As pagimdzius dukra naudojau didesnius paketus, o po to iprastinius, taciau dabar man iskilo toks klausimas - ar gimdant bunat su pampersais, kelnaitemis , nuogu uzpakaliu ??? Kazkaip beskaitinedama cia visai pasimeciau - gimdant dukra visa laika buvau nuogu uzpakaliu, , nes uzlipti ir nulipti nuo stalo reikejo n kartu O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t , tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi Parasykit is savo patirties
QUOTE(laimutte @ 2009 10 03, 22:47)
O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t , tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi Parasykit is savo patirties
Per patį gimdymą nuolat bėgo vandenys ir gleivės.Man davė daug palų.Aš jas tarp kojų laikiau.Ir tik po gimdymo "dašuto",kad galėjau užsidėti tas tinklines kelnaites būtų mažiau vargo
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 03, 22:56)
Per patį gimdymą nuolat bėgo vandenys ir gleivės.Man davė daug palų.Aš jas tarp kojų laikiau.Ir tik po gimdymo "dašuto",kad galėjau užsidėti tas tinklines kelnaites būtų mažiau vargo
Dekui, reiskias ne veltui nusipirkau pora vienkartiniu kelnaiciu - pampersu Turiu ir tinklines nusipirkus, bel gal bus patogiau su pampersais
Nusipirkau tinklines kelnaites, bet man kilo toks kvailas klausimas. Juk jos tokios kaip šortukai panašiai, tai reikškia, kad dedasi ant paprastų kelnaičių? Ar aš čia kažkokią nesąmonę nusipirkau?
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 04, 19:32)
Nusipirkau tinklines kelnaites, bet man kilo toks kvailas klausimas. Juk jos tokios kaip šortukai panašiai, tai reikškia, kad dedasi ant paprastų kelnaičių? Ar aš čia kažkokią nesąmonę nusipirkau?
Į tuos ale šortukus po gimdymo klijuojasi paketai,oper gimdymą galima įsidėt palutę,jei vandenys bėga Jokių kelnaičių daugiau nereikia
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 04, 22:05)
Į tuos ale šortukus po gimdymo klijuojasi paketai,oper gimdymą galima įsidėt palutę,jei vandenys bėga Jokių kelnaičių daugiau nereikia
O kiek prireikia tu tokiu vienkartiniu kelnaiciu? As nusipirkau pora tik, galvoju, mazoka gal?
QUOTE(slyva @ 2009 10 05, 08:31)
O kiek prireikia tu tokiu vienkartiniu kelnaiciu? As nusipirkau pora tik, galvoju, mazoka gal?
Dauguma jas skalbiau,išdžiovina ir naudoja antrą kartą Man ligoninėje ne iki to buvo,kad dar skalbimu užsiimt Kadangi liepė eiti praustis kas tris valandas,tai viską keičiant,keisdavau ir kelnaites naujom (nors jos neišsipurvina realiai,bet nesukau galvos dėl to).Pirmas dvi paras aš jas naudojau,tad "suėjo" nemažai
Nemažai mamų naudoja paprastas kelnaites.Čia jau kaip kas norim darom Nemanau,kad yra skirtumas.Tik man pliusas tas vienkartinės,kad jas išmeti ir nereikia "sandėliuot" tašėje bereikalingų naudotų daiktų
Sveikos
O sakykite, kokius naktinukus vilkotes? ...kazkaip galvoju, kad kuo trumpesni tuo patogiau paciai... ar maikute kokia
Ar as klystu?
O sakykite, kokius naktinukus vilkotes? ...kazkaip galvoju, kad kuo trumpesni tuo patogiau paciai... ar maikute kokia
Ar as klystu?
Man irgi įdomu dėl naktinukų. Aš neturiu specialių naktinių maitinimui, ar tikrai verta juos įsigyti, ar gerai bus ir paprasti?
QUOTE(laimutte @ 2009 10 03, 21:47)
As pagimdzius dukra naudojau didesnius paketus, o po to iprastinius, taciau dabar man iskilo toks klausimas - ar gimdant bunat su pampersais, kelnaitemis , nuogu uzpakaliu ??? Kazkaip beskaitinedama cia visai pasimeciau - gimdant dukra visa laika buvau nuogu uzpakaliu, , nes uzlipti ir nulipti nuo stalo reikejo n kartu O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t , tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi Parasykit is savo patirties
Na nežinau, ar gydytojai leistų gimdyti su kelnaitėm, juk mano žiniomis, gimdyvė turi būti nuoga, tik su naktinukais..
Aš buvau nuoga, per gimdymą nevaikščiojau, tai kaip ir nieks nebėgo..
QUOTE(Persik'as @ 2009 10 05, 19:41)
Sveikos
Ar as klystu?
Ar as klystu?
Gimdymui vilkausi ilgesnę maikę, kad uždengtų užpakalį..Geriausias ilgis - apie kelius, man atrodo..Nei per ilgi, nei per trumpi..
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 06, 10:21)
Man irgi įdomu dėl naktinukų. Aš neturiu specialių naktinių maitinimui, ar tikrai verta juos įsigyti, ar gerai bus ir paprasti?
Aš irgi neturėjau spec naktinių maitinimui, puikiai tiko paprasti, tik per vidurį užsegami keliomis sagutėmis..
oj didelis aciu uz info, kaip tik sito ir ieskojau