Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

Nagi patarkit, susidejau viska pagal sarasa i ligonine (ruosiames i Antkalny)

man:
- dokumentai - pasas, soc pazymejimas, nesciosios kortele, pinigai
- chalatas
- slepetes (tokios a la gumines, kad ir i dusa su jom butu galima...)
- ranksluostis
- iklotai (2, vyras reikalui esant visada atves is namu), 5 pampersai iskart po gimdymo, 5 pakloteliai 60x90 cm
- praustis maziukas duso buteliukas ir plausine (?)
- apatiniai - kelnaites, zindymo liemenele, ikloteliai i liemenele
- Naktiniai (atsisegama, ilgom rankovem, nes jauciu gali but vesoka?) ir tokie a la naktiniai paciam gimdymui (gimdymui geriau imt su rankovem ar be???)
- dantu sepetelis, maziukas kremo indukas, dantu pasta, vazelinas lupom, veidroduks

Vaikui
- pampersiukai, visas pokas, serveteliu irgi pokas
- pirstinaites (2, vienos plonesnes, kitos storesnes)
- kojines vilnones, ir plonesnes jei kas ant virsaus
- dvi kepurytes
- siaustinukai (56, 62 dydzio), 4 vnt atrodo
- pizamyte, a la kombinzonas, ir pora marskineliu ilgom rankovem
- ir dar isidejau 1 vystykla g.gif

Viskas.
Ka pamirsau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 04 vasario 2010 - 15:58
QUOTE(lauli @ 2010 02 04, 15:20)
Beje kudikis gali gimt ir didesnis. Maniskis jau gime 57 cm lotuliukas.gif  tai i 56 dydi be sansu butu buve ikist  cool.gif Taip ir liko pirmieji rubeliai nepanaudoti doh.gif

Va va, maniškė irgi gimė 57cm, tai gerai, kad buvau įsimetus ir 62 dydžio rūbelių važiavimui namo, o tai 56 tikrai per maži..

QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 15:57)
- praustis maziukas duso buteliukas ir plausine (?)

- Naktiniai (atsisegama, ilgom rankovem, nes jauciu gali but vesoka?) ir tokie a la naktiniai paciam gimdymui (gimdymui geriau imt su rankovem ar be???)

Nu nežinau, aš tai neturėjau laiko dušintis su plaušinėm, nes tik nuleki į dušą staigiai nusipili ir leki pas lelių.. blush2.gif

Palatose tai gali būti vėsoka, žiūrint, kur gulėsit, vienose tikrai šilta, kitur - vėsiau..O gimdymui tai aš ėmiau trumpom rankovėm, nes gimdyklose tikrai karšta, ir taip visa šlapia buvau..

O dar aš turėjau įsimetus vandens buteliuką, nes po gimdymo taaaaip norėjos gerti.. doh.gif Dar tualetinis popierius arba kokios drėgnos servetėlės, jei skaudės ir nemalonu su popierium brūžintis (aš turėjau maximos drėgnų leliukišų servetėlių poką, puikiai suėjo tualete blush2.gif ), įrankiai valgymui ir puodelis, vienkartinės servetėlės nosiai, fotikas ar filmavimo kamera, pakrovėjas telefonui.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 15:57)
Nagi patarkit, susidejau viska pagal sarasa i ligonine (ruosiames i Antkalny)

telefonas, pakrovėjas, šukos, gumytė į plaukus ( jei reikia).
o palatoj būsi su naktiniais ir chalatu? aš vilkėjau tympkes trikotažines ( gerai prilaikydavo paketus ) ir tokį chalatėlį su užtrauktuku, po apačia maikė, patogu dienom, nes ir vaikščiot reik, šalta nuogom kojom.
Atsakyti
geriamo vandens kiek zinau min 2l prireikia biggrin.gif
isidek daugiau vienkartiniu pakloteliu, nes nemazai susinaudoja saremiu metu.
duso geli geriau koki bekvapi ( as isidejau ta pati kuri naudosiu mazaja maudant), nes nerekomenduojama jokiu pasaliniu/astriu kvapu pirmom sav., nes lialiukas geriau jauciasi jausdamas mamos naturalu kvapa ax.gif
vienkartines-tinklines kelnaites, pradzioje gali daug kraujuoti, tad negaila sutepti ir kartu ismesi su paketu.
Atsakyti
Kokio dydzio imate chig. paketus po gimdymo?
Atsakyti
O galima vietoj naktiniu ilgesnia maikute iki keliu? nes niekad nemegau naktiniu man patogiausia su ilgom maikutem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 05, 13:17)
O galima vietoj naktiniu ilgesnia maikute iki keliu? nes niekad nemegau naktiniu man patogiausia su ilgom maikutem  smile.gif

Jei maitinti tau bus patogu.. tai gali, juk niekas netikrins nakty kaip tu miegi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 05, 13:17)
O galima vietoj naktiniu ilgesnia maikute iki keliu? nes niekad nemegau naktiniu man patogiausia su ilgom maikutem  smile.gif

pasiimk tai kas tau malonu ir su kuo gerai jautiesi. as gimdymui ir po pasiemiau dvi maikutes a le naktiniai ilgesnes ( sepalla ispardavimas po 10lt, tad negaila bus ismestis susitepus). beje, dabar kai geri sale, tai pasiziurek trikotaziniu maikuciu ilgesniu susegamu priekyje. kaip tik nusipirkau Promod'e uz 20lt. susegama priekyje trikotazine ilgesne maikute ( 42d. vietoj mano nesiojamo 36d.) ir bus super maitinimui ir miegojimui ax.gif
nes pasiziurejus kokie yra parduodami naktinukai spec. maitinimui su sagutemis, tai mane siurpas nupurto blink.gif ..net ir Triumph nieko nera..
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2010 02 05, 11:50)
isidek daugiau vienkartiniu pakloteliu, nes nemazai susinaudoja saremiu metu.

vienkartines-tinklines kelnaites, pradzioje gali daug kraujuoti, tad negaila sutepti ir kartu ismesi su paketu.

Nesuprantu, kam naudoti tuos vienkartinius paklotėlius sąrėmių metu.. g.gif Čia po savim pasiklot ar kaip? g.gif Turėjau tik vieną, ir tą patį naudojau tik vaikui po užpakaliuku paklot keičiant sauskelnes..Taigi gimdymo metu būna ant lovos visko priklota, tai kam dar savo vežtis.. g.gif

Ir tos kelnaitės ne pirmos būtinybės.. schmoll.gif Puikiausiai naudojau savo medvilnines kelnaites, iš didesnių tų įklotų neprabėga pro šona tiek, kad reiktų apatinius rūbus išmest.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 05, 12:07)
Kokio dydzio imate chig. paketus po gimdymo?

Turtėjau Tenos 3 ir 2 nr.
QUOTE(nenuorama- @ 2010 02 05, 12:17)

Aš miegojau su maikute. Man patogiau yra pasikelt iš apačios maikę, nei ten sagutes sagstytis. Bet čia jau kiekvienai savaip.
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 02 05, 19:59)
Nesuprantu, kam naudoti tuos vienkartinius paklotėlius sąrėmių metu..  g.gif  Čia po savim pasiklot ar kaip?  g.gif  Turėjau tik vieną, ir tą patį naudojau tik vaikui po užpakaliuku paklot keičiant sauskelnes..Taigi gimdymo metu būna ant lovos visko priklota, tai kam dar savo vežtis..  g.gif

Ir tos kelnaitės ne pirmos būtinybės..  schmoll.gif  Puikiausiai naudojau savo medvilnines kelnaites, iš didesnių tų įklotų neprabėga pro šona tiek, kad reiktų apatinius rūbus išmest..  g.gif

Jei nebuciau pasiemus paklodziu, buciau gulejus kraujo ir vandenu baloj! doh.gif
Nes RK nieko priklota nebuvo, polutes man keite mazdaug kas 3val, tai sunaudojau gal 5 kokias cool.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 02 06, 00:29)
Jei nebuciau pasiemus paklodziu, buciau gulejus kraujo ir vandenu baloj!  doh.gif
Nes RK nieko priklota nebuvo, polutes man keite mazdaug kas 3val, tai sunaudojau gal 5 kokias  cool.gif

Nu įdomiai, AK viską ten keitė, buvo ten tų palų, tikrai nė minties nebuvo savo vežtis.. g.gif
Atsakyti