ax.gif  ax.gif

Tai vat. As tai patikek, pasiemiau didziausius, tai sakau, kai parode ju dydi, as ziurejau isiziojus... blink.gif biggrin.gif Ai nu bet cia toks individualus dalykas. Kaip pats gimdymas, nezinai kaip bus... doh.gif Tai ir suki galva... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 02 24, 10:03)
As vakar pirkausi tinklines kelnaites vaistinej ir tena paketu, tik kai parode tuos paketus...  blink.gif  lotuliukas.gif Nzn, bilekokio dydzio, nzn ar patogu bus, jie rimtai toks vaizdas,kad slidines. Galvojau pampersus tuos imt, apsidedi ir ramu bet vaistinike sako, kad labiau visos perka Tena iklotus, tipo patogiau.. Na ziuresiu, jei ka sakiau vyra nusiusiu, na jei netycia pamperiu prisireiks smile.gif Kazkodel galvou kad visdelto jei patogiau...v doh.gif

na iš asmeniės patrties galiu pasakyt, kad man jie nepatiko ir netiko.. nors buvau nusipirkus 3 mažus ir 1 vidutinį.. nu nekraujavau aš ten taip smarkiai, kad man tokių reikėtų tiesa labai smulki mama aš.. nu bet vis tiek.. kažkaip galvoju, kad tai kažkokia reklama eina paketai po gimdymo.. tiek, kad jie ne sintetiniai, bent jau taip aiškino.. nors realiai man 100 kartų paprasti 3 lašų [paketai buvo patogiau aišku juos reikia keist dažnokai.. nes greit prisipildo.. nors tai reikia ir dėl higienos.. kuo da-niau tuo geriau.. o dėl tinklinių kelnaičių.. na man jos buvo nepatogios visiškai.. nors buvo labai karšta 28-30 temperatūra.. dėl kraujavimo nesukit galvos, ligoninėj patalynę keičia ir keičia jei reikia gali papildomai paprašyt duos pasiklot.. o kraujo patalynėj išvengt nelabai turbūt 100 proc pavyks.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 27 vasario 2010 - 16:10
QUOTE(coliukasv @ 2010 02 27, 17:06)
na iš asmeniės patrties galiu pasakyt, kad man jie nepatiko ir netiko.. nors buvau nusipirkus 3 mažus ir 1 vidutinį.. nu nekraujavau aš ten taip smarkiai, kad man tokių reikėtų tiesa labai smulki mama aš.. nu bet vis tiek.. kažkaip galvoju, kad tai kažkokia reklama eina paketai po gimdymo.. tiek, kad jie ne sintetiniai, bent jau taip aiškino.. nors realiai man 100 kartų paprasti 3 lašų [paketai buvo patogiau aišku juos reikia keist dažnokai.. nes greit prisipildo.. nors tai reikia ir dėl higienos.. kuo da-niau tuo geriau.. o dėl tinklinių kelnaičių.. na man jos buvo nepatogios visiškai.. nors buvo labai karšta 28-30 temperatūra.. dėl kraujavimo nesukit galvos, ligoninėj patalynę keičia ir keičia jei reikia gali papildomai paprašyt duos pasiklot.. o kraujo patalynėj išvengt nelabai turbūt 100 proc pavyks.. mirksiukas.gif

Na, aš galiu pasakyt, kad man jie tiko ir visai patiko smile.gif Nors per pirmą gimdymą nusipirkus buvau, bet lygiai taip pat naudojau tik paprastus, kažkodėl, nes vien man jų vaizdas didžiulių nepatiko, vieną pabandžiau ir viskas smile.gif o šį kartą, turėjau tinklines kelnaites ir keletą didelių Ambrisan paketų, po to gailėjausi, kad neturėjau daugiau, nes buvo labai patogūs (kad ir kaip keista atrodo, juk jie dideli) bet minkštučiai, pas mane buvo nedidelis kirpimas, su dideliais iškart normaliai galėjau sėdėt, bet kai pabandžiau tuos paprastus Libres iškart nemalonus jausmas, jie tiesiog kažkokie kietesni smile.gif Todėl po to dar naudojau tuos pačius Ambrisan, tik mažesnius.
O kelnaitės tinklinės, na jos nėra tokios labai jau ypatingai patogios, bet tikrai nebuvo nepatogesnės už paprastas, be to jas paprasčiausiai panaudojus išmeti.
O dėl patalynės - buvau ligoninėje 4 naktis, vežiausi savo paklodę su guma (turėjau pasiėmus ir atsarginę), nes man labai nepatinka kai ligoninės paklodės slidinėja, tai nebuvo nei vieno kraujo lašo, neprireikė atsarginės nors kraujavau šį kartą labai gausiai. Manau, kad tiesiog tinkami paketai smile.gif
Atsakyti