Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

man goimdyti birzeli, tai jau bus silta, o gimdykloj savo rubais nerengi, jie suvinioja ir parnesa, mane pacia kai pirma gimdziau su lova parveze nei keltis po gimdymo neleido pora valandu , tai kam tos tases dar is paskos vilkti. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano daikciukus sudaro viena sportinio tipo vyriska tasike smile.gif
Joje yra tris maisai, visi skirtingu spalvu, kad jei ko reikes, kad vyras paduotu is tases, jog jam nereiktetu isversti visa tese, kad kazka rastu. PVZ: Mano daiktai - baltas maisas, lialiaus daiktai - melynas maisas, daiktai i gimdykla - zalias maisas. Tada visus maisiukus graziai sudejau i tase, gavosi patogi viena, bet nelabai maza tasike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 04 02, 12:17)
gimdykloj savo rubais nerengi, jie suvinioja ir parnesa, mane pacia kai pirma gimdziau su lova parveze nei keltis po gimdymo neleido pora valandu

nuo ligoninės viskas priklauso smile.gif Maniškius jau gimdykloj savais aprengė, o mane į palatą tik pirmą kartą parvežė, kitus du kartus iš gimdyklos pati žingsniavau.
Atsakyti
tai tikriausiai, kad ir nuo gimdyklos priklauso ir nuo pacio gimdymo , nu ziuresim kaip cia gausis smile.gif , jau nuo to galvojimo kiekviena diena galva skauda doh.gif , pirma syki taip nebijojau kaip dabar doh.gif doh.gif , bet tikiuosi antras lengviau nei pirmas doh.gif smile.gif
Atsakyti
Kai gimdziau dukryte,tai gimdykloj vaikui tereikejo pamperso vieno,koinyciu,ir kepurytes be siuliu. Orubeliu nereikejo,ne susuko i adijala ir taip parveze i palata. O paskiau atejo po poros valandu sesute,numaude laliuka ir aprenge jau svariais rubeliais. smile.gif
Atsakyti
mums tai nieko nereikejo, uzdejo savo pampersa ir suviniavo kad tik didelio akys tesimate biggrin.gif , vyras sako kaip jie taip moka suvinioti , toks kietas rutuliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
O kiek sliauztu ir marskineliu leliui emete i ligonine?
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 04, 17:29)
O kiek sliauztu ir marskineliu leliui emete i ligonine?

Na as emiau komplekteliais (vieni sliauztai ir marskineliai). Tokiu komplekteliu paemiau 4 smile.gif taip pat 4 smelinukus... dar vienus siltesnius tokius virsutinius marskinelius (kaip jemperiukas, turbut panaudosim vezimui namo) na ir kelias kepurytes, kojinaiciu ir tt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 04 01, 11:26)
Tikiuosi nesupyksi biggrin.gif pakomentuosiu ir pasidalinsiu savo kuklia patirtimi ax.gif  biggrin.gif 
VAIKUČIUI

Higienos reikmenys:
• Pampersų pokas „Newborn“
• Drėgnos servetėlės užpakaliukui (realiai nepanaudojai,ir daug kur "neleidžia" jų naudot)
• Neperšlampamų paklotėlių pervystymui (5 vnt.) (nereikia,ligoninė savo duoda)
• Krapštukai ausytėms (nebūtinai) (nereikia)
• Termometras – čiulptukas (nebūtinai) (nereikia)
• Pompa snargliukams traukti (nebūtinai)(nereikia)

Sakykit, o leliuko uzpakaliukui nuo sutimo koki nors tepaliuka imate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claudija: 05 balandžio 2009 - 08:59
QUOTE(claudija @ 2009 04 05, 09:58)

as nupirkau ir isidejau AVENT skysta talka, juo tepti reikia kiekviena karta keiciant sauskelnes, jis sugeria dregme smile.gif tas pats kas pudra, tik skystas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 05, 09:58)

Į ligoninę neėmiau,bet galima ką nors įsimesti.Šiaip turėjau Bepanten'o tepaliuką.Jis tinka ir speneliams ir vaiko užpakaliukui.
Atsakyti
QUOTE(Pielikiene @ 2009 04 05, 10:26)
as nupirkau ir isidejau AVENT skysta talka, juo tepti reikia kiekviena karta keiciant sauskelnes, jis sugeria dregme smile.gif tas pats kas pudra, tik skystas variantas smile.gif

Na,o as isimeciau "Bepanthen".Ir man ir leliuko uzpakaliukui biggrin.gif
Atsakyti