Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(lauli @ 2009 12 26, 11:28)
O del sauskelniu, dar  reikia ziuret ir i vaiko svori. As siulyciau geriau pirkt ne pirma numeri 2-5 kg, o antra 3-6 kg.

Pagrįskit
Atsakyti
Mano pirmoji gimė 4,5 kg,tai džiaugiuos,kad pamperiai buvo 2 dydžio biggrin.gif Dabar irgi pirkau tokį pat dydį rolleyes.gif

Vaikiuko svorį pabaigoj nėštumo gydytojai nustato apčiuopdami per pilvo viršų galvytę.Pagal galvytės dydį ir spėja apie vaikiuko svorį (čia aš taip supratau ax.gif ).Man pataikė biggrin.gif Ūgis mano panos buvo 57 cm lotuliukas.gif Kepurėlių neturėjau nei vienos tinkamo dydžio doh.gif Net pirmos foto su per maža kepurėle biggrin.gif 56 dydžio drabužėliai buvo geri turbūt kokią savaitę gerą.Nors dėl viso pikto turiu ir mažiukų drabužiukų (nors prognozuoja vaikiuką ne ką mažesnį nei pirmoji doh.gif ).
Atsakyti
Man paaiškino, kad būtinai nusipirkt mažiausių pamperių mažiuką pokiuką. Nes jei jie bus per dideli- praleis. O paskui bus matyt kokio dydžio geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 26, 16:31)
Man paaiškino, kad būtinai nusipirkt mažiausių pamperių mažiuką pokiuką. Nes jei jie bus per dideli- praleis. O paskui bus matyt kokio dydžio geriausia.

Bet jeigu jie per maži,lygiai taip pat sėkmingai praleidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2009 12 26, 17:37)
Bet jeigu jie per maži,lygiai taip pat sėkmingai praleidžia biggrin.gif

1 dydzio sauskelnes (2-5) laaabai tinka toms, kurios gimdo anksciau termino arba kuriu leliukai visai mazuliukai. Jei vaikas didesnis, apie 4kg, jau geriau didesnes sauskelnes, nereikes mazylio suspaust.
Siaip ar taip, kol kudikis negime, tai su dydziais gaunasi loterija. Bet nusipirkus didesnes sauskelnes ar pirmuosius drabuzelius, juos tikrai daaugsit ( galima gi paprasyt kad artimieji skubiai nupirktu mazesniu). O nusipirkus iskart per mazas - nebus ju paskui kur det wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 26, 16:31)

Nepirkau pačių mažiausių.
Pirmom savaitėm ( ypač dar būnant ligoninėj), leliukai nesisioja tiek, kad per kraštus bėgtų. ir to kakučio ten ne krūvos smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2009 12 26, 16:50)
Jei vaikas didesnis, apie 4kg, jau geriau didesnes sauskelnes, nereikes mazylio suspaust.

man abu sūnūs gimė netoli 5 kg, tačiau naudojom būtent newborn sauskelnes. Nieks niekur nenuspaudė.
Atsakyti
Liksiu psavųjų newborn. Kažkas netiks- vaistinė netoliese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 26, 19:25)
man abu sūnūs gimė netoli 5 kg, tačiau naudojom būtent newborn sauskelnes. Nieks niekur nenuspaudė.

Tai newborn ir buna 2-5 arba 3-6 kg.
Is esmes tai nesinori gincytis del tokiu dalyku. As tik pasakiau savo nuomone: man atrodo kad geriau kiek didesnis negu kiek per mazas smile.gif o kiekviena mamapati nuspres, kaip jos lelytei geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauli @ 2009 12 26, 18:34)
man atrodo kad geriau kiek didesnis negu kiek per mazas smile.gif o kiekviena mamapati nuspres, kaip jos lelytei geriau  wub.gif

Be abejo, kad kiekviena darys kaip išmano geriau. Tačiau iš mano praktikos per didelės sauskelnės yra kaip tik blogiau.
Atsakyti
Musu vaikiukas gime visai nemazas -virs 4 kg. Sauskelnes pirkau Pampers Newborn 2-5 kg, tiko kuo puikiausiai, uzteko vienos pakuotes, o po to jau pirkom 3-6 kg.
Atsakyti
QUOTE(moni @ 2009 12 26, 21:22)
Sauskelnes pirkau Pampers Newborn 2-5 kg, tiko kuo puikiausiai, uzteko vienos pakuotes, o po to jau pirkom 3-6 kg.

va va, ir mes saviškiams taip pat.
Atsakyti