Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 15, 18:24)
O klausimas,kuom tepsi spenelius biggrin.gif ?Ar lauksi kol nugrauš ir tada tepsi,ar tikiesi,kad ligoninė duos savo bigsmile.gif ?

As nerizikuociau tikrai mirksiukas.gif ligoninej gali neduoti, o skausmelis kai zindo nugrauzta nepripratinta speneli tai patikeeeeeeki stiprus. As naudojau AVENT speneliu krema (jis apie 46 lt kainuoja), jo nereikia nuplauti pries maitinant, tai labai man patiko, drekino ir uzgydydavo zaizdeles. Dar naudojau antra para ir antspenius nes nu nerealiai skaudejo, bet tik pora kartu, nes lelytei sunku ir taip buvo ta priespieni istraukt o cia dar antspenis maisesi...
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2009 06 15, 16:19)
pats gimdymas ir epiduras yra nemokami, siandien buvau KKGN, tai aiskiai pasake, kad jei noresi po to su gydytoja ar anesteziologe atsiskaitysi.. nes visos paslaugos  ir vaistai konkreciai ten nemokami. ir sake neprisipirkt jokiu tepaliuku speneliam gydyti ir kitokiu navarotu.

Na speneliams tepaliuko tikrai reikės. Speneliai būna labai jautrūs, nučiulpti, skausmas nerealus. ir dar žaizdelės... O pasitepi, vis lengviau. Aišku, galima ir nepirkti, čia jau kievienai pačiai spręsti. Mums atvirkščiai, seselės rekomendavo, tai kurios neturėjo, lėkė vyrai ir pirko tepaliukus. Gl kokiam kaune ar Klaipėdoj kitaip, duos, bet abejoju...
Atsakyti
as zinau kad su pirma naudojau bepanten bet tada kitokiu ir nebuvo, sesute po gimdymo liepe iskasrt nusipirkt ir tept nelaukt kol nugrauzt, o su antra jau turejau. dabar skaiciau kad yra nenuplaunamu tai va ruosiuos jau pirkt kad nereiktu vyro siuntinet Garmastan, skaiciau kazkurioj temoj mamyciu atsiliepimu kad jis jau labai labai geras thumbup.gif . o ta skausmeli be tepaliuko buvau patyrus vaje kaip skauda doh.gif nors rek
Atsakyti
nu saraselis daug maz ir aiskus,bet gal galit patart kur geriau viska nusipirkti,kokioj vaistinej? gal kainas lyginot? as cia apie higienos reikmenis ir vaikui ir mamytei nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ramindute @ 2009 06 18, 12:18)
nu saraselis daug maz ir aiskus,bet gal galit patart kur geriau viska nusipirkti,kokioj vaistinej? gal kainas lyginot? as cia apie higienos reikmenis ir vaikui ir mamytei  nestuke.gif

ne tik i kainas reikia ziuret, bet dar ir i savo poreikius..
Pvz., kai ieskojau iklotu sau, tu dideliu specialiu, tai Norfos vaistinej pasiule pirkti pokais blink.gif , O Eurovaistinej ir Gintarinej vaistinej farmacininkai tuos didelius pokus pleso ir gali nusipirkti ivairaus dydzio ir firmu iklotu ir "susiformuoti" toki komplekta, koks realiai reikalingas.. As taip ir padariau, nes tikrai nereikia viso poko tu dideliausiu Tenos iklotu doh.gif Net tas tinklines kelnaites parduoda vienetais, nereikia 5 vnt. komplekto pirkt. As tik 3 pirkau, praeita karta tikrai net 2 uzteko, kazkaip sugebejau "prisiderinti" iklotu dydi. smile.gif
O su kainom - pabandziau palygint, tai kad mazdaug visur tas pats, +/- keli centai, tik as vaziavau i didele vaistine (Vilniaus Akropolyje, reklamos cia nevarysiu tongue.gif ), kad viska iskart pagal sarasa susipirkciau, laiko ir benzino sutaupyciau. Dar gal kokia nuolaidu kortele panaudojus, tai manau, dar pigiau iseitu. rolleyes.gif
Be to, as tu specialiu iklotuku pirkau tik pirmosioms 4-5 dienoms, paskui nusipirkau prekybos centre paprastu Libressu, skirtu nakciai. Man ju pakakdavo, jie ir pigesni, negu spec., ir man visai gerai buvo.
Brangiausiai kainavo tepalas speneliams (apie 19lt) ir tepalas leliukui nuo issutimu.
Atsakyti
[quote=RitaRazi,2009 06 19, 11:20]
"ne tik i kainas reikia ziuret, bet dar ir i savo poreikius..
Pvz., kai ieskojau iklotu sau, tu dideliu specialiu, tai Norfos vaistinej pasiule pirkti pokais... "

As pirkau norfos vaistineje iklotus vienetais o ne pokais.netgi ta vaistininke pati pasake kiek ir kokiu mazdaug reiketu tureti. thumbup.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti,tinklines ir vienkartines kelnaites tai ienas ir tas pats ar ne? Vakar Camelia vaistinej daug maz viska nusipirkau kadangi turiu nuolaidu kortele,tai labai apsimoka,pirkau uz 72lt o nuolaidu gavai beveik 9lt. Tai va ten ir dave man tokias kelnaites vienkartines,is tokio tinkliuko,nors vienkartines vadinas,bet siaip sake jas galima skalbt..
Atsakyti
QUOTE(ramindute @ 2009 06 19, 12:00)
dar norejau paklausti,tinklines ir vienkartines kelnaites tai ienas ir tas pats ar ne? Vakar  Camelia vaistinej daug maz viska nusipirkau kadangi turiu nuolaidu kortele,tai labai apsimoka,pirkau uz 72lt o nuolaidu gavai beveik 9lt. Tai va ten ir dave man tokias kelnaites vienkartines,is tokio tinkliuko,nors vienkartines vadinas,bet siaip sake jas galima skalbt..

Ale kaip pigiai tu čia susipirkai viską bigsmile.gif Aš kai iš vaistinės pirkausi,tai pirkau viską ir ko namie vaikui reiks (termometrai visokie ir pan) tai man turbūt apie kokis 300lt išėjo g.gif Pirkau Eurovaistinėj,tai tuomet dar buvo akcija vaikiškoms prekėms,berods 25 %.Jau nebepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramindute @ 2009 06 19, 13:00)
dar norejau paklausti,tinklines ir vienkartines kelnaites tai ienas ir tas pats ar ne? Vakar  Camelia vaistinej daug maz viska nusipirkau kadangi turiu nuolaidu kortele,tai labai apsimoka,pirkau uz 72lt o nuolaidu gavai beveik 9lt. Tai va ten ir dave man tokias kelnaites vienkartines,is tokio tinkliuko,nors vienkartines vadinas,bet siaip sake jas galima skalbt..

4u.gif pabandyk praplest pakeli tu vienkartiniu kelnaiciu ir apsiziurek.As manu kad tai vienas ir tas pats tinklienes ar vienkartines tiesiog kiekvienas skirtingai vadina. Na o jei siaip pamascius g.gif tai prie vienkartiniu kelnaiciu priskirciau ta pampersa kuris yra skirtas po gimdymo nes jo neisplausi ir antra kart nepanaudosi ax.gif
Atsakyti
op tai tos tinklines turi buti kaip tinklelis ar kaip? blush2.gif nes aš irgi turiu vienkartines, tai jos kaip pampersų išorinis sluoksnis, tokia medžiaga maždaug.. g.gif
Atsakyti
nusipirkau tas tinklines tai galiu apibudint taip jos kaip kapronine kojine kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
Nu jo,pas mane irgi tokios,tamposi ir ir is plono tinkliuko tokio. Bet i jas reikia deti tuos iklotus,jos ne kaip pampersai.
Papildyta:
Dar norejau paklausti patyrusiu mamyciu , kaip su naktinukais? Ten kur duoda sarasa parasyta tureti dvejus per prieki uzsegamus ligonineje,bet man jie tokie visi baisus, "bobutiski" blush2.gif . Tai nusipirkau ant petneseliu ir galvoju kad tikrai bus patogu maitinti. Kaip jus daret?
Atsakyti