Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(Margie @ 2009 11 10, 19:46)
As pasiemiau apie 30, bet sunaudojau apie 10, nes pirma diena ju beveik neprireike

o tai ką pirmą dieną vaikui pampersų nekeitėt? bigsmile.gif Tegu tik 1 kartą, bet pasiusiota. Kas 3 val keisti reikia wink.gif

QUOTE(Veni @ 2009 11 26, 16:46)
Man asmeniškai, paprastos kelnaitės daug patogiau, nors išbandžiau ir tas tinklines. Patirtis tokia - jei įsidedi įklotą su lipukais, tai lipukai kiaurai prilimpa prie kojų, jei įsidedi įklotą be lipukų, tai galima tik įsivaizduoti, kurioj vietoj ir kaip susiviniojęs tas įklotas rasdavosi  doh.gif . Kažkas tose kelnaitėse nedagalvota, o gal aš tik negalvota unsure.gif

aš abu kartus po gimdymo naudojau tinklinės, bet jokių tokių nepatogumų nepatyriau, nors paketai buvo su lipukais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(morė @ 2009 11 27, 16:37)
o kokius drabuzelius geriau pasiimti vaikiuikui, kuris gims ziema? siltesnius ar pakanka paprastu plonu sliaustinuku?  g.gif

mano mažasis gime gruodžio vidury. Kažkokių ypatingų rūbelių neėmiau, tik kiek storesnius šliaužtus ir marškinukus ir paprastus siaustinukus. Juk vis tiek kol ligoninėj, vis šalia mamos, šilta. Jei pajusit, kad šąla, atveš rūbelių papildomai kas iš šeimynos.
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 11 28, 22:51)
Mano lelius visada buvo su siaustinuku ir sliauztukais,nes bijojau body deti del bambutes,tai niekada saltas nebuvo smile.gif

Ar galite man durnai paaiskinti kodel del bambytes vaika geriau rengti siaustinuku ir slauztais, o ne bodziu??? g.gif niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2009 12 04, 14:29)
Ar galite man durnai paaiskinti kodel del bambytes vaika geriau rengti siaustinuku ir slauztais, o ne bodziu???  g.gif niekaip nesuprantu  doh.gif

na... šito ir aš nesuprantu doh.gif kiek pamenu man tie siaustinukai žiauriai nepatiko, nepatogūs, susiraito... smile.gif na... bet į gimdyklą nusipirkau, o po to į palatą tik bodžiukus susidėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2009 12 04, 14:41)
na... šito ir aš nesuprantu  doh.gif  kiek pamenu man tie siaustinukai žiauriai nepatiko, nepatogūs, susiraito... smile.gif na... bet į gimdyklą nusipirkau, o po to į palatą tik bodžiukus susidėjau smile.gif

O tai kada kombinezoniukus (as taip vadinu per prieki ir kojytes uzsagstoma ilgom rankovem drabuziuka) galima rengti? As ju daugiausia nusipirkau g.gif
Nes kaip suprantu bodziai tai be kojyciu yra, tai vaikui salta bus, ar juos ant kazko kito uzmauti reikia. As visai dar nesigaudau kaip tuos vaikus rengti reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2009 12 04, 14:57)
O tai kada kombinezoniukus (as taip vadinu per prieki ir kojytes uzsagstoma ilgom rankovem drabuziuka) galima rengti? As ju daugiausia nusipirkau  g.gif
Nes kaip suprantu bodziai tai be kojyciu yra, tai vaikui salta bus, ar juos ant kazko kito uzmauti reikia. As visai dar nesigaudau kaip tuos vaikus rengti reikia  blush2.gif

kaaaaaip aš tave suprantu, pati pirmąjį auginau visai mažų vaikų nemačius lotuliukas.gif
Pajusi labai greit kaip reikia rengti smile.gif nors aš pati dabar po tiek metų sunkiai beprisimenu doh.gif
Bodžiai - tiesiog apatinės maikutės (grubiai pasakius), taip pat kaip ir siaustinukai smile.gif
užrengi bodžiuką, ant jo gali šliaužtinuką smile.gif ir t.t. o tie kombinzoniukai gal būt šiek tiek vėliau vieni tiks, arba po jais kokį nors bodžiuką reiktų aprengt, vien dėl to, kad susegimas gali tiesiai per bambutę eit, o ji juk pradžioje neužgijus, reikia pasaugot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2009 12 04, 14:13)
tie kombinzoniukai gal būt šiek tiek vėliau vieni tiks

tai yra pats patogiausias drabužėlis naujagimiui mirksiukas.gif Ir vyresniam kūdikėliui taip pat, be abejo.
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2009 12 04, 13:29)
Ar galite man durnai paaiskinti kodel del bambytes vaika geriau rengti siaustinuku ir slauztais, o ne bodziu???  g.gif niekaip nesuprantu  doh.gif

Sako, siaustinukai geriau, kad bambyte "kvepuotu", o bodziukai labiau apsitempe.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 11 30, 22:49)
o tai ką pirmą dieną vaikui pampersų nekeitėt?  bigsmile.gif Tegu tik 1 kartą, bet pasiusiota. Kas 3 val keisti reikia wink.gif

Nu kadangi man atnese dukryte tik kita diena po CP tai gavosi ligonineje tik dvi paros ir po nuskausminamuju ji praktiskai visa laika miegojo
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2009 12 04, 14:29)

Bodžiukas yra bodžiukas - kaip bebūtų jis bus prigludęs prie kūnelio ir trins bambytę kai vaikas judės ax.gif o šliaužtukai visada laisvi, juose daugiau vietos ties pilvuku ypač mirksiukas.gif
Atsakyti
o velnias,gerai kad pasiskaičiau kam tie siaustinukai, galvoju fuj kokie negrazus man jie, tai geriau paimsiu bodžiu vietoj ju biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SauLionGe @ 2009 12 07, 14:28)
o velnias,gerai kad pasiskaičiau kam tie siaustinukai, galvoju fuj kokie negrazus man jie, tai geriau paimsiu bodžiu vietoj ju biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kolorija @ 2009 12 04, 13:29)

todel,kad bambute visai dar "sviezia" ir bodziukas labai jau trins,nes labiau atpempia,siaip as dejau siaustinuka o ant jo kombinezoniuka kaip jus vadinote smile.gif siaip kai man leliu atnese i palata jis lygiai taip pat buvo aprengtas seselemis ju rubais,paskui as perrengiau savais.
Atsakyti