o as turiu smelinukus su rankovytem jos tokios kai reikia atsilenkia pirstinytes pasidaro o jei nereikia gali uzlenkt is pradziu nepastebejau nes tai rankogalis tai pardaveja parode issiutyrinekit savo drabuzelius
o as visai nedaug tu skarmaliuku pasirinkau, sau ir tik kai ka paemiau, net pizamos neturiu, manau uzteks marskineliu ar marskiniu draugo chalaciokas tj plonas toks jau pagyvenes, tiks sliopkes namines isplausiu, bus gerai jei ka...
Labas vakaras. Gal kas nors atsakys i mano klausyma. Esu ne dirbanti, bet kaip ir apdrausta (uzsiregistr. darbo birzoje), medicinines paslaugos nemokamos, klausymas toks, kokiu man dokumentu reikia i gymdimo namus? Pasa, nesciosios kortele ir...? ar reikia koki pazymejima tureti? Nelabai suprantu
QUOTE(Saulenija @ 2009 08 08, 23:15)
Labas vakaras. Gal kas nors atsakys i mano klausyma. Esu ne dirbanti, bet kaip ir apdrausta (uzsiregistr. darbo birzoje), medicinines paslaugos nemokamos, klausymas toks, kokiu man dokumentu reikia i gymdimo namus? Pasa, nesciosios kortele ir...? ar reikia koki pazymejima tureti? Nelabai suprantu
pasas, nesciosios kortele, sodros pazimejimas, ir man rodos tada ta is birzos kad uzsiregistravus, as omciau, o jei prireiks
QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 29, 09:16)
Man toks vaizdas susidaro,kad tas paketas tik Kaune KMUK reikalingas.Nes kiek kur paskaitau,tai tik ten apie jį šneka
Nereikejo man jokio paketo pries 3metus.
QUOTE(uoga3 @ 2009 08 11, 15:25)
Nereikejo man jokio paketo pries 3metus.
Po naujų metų visur labai keitėsi tvarka O per tris metus kardinaliai viskas pasikeitę
nezinau kaip kitur bet ukmergej pati paklausiau asqake kad nereikia tiek gimdziusios tiek gydytoja
Iškilo kvailas klausimas: o kur būna pirkti vilnonių kojinyčių? kažkaip niekur nepastebėjau...
QUOTE(Izidora @ 2009 08 20, 12:02)
Iškilo kvailas klausimas: o kur būna pirkti vilnonių kojinyčių? kažkaip niekur nepastebėjau...
Aš tai turgelyje pirkau
QUOTE(Izidora @ 2009 08 20, 14:02)
Mes Kaune bazeje berods 5 sandeli pirkom
as kojinytes pikau turgelyje, o kitas leliui mano mociute numezge beje kadangi dabar laukiuosi jau antro, tai tas pacias kojinytes ir antrasis burbulas gales nesioti