Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(someday... @ 2010 02 20, 09:50)
O as dabar pagalvojau... Kaip jus savo lelius namo vezat?? Na aisku vokelis ir t.t... Bet tada? Ant ranku, i automobiline kedute, ar i ta toki ala miegmaisiuka su rankenom, is vezimo lopsio? Aciu uz ats:)

neturėjom vokelio schmoll.gif . parsivežėm autokėdėje. yra spec.įdėklai naujagimiams į kėdutes ir jie guli joje, o ne sėdi.
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 02 20, 17:47)

As pilnai sutinku, kad saugiausia automobilinej kedutej, taciau as kai pasiemiau is ligonines, tai tas vaikelis vajetus toks gleznas, mazutis, tai rodos tokiam kur ten dar kombinzona desi  doh.gif    biggrin.gif  As tiesiog ji isidejau i vokeli ir i vezimo lopsi, kad jis ten guletu. Man masinos kedutej kazkaip gaila buvo guldyti, juk ten tokia padetis dar pusiau sedima pusiau gulima  unsure.gif 

Sutinku, kad kombinzoną tokiam mažiukui uždėti, rimtas reikalas smile.gif Iš esmės galima nusipirkti tokį pusiau kombinzoniuką, pusiau vokelį, kur vietoj kojų yra toks maišiukas smile.gif ir speciali skylutė kėdutės diržui, aš dabar gailiuosi, kad būtent tokio nenusipirkau, tiesiog nežadėjau tiek daug važinėti, kiek dabar tenka smile.gif

O automobilinėj kėdutėj, toj kur skirta iki 13 kg, padėtis pilnai pritaikyta naujagimiams mirksiukas.gif mažiukai dar nuo mamos pilvo pripratę ne tiesiai gulėti kaip lopšyje smile.gif
Be to esu mačius kaip neprisegtas vaikas mašinoje nedideliu greičiu važiuojant šiek tiek pristabdžius nuskriejo į priekį, nuo to laiko nei savo nei svetimų vaikų nevežu neprisegtų net ir labai trumpu atstumu schmoll.gif

O šiaip, manau kiekviena mama stengiasi, kad būtų geriau, jos mažyliui smile.gif

Atsakyti
sveikos

Vis nerandu ramybes nes niekaip nesusigaudau su vaikelio rubeliais ko ten kiek tiksliai reikia pasiimti. As kiek suprantu: marskineliu reikia (jie tubut vadinami siaustukais) su rankovytem ir sliauztukai ilgom rankovytem ir kepuryte, ir tokiu triju komplektuku reikia? kas man gali issaiskinti? blush2.gif ar as netaip kazka suprantu...
Atsakyti
QUOTE(riuzava @ 2010 02 21, 20:41)
sveikos

Vis nerandu ramybes nes niekaip nesusigaudau su vaikelio rubeliais ko ten kiek tiksliai reikia pasiimti. As kiek suprantu: marskineliu reikia (jie tubut vadinami siaustukais) su rankovytem ir sliauztukai ilgom rankovytem ir kepuryte, ir tokiu triju komplektuku reikia? kas man gali issaiskinti?  blush2.gif  ar as netaip kazka suprantu...

Galima pasiimti 3-4 komplektukus, jei reikės daugiau galės juk iš namų atvežti (nebent nebūtų galimybės).

Dar vilnones kojinytes ir sauskelnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riuzava @ 2010 02 21, 19:41)
sveikos

Vis nerandu ramybes nes niekaip nesusigaudau su vaikelio rubeliais ko ten kiek tiksliai reikia pasiimti. As kiek suprantu: marskineliu reikia (jie tubut vadinami siaustukais) su rankovytem ir sliauztukai ilgom rankovytem ir kepuryte, ir tokiu triju komplektuku reikia? kas man gali issaiskinti?  blush2.gif  ar as netaip kazka suprantu...

Ziurint kur gimdysi...Kai kur drabuzeliais nuo paciu pradziu ligonines aprengia, ir jei nori gali veliau savo aprengti. Jei neturi, paskolina iki issirasant. Tik jie nelabai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2010 02 21, 19:10)
Sutinku, kad kombinzoną tokiam mažiukui uždėti, rimtas reikalas smile.gif Iš esmės galima nusipirkti tokį pusiau kombinzoniuką, pusiau vokelį, kur vietoj kojų yra toks  maišiukas smile.gif  ir speciali skylutė kėdutės diržui, aš dabar gailiuosi, kad būtent tokio nenusipirkau, tiesiog nežadėjau tiek daug važinėti, kiek dabar tenka smile.gif

O automobilinėj kėdutėj, toj kur skirta iki 13 kg, padėtis pilnai pritaikyta naujagimiams  mirksiukas.gif mažiukai dar nuo mamos pilvo pripratę ne tiesiai gulėti kaip lopšyje smile.gif
Be to esu mačius kaip neprisegtas vaikas mašinoje nedideliu greičiu važiuojant šiek tiek pristabdžius nuskriejo į priekį, nuo to laiko nei savo nei svetimų vaikų nevežu neprisegtų net ir labai trumpu atstumu  schmoll.gif 

O šiaip, manau kiekviena mama stengiasi, kad būtų geriau, jos mažyliui smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(riuzava @ 2010 02 21, 20:41)
sveikos

As emiau 3 kelnytes, 3 marskinukus ilgoms rankovytem prie kunelio, bet be sagyciu, osu raistukais, 3 kepurytes skirtingu dydziu, bo nezinojau kokia ten ta jo galvyte bus bigsmile.gif , 3 tokie kaip virsutiniai marskinukai, na ir kojinytes vilnones su pampersiukais. Kepurytes dvi per mazos buvo, tai tiko tik viena.
Atsakyti
Avilinka, o tai kokio dydzio buvo tinkanti kepuryte? As ir plona ir storesne ant virsaus pirkau 40 dydzio... Tikiuosi tiks smile.gif
Papildyta:
P.s. nezinodama koks tiksliai bus musu maziukas, as imu du 56dydzio kompletukus ir du 62. Kazkas vistiek tiks. Pampersus pirkau pampers 2 - 5kg. Irgi nedidele pakuote, tikiuosi tiks pirmai pradziai.. Po to ziuresim.
Atsakyti
kažkaip netyčia užsukau pas jus, tai iš savo patirties , vieną patarimą turiu - būtinai pasiimkit pirštinytes, nes bent jau maniškė, tai gimė su neblogu manikiūru, žirklučių, žinoma, neturėjau doh.gif o jau antrą dieną "gera" sesutė patarė nuimt pirštinytes (atseit mamytės su vaikeliu ryšys, leiskit pačiupinėt save ir pan), tai jau pusę metų turiu aiškintis visiem, kodėl nuotraukose vaikas su įdrėskimu didžiausiu ant kaktos ax.gif
Atsakyti
[quote=someday...,2010 02 22, 11:09]
Avilinka, o tai kokio dydzio buvo tinkanti kepuryte? As ir plona ir storesne ant virsaus pirkau 40 dydzio... Tikiuosi tiks smile.gif
Papildyta:
Oi,kad as pirkau jas Norfoj blush2.gif , o ten cm nerase, o tik numeriukus 1,2 ir 3 , tai maniskiui 3 tiko. Zodziu nepirkite tu miniatiuriniu, nes poto nera ju kur deti, ten lelem turbut tinka biggrin.gif arba neisnesiotukams 4u.gif

Papildyta:
[quote=ruteliauskas,2010 02 22, 11:19]kažkaip netyčia užsukau pas jus, tai iš savo patirties , vieną patarimą turiu - būtinai pasiimkit pirštinytes, nes bent jau maniškė, tai gimė su neblogu manikiūru, žirklučių, žinoma, neturėjau doh.gif  o jau antrą dieną "gera" sesutė patarė nuimt pirštinytes (atseit mamytės su vaikeliu ryšys, leiskit pačiupinėt save ir pan), tai jau pusę metų turiu aiškintis visiem, kodėl nuotraukose vaikas su įdrėskimu didžiausiu ant kaktos ax.gif
[/quote]
Reikia tu pirstinyciu, bet as neemiau ju, nes pas mane visi marskinukai buvo iskart su tom pirstinytem wub.gif
Beje, as ju jam taip ir nenuemiau, bo jis akis turbut sau issiplestu,nes gi toks negrabus tas mazylis doh.gif Laikiau su pirstinytem iki kokiu 1,5men.
Ir tiesa pasakius patarciau pirkti geriau marskinukus su tom pirstinytem nei atskirai pirstinytes deti, nes jos ir issitampo nuo skalbimo ir pastoviai nukrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 22 vasario 2010 - 12:35
Aha as ir pirkau visus susiaustukus su pirstinytem. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos pasnekoves,
turiu toki idomu klausima biggrin.gif kas yra tos tinklines kelnaites ir kaip bei kur jos naudojamos?
Ir dar siaip toks klausimelis: del ko leliukams reikia butent vilnoniu kojiniu? Tos kojines jiems neduria? Nes man tai pvz labai duria, negaleciau su jomis nei 10 min isbuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 02 24, 00:31)
Sveikos pasnekoves,
turiu toki idomu klausima biggrin.gif kas yra tos tinklines kelnaites ir kaip bei kur jos naudojamos?
Ir dar siaip toks klausimelis: del ko leliukams reikia butent vilnoniu kojiniu? Tos kojines jiems neduria? Nes man tai pvz labai duria, negaleciau su jomis nei 10 min isbuti smile.gif

Kelnaites tinklines reikalingos, jei naudosi Tena ar kitus spec. didelius iklotus nes paprastos kelnaites nelabai patogu su jais, nors as pvz nauduojau paprastus naktinius paketus pirmom dienom suiprastom kelnaitem, bet kam kaip patogu.
O del kojinyciu tai juos ne tiek del silumos (nors aisku ir tam) kiek del to "durimo", pedukuose yra labai daug "taskeliu", kurios tos kojinytes stimulioja, net teigiama kad tai padeda isvengti "kudikiu staigios mirties sindromo".
Atsakyti