Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

o as turiu smelinukus su rankovytem jos tokios kai reikia atsilenkia pirstinytes pasidaro o jei nereikia gali uzlenkt is pradziu nepastebejau nes tai rankogalis tai pardaveja parode issiutyrinekit savo drabuzelius thumbup.gif
Atsakyti
o as visai nedaug tu skarmaliuku pasirinkau, sau ir tik kai ka paemiau, net pizamos neturiu, manau uzteks marskineliu ar marskiniu draugo doh.gif chalaciokas tj plonas toks jau pagyvenes, tiks biggrin.gif sliopkes namines isplausiu, bus gerai jei ka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 07 31, 10:06)
Bet ir daug prirašiau....

labai tau ačiū thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gal kas nors atsakys i mano klausyma. Esu ne dirbanti, bet kaip ir apdrausta (uzsiregistr. darbo birzoje), medicinines paslaugos nemokamos, klausymas toks, kokiu man dokumentu reikia i gymdimo namus? Pasa, nesciosios kortele ir...? ar reikia koki pazymejima tureti? Nelabai suprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulenija @ 2009 08 08, 23:15)
Labas vakaras. Gal kas nors atsakys i mano klausyma. Esu ne dirbanti, bet kaip ir apdrausta (uzsiregistr. darbo birzoje), medicinines paslaugos nemokamos, klausymas toks, kokiu man dokumentu reikia i gymdimo namus? Pasa, nesciosios kortele ir...? ar reikia koki pazymejima tureti? Nelabai suprantu blink.gif

pasas, nesciosios kortele, sodros pazimejimas, ir man rodos tada ta is birzos kad uzsiregistravus, as omciau, o jei prireiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 29, 09:16)
Man toks vaizdas susidaro,kad tas paketas tik Kaune KMUK reikalingas.Nes kiek kur paskaitau,tai tik ten apie jį šneka g.gif

Nereikejo man jokio paketo pries 3metus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 08 11, 15:25)
Nereikejo man jokio paketo pries 3metus. schmoll.gif

Po naujų metų visur labai keitėsi tvarka mirksiukas.gif O per tris metus kardinaliai viskas pasikeitę biggrin.gif
Atsakyti
nezinau kaip kitur bet ukmergej pati paklausiau asqake kad nereikia tiek gimdziusios tiek gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Iškilo kvailas klausimas: o kur būna pirkti vilnonių kojinyčių? kažkaip niekur nepastebėjau...
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2009 08 20, 12:02)
Iškilo kvailas klausimas: o kur būna pirkti vilnonių kojinyčių? kažkaip niekur nepastebėjau...

Aš tai turgelyje pirkau
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2009 08 20, 14:02)

Mes Kaune bazeje berods 5 sandeli pirkom
Atsakyti
as kojinytes pikau turgelyje, o kitas leliui mano mociute numezge thumbup.gif beje kadangi dabar laukiuosi jau antro, tai tas pacias kojinytes ir antrasis burbulas gales nesioti mirksiukas.gif
Atsakyti