QUOTE(Pielikiene @ 2009 06 08, 16:44)
Gimdziau pries menesi Vilniaus gimdymo namuose. Patikekit, tikrai neprisigalvoju, tik padeti noriu, zymiai geriau jausites ant paklotelio nei ant saltos ciratos ir dar kraujuku baloj ir sakyciau ne tai kad trukumas o is vis jokiu man ju nedave, buciau ir palatoj paklodes sukruvinus ir spekit ar gauciau kita diena svaria... duoda ten kelis medvilninius bet jie gi perslampa ir slapumo jausmas lieka...
Aisku.
O as maniau, kad gimdykloje paklociu nereikia - niekas ju lyg ir neminejo.
Minejo, tik kad jau palatoje reiks - kad nebutu lovoje balos. Tai kai kroviau maisus i ligonine, ir teisidejau i palatos maisa paklotes. O i gimdymui skirta maisa - nea.
Reiks dasipirkt ir isimest.
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2009 06 08, 19:58)
O vat tie pakloteliai, kad ant ceratos negulet, yra ju vaistinese pirkti?
Zinoma. Gali pirkti vienetais, o gali pakuotemis po 5-6 vnt vienoje, ar kaip kitaip.
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 08, 20:20)
Na,man palatoj tų paklotų neprireikė Taigi didžiulį paketą tam ir dediesi,kad neprikraujuoti Aišku aš jų pasiėmiau į ligoninę,bet sėkmingai jie namo parkeliavo net neištraukti
O kur gimdei? Gal Tau CP dare, tai tuomet aisku, kodel nereikejo
QUOTE(claudija @ 2009 06 08, 20:40)
O kur gimdei? Gal Tau CP dare, tai tuomet aisku, kodel nereikejo
Gimdžiau Kaune.Natūraliai. Kraujavau labai ilgai ir pradžioj nerealiai gausiai Gyd man liepė eiti kas 2-3 valandas praustis.Tad per pačius didžiausius Tena paketus nieks nepratekėjo
O ant tų paklotų turėtų būti žiauriai nepatogu miegot
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 08, 21:11)
Gimdžiau Kaune.Natūraliai. Kraujavau labai ilgai ir pradžioj nerealiai gausiai Gyd man liepė eiti kas 2-3 valandas praustis.Tad per pačius didžiausius Tena paketus nieks nepratekėjo
Na, jus gimdot dabar. kai as gimdziau pries 9 metus, tai tiesdavau vienkartinius paklotus i lova, o ligonine duodavo visa kalna zaliu medvilniniu palu - putei uzsidengti. Da sesele keliskart pralekdavo, patikrindavo, kad visos kirptosios nemuvetu jokiu kelnaiciu su iklotais - o guletu su tom zaliom paklodem tarp koju Kelnaites leisdavo mautis tik vaikstant. O atsigulus liepdavo ,,vedintis", kad geriau gytu
Tai ir guledavo aukstielninkos issizergusios ir sukandusis dantis
Va dabar visokiu geru dalyku yra
QUOTE(claudija @ 2009 06 09, 10:15)
Na, jus gimdot dabar. kai as gimdziau pries 9 metus, tai tiesdavau vienkartinius paklotus i lova, o ligonine duodavo visa kalna zaliu medvilniniu palu - putei uzsidengti. Da sesele keliskart pralekdavo, patikrindavo, kad visos kirptosios nemuvetu jokiu kelnaiciu su iklotais - o guletu su tom zaliom paklodem tarp koju Kelnaites leisdavo mautis tik vaikstant. O atsigulus liepdavo ,,vedintis", kad geriau gytu
džiaugiuos,kad dabar laikai kitokie Po gimdymo į mano tą viečikę nieks nelindo
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 09, 10:17)
džiaugiuos,kad dabar laikai kitokie Po gimdymo į mano tą viečikę nieks nelindo
Aha, gerai dabar. Na, skiriasi viskas - ir prieaziura nestumo metu, ir gimdymas, Susirinkau visa info ir atrodo, tarsi pirmakart gimdyciau - viskas gi kitaip Manau, kad tikrai geriau
... O pries 9 metrus tai viena-du kartus per diena varydavo visas pas ausere, liepdavo sestis ant lektuvo, ir tepdavo zaizda Jergau, tai buvo akrobatizmo virsune, uzlipti kirptai ant to lektuvo
QUOTE(claudija @ 2009 06 09, 10:24)
Aha, gerai dabar. Na, skiriasi viskas - ir prieaziura nestumo metu, ir gimdymas, Susirinkau visa info ir atrodo, tarsi pirmakart gimdyciau - viskas gi kitaip Manau, kad tikrai geriau
... O pries 9 metrus tai viena-du kartus per diena varydavo visas pas ausere, liepdavo sestis ant lektuvo, ir tepdavo zaizda Jergau, tai buvo akrobatizmo virsune, uzlipti kirptai ant to lektuvo
siaubelis,geriau jau net neskaityt net tokų baisybių
Kazkur skaiciau bet dabar neberandu buvo minimas tepaliukas speneliam kurio nereikia nuplauti, gal kas gali parasyti jo pavadinima
QUOTE(doviile @ 2009 06 09, 18:06)
Kazkur skaiciau bet dabar neberandu buvo minimas tepaliukas speneliam kurio nereikia nuplauti, gal kas gali parasyti jo pavadinima
Yra Garmastan,Bepanthen (ružavas) ir kompresiukai Multimum.Naudojau Garmastan ir Multimum,problemų jokių nebuvo