Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(valerija90 @ 2009 12 07, 20:23)
todel,kad bambute visai dar "sviezia" ir bodziukas labai jau trins,nes labiau atpempia,siaip as dejau siaustinuka o ant jo kombinezoniuka kaip jus vadinote smile.gif siaip kai man leliu atnese i palata jis lygiai taip pat buvo aprengtas seselemis ju rubais,paskui as perrengiau savais.

nu bet jei bodžiukas truputį didesnis, tai jis tikrai netrins bambutės, ar aš čia kažko nesuprantu g.gif
Atsakyti
O dabar as nieko nesuprantu doh.gif . Tai kaip cia su tais kombinzoniukais? Juk ir siauztukai ir kombinzoniukai per prieki uzsakstomi, ar as klystu????? Tai kaip juos aprengti jei nebus susagstomi per pilvuka?
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 08, 18:00)
O dabar as nieko nesuprantu  doh.gif . Tai kaip cia su tais kombinzoniukais? Juk ir siauztukai ir kombinzoniukai per prieki uzsakstomi, ar as klystu????? Tai kaip juos aprengti jei nebus susagstomi per pilvuka?

rengtum ir aprengtum mirksiukas.gif Tačiau šiuo atveju, kombinezoniukai ir šliaužtukai- viens ir tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 09, 15:19)
rengtum ir aprengtum  mirksiukas.gif Tačiau šiuo atveju, kombinezoniukai ir šliaužtukai- viens ir tas pats  biggrin.gif

Iš manęs draugės juokiasi, kad iš nieko didžiausią problemą darau. bet kai viskas pirmą kartą, tai tie leliuko rūbeliai tikrai sudėtingas dalykas atrodo doh.gif
Nieko, pagimdysiu aš ir tada eisiu iš pirmakarčių tyčiotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 09, 14:27)
kai viskas pirmą kartą, tai tie leliuko rūbeliai tikrai sudėtingas dalykas atrodo  doh.gif
Nieko, pagimdysiu aš ir tada eisiu iš pirmakarčių tyčiotis  lotuliukas.gif

nieks iš nieko nesityčioja 4u.gif
Nieko su tais rūbeliais sudėtingo. O jei ir atrodo, kad ten labai sunku, pasiimkit kūdikio dydžio lėlę, šliaužtukus ir aprenkit mirksiukas.gif
Suprantu, kad baugu pirmą kartą bus kūdikį rengti- visiems tas baugu pirmąkart. Ir pirmakarčiams, ir daugiakarčiams tėveliams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 12 06, 00:23)
Bodžiukas yra bodžiukas - kaip bebūtų jis bus prigludęs prie kūnelio ir trins bambytę kai vaikas judės  ax.gif o šliaužtukai visada laisvi, juose daugiau vietos ties pilvuku ypač  mirksiukas.gif

Niu tai kad netrina tos bambutės bodžiukas, juk neaptemptas. O ir ligoninėj nieko dėl o nesakė smile.gif

Gal tik jei mama bijo per galvą mauti, tada geriau siaustinukas. Bet aš kažkaip puikiai ir su bodžiukais susitvarkiau.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Merginos sakykit kokius jus emet drabuziuku dydzius i ligonine mazyliams tik 56cm ar ir 62cm? niekaip negaliu apsispresti imti vieno dydzio ar dvieju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laputeeeee @ 2009 12 14, 19:42)
Labutis visoms 4u.gif
Merginos sakykit kokius jus emet drabuziuku dydzius i ligonine mazyliams tik 56cm ar ir 62cm? niekaip negaliu apsispresti imti vieno dydzio ar dvieju unsure.gif

Aš visus 56 susidėjau, tikiuosi neapsiriksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laputeeeee @ 2009 12 14, 18:42)
Labutis visoms 4u.gif

Sveikutes, mane irgi sitas klausimas kankina doh.gif ... kokio dydzio rubelius i kraiteli pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiLiute @ 2009 12 16, 14:56)
Sveikutes, mane irgi sitas klausimas kankina  doh.gif ... kokio dydzio rubelius i kraiteli pirkti?  ax.gif

Sveikute smile.gif
As tai zinok pirkau po 4 komplektukus 56cm ir 62cm dydziu,tik niekaip negaliu apsispresti ar imti tik 56cm ar ir 62 cm i ligonine doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš imsiu 56 su viltimi, kad į juos bent 2 savaites tilps. Na o jei jau bus per masži, papraįšysiu, kad iš namų atvežtų.
Atsakyti
As labai dziaugiuosi, kad i liginonine isidejau nemazai rubu vaikui.
Nes jauna mamyte blush2.gif nemokejo tinkamai pamperso uzdeti, tai teko daug kartu keisti vaiko rubus. Geriau tegu lieka nepanaudotu negu pritruksta vaikui svariu rubu. Juk gali tekti labai daug kartu per diena vaika perrengti, ypac jeigu turesite berniuka, nes jie moka labai graziai pasysiuoti is karto tik nuemus pampersa smile.gif
Matyt visi tevai susiduria su ta pacia problema - aprengti vaika pirmus kartus.
Pirma karta rengiau kartu su vyru, procesas gerokai uztruko smile.gif. Bet su kiekvienu nauju vaiku nurengimu ir aprengimu sis veiksmas trumpejo............

As siulyciau imti siaustinukus, kurie yra kartu su pirstinaitemis, labai patogu.
Atsakyti