Man irgi gine nedave jokio saraso. tiesiog kai vziuoji apziuret GN ten turi but sarasa kareikia su savimi tureti,bent jau AK yra iskabinta
QUOTE(ciku_caku @ 2009 06 13, 18:31)
jei dieniniam studijuoji - tai draudziama esi, as neakivaizdini baigiau db besilaukdama, bet uz gimdyma moket nereikes, nes ginekologe parase pazyma, kuria pristaciau i ligoniu kasas ir mane draudzia valstybe nuo 32 berods nestumo savaites kol sueis 56 d po gimdymo o epiduru dabar dazna busima mamyte (beje ir as) pasirupina pacios, kad nebutu paskui atejus reikalui nesusipratimu
aciukas uz atsakyma, jau pristaciau pazymeles viska, taip esu draudziama, tik deja kai domejausi sodrai isvis nieks nepriklauso na tai nesvarbu, o epiduras daba jau mokamas visiems, bet tikekimies, kad gal pavyks susitarti pigiau
QUOTE(Audita @ 2009 07 06, 19:59)
Ar būtina imti gumines tapkes, ar galima ir medžiagines? Guminės gal patogiau?
Nebūtina guminių.O patogumas tai čia individualu.
Gumines rekomenduoja jeigu tarkim tau bevaikštant per sarėmius nubėgtų vandenys per kojas,tai medžiaginės taip ir liktų šlapios,o va gumines išvalai ir toliau į trasą
Kitas dalykas,galbūt gimdykloje yra galimybė pasinaudoti dušu,tai norint išvengti visokių grybelių,būtina su tapkėm lipti į jį
Va tiek iš mano pusės
QUOTE(Tomulyte @ 2009 07 06, 20:06)
Va tiek iš mano pusės
Ačiukas.
Ir dar tuomet klausimėlis-ar patogios vienakrtinės kelnaitės (gal kokių atsiliepimų yra). Bet ne tinklinės, o ten tokios vienkartinės dar yra. Kai aš jas išvyniojau pažiūrėti, man jos tokios kaip parašiutai atrodo. Gal paketą nelabai apspaus?
QUOTE(Audita @ 2009 07 06, 20:11)
Ačiukas.
Ir dar tuomet klausimėlis-ar patogios vienakrtinės kelnaitės (gal kokių atsiliepimų yra). Bet ne tinklinės, o ten tokios vienkartinės dar yra. Kai aš jas išvyniojau pažiūrėti, man jos tokios kaip parašiutai atrodo. Gal paketą nelabai apspaus?
Na,aš naudojau tinklines.Man labai patogios buvo.Dar ir namie grįžus naudodavau.
O kokios kitokios būna,tai net nežinau
QUOTE(Audita @ 2009 07 06, 20:11)
Ačiukas.
gal per dideles nusipirkai
QUOTE(dinokis @ 2009 07 06, 21:07)
gal per dideles nusipirkai
Nu kad ne, lyg normalus dydis. bet jos kažkokios be elastano kaip būtų, tokios labai "orinės". Arba man taip atodo .
QUOTE(Audita @ 2009 07 06, 22:11)
Nu kad ne, lyg normalus dydis. bet jos kažkokios be elastano kaip būtų, tokios labai "orinės". Arba man taip atodo .
Manau kai dideli paketa kuris skirtas po gimdymo isidesi bus jos normalios, nes paketas tai nemazas
As tai vis kazkur paskaitau kad pritruksta epiduru, tipo kad nebera reik savo nusipirkt is vaistines ir atsivezt, gal yra neseniai gimdziusiu mamyciu, kaip jums buvo, ir ar buvute susitarusi nes cia manau irgi svarbu
QUOTE(doviile @ 2009 07 07, 17:10)
As tai vis kazkur paskaitau kad pritruksta epiduru, tipo kad nebera reik savo nusipirkt is vaistines ir atsivezt, gal yra neseniai gimdziusiu mamyciu, kaip jums buvo, ir ar buvute susitarusi nes cia manau irgi svarbu
Sveikos
Na, man gydytoja kauno klinikose sake, kad reikia paciai nusipirkt epiduro rinkini vaistinej, tai nezinau ar cia tik klinikose taip ar visur
Na kad zinociau kad tikrai reikes epiduro tai nusipirkciau, o jei nereikia kur ji det, draugiu nesciu neturiu ir planuojanciu pastot nera, kurioms paskui atiduot galeciau tai kur paskui ji det.kazkaip man gaila pinigelius leist ant jo.vat ligonineje jei reikia to epiduro tai sumokeciau o pirkt ir mastyt ar jo prireiks nenoriu.
Idomu kaip AK su tuo epiduru ir su ta krize siuo metu?Pasidalinkit mamytes patirtimi
Idomu kaip AK su tuo epiduru ir su ta krize siuo metu?Pasidalinkit mamytes patirtimi