Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

As pagimdzius dukra naudojau didesnius paketus, o po to iprastinius, taciau dabar man iskilo toks klausimas - ar gimdant bunat su pampersais, kelnaitemis , nuogu uzpakaliu blush2.gif ??? Kazkaip beskaitinedama cia visai pasimeciau - gimdant dukra visa laika buvau nuogu uzpakaliu, , nes uzlipti ir nulipti nuo stalo reikejo n kartu doh.gif O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t blink.gif , tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi unsure.gif Parasykit is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 10 03, 22:47)
O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t blink.gif , tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi unsure.gif  Parasykit is savo patirties 4u.gif

Per patį gimdymą nuolat bėgo vandenys ir gleivės.Man davė daug palų.Aš jas tarp kojų laikiau.Ir tik po gimdymo "dašuto",kad galėjau užsidėti tas tinklines kelnaites doh.gif būtų mažiau vargo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 03, 22:56)
Per patį gimdymą nuolat bėgo vandenys ir gleivės.Man davė daug palų.Aš jas tarp kojų laikiau.Ir tik po gimdymo "dašuto",kad galėjau užsidėti tas tinklines kelnaites doh.gif būtų mažiau vargo doh.gif

4u.gif Dekui, reiskias ne veltui nusipirkau pora vienkartiniu kelnaiciu - pampersu smile.gif Turiu ir tinklines nusipirkus, bel gal bus patogiau su pampersais g.gif
Atsakyti
Nusipirkau tinklines kelnaites, bet man kilo toks kvailas klausimas. blush2.gif Juk jos tokios kaip šortukai panašiai, tai reikškia, kad dedasi ant paprastų kelnaičių? Ar aš čia kažkokią nesąmonę nusipirkau?
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 04, 19:32)
Nusipirkau tinklines kelnaites, bet man kilo toks kvailas klausimas.  blush2.gif Juk jos tokios kaip šortukai panašiai, tai reikškia, kad dedasi ant paprastų kelnaičių? Ar aš čia kažkokią nesąmonę nusipirkau?

Į tuos ale šortukus po gimdymo klijuojasi paketai,oper gimdymą galima įsidėt palutę,jei vandenys bėga 4u.gif Jokių kelnaičių daugiau nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 10 04, 22:05)
Į tuos ale šortukus po gimdymo klijuojasi paketai,oper gimdymą galima įsidėt palutę,jei vandenys bėga 4u.gif Jokių kelnaičių daugiau nereikia 4u.gif

O kiek prireikia tu tokiu vienkartiniu kelnaiciu? As nusipirkau pora tik, galvoju, mazoka gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 10 05, 08:31)
O kiek prireikia tu tokiu vienkartiniu kelnaiciu? As nusipirkau pora tik, galvoju, mazoka gal?  g.gif

Dauguma jas skalbiau,išdžiovina ir naudoja antrą kartą ax.gif Man ligoninėje ne iki to buvo,kad dar skalbimu užsiimt blush2.gif Kadangi liepė eiti praustis kas tris valandas,tai viską keičiant,keisdavau ir kelnaites naujom (nors jos neišsipurvina realiai,bet nesukau galvos dėl to).Pirmas dvi paras aš jas naudojau,tad "suėjo" nemažai ax.gif
Nemažai mamų naudoja paprastas kelnaites.Čia jau kaip kas norim darom mirksiukas.gif Nemanau,kad yra skirtumas.Tik man pliusas tas vienkartinės,kad jas išmeti ir nereikia "sandėliuot" tašėje bereikalingų naudotų daiktų blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
O sakykite, kokius naktinukus vilkotes? ...kazkaip galvoju, kad kuo trumpesni tuo patogiau paciai... ar maikute kokia g.gif
Ar as klystu?
Atsakyti
Man irgi įdomu dėl naktinukų. Aš neturiu specialių naktinių maitinimui, ar tikrai verta juos įsigyti, ar gerai bus ir paprasti? blush2.gif
Atsakyti
Aš pirkau paprastus,tik su sagutėmis priekyje ax.gif Nors pradžioje geriausiai jaučiausi be jokių naktinių (nuoga krūtine blush2.gif ).Visvien ligoninėj praktiškai tik lovoj su vaiku ant krūties prabuvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 10 03, 21:47)
As pagimdzius dukra naudojau didesnius paketus, o po to iprastinius, taciau dabar man iskilo toks klausimas - ar gimdant bunat su pampersais, kelnaitemis , nuogu uzpakaliu blush2.gif ??? Kazkaip beskaitinedama cia visai pasimeciau - gimdant dukra visa laika buvau nuogu uzpakaliu, , nes uzlipti ir nulipti nuo stalo reikejo n kartu doh.gif O dabar prisiskaiciau, kad mamos raso, jog vaikstant bego vandenys istisai, taip pat gleiviu kamstis su kraujais ir t.t blink.gif , tai , reiskiasi kad nuogu uzpakaliu nepabusi unsure.gif  Parasykit is savo patirties 4u.gif

Na nežinau, ar gydytojai leistų gimdyti su kelnaitėm, juk mano žiniomis, gimdyvė turi būti nuoga, tik su naktinukais.. g.gif
Aš buvau nuoga, per gimdymą nevaikščiojau, tai kaip ir nieks nebėgo..

QUOTE(Persik'as @ 2009 10 05, 19:41)
Sveikos
O sakykite, kokius naktinukus vilkotes? ...kazkaip galvoju, kad kuo trumpesni tuo patogiau paciai... ar maikute kokia  g.gif
Ar as klystu?

Gimdymui vilkausi ilgesnę maikę, kad uždengtų užpakalį..Geriausias ilgis - apie kelius, man atrodo..Nei per ilgi, nei per trumpi..

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 06, 10:21)
Man irgi įdomu dėl naktinukų. Aš neturiu specialių naktinių maitinimui, ar tikrai verta juos įsigyti, ar gerai bus ir paprasti?  blush2.gif

Aš irgi neturėjau spec naktinių maitinimui, puikiai tiko paprasti, tik per vidurį užsegami keliomis sagutėmis..

Atsakyti
oj didelis aciu uz info, kaip tik sito ir ieskojau 4u.gif
Atsakyti