QUOTE(Margie @ 2009 11 10, 19:46)
As pasiemiau apie 30, bet sunaudojau apie 10, nes pirma diena ju beveik neprireike
o tai ką pirmą dieną vaikui pampersų nekeitėt? Tegu tik 1 kartą, bet pasiusiota. Kas 3 val keisti reikia
QUOTE(Veni @ 2009 11 26, 16:46)
Man asmeniškai, paprastos kelnaitės daug patogiau, nors išbandžiau ir tas tinklines. Patirtis tokia - jei įsidedi įklotą su lipukais, tai lipukai kiaurai prilimpa prie kojų, jei įsidedi įklotą be lipukų, tai galima tik įsivaizduoti, kurioj vietoj ir kaip susiviniojęs tas įklotas rasdavosi . Kažkas tose kelnaitėse nedagalvota, o gal aš tik negalvota
aš abu kartus po gimdymo naudojau tinklinės, bet jokių tokių nepatogumų nepatyriau, nors paketai buvo su lipukais
Papildyta:
QUOTE(morė @ 2009 11 27, 16:37)
o kokius drabuzelius geriau pasiimti vaikiuikui, kuris gims ziema? siltesnius ar pakanka paprastu plonu sliaustinuku?
mano mažasis gime gruodžio vidury. Kažkokių ypatingų rūbelių neėmiau, tik kiek storesnius šliaužtus ir marškinukus ir paprastus siaustinukus. Juk vis tiek kol ligoninėj, vis šalia mamos, šilta. Jei pajusit, kad šąla, atveš rūbelių papildomai kas iš šeimynos.