Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

Kaune epidūras oficialiai apie 300lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
O vat tie pakloteliai, kad ant ceratos negulet, yra ju vaistinese pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Pielikiene @ 2009 06 08, 16:44)
Gimdziau pries menesi Vilniaus gimdymo namuose. Patikekit, tikrai neprisigalvoju, tik padeti noriu, zymiai geriau jausites ant paklotelio nei ant saltos ciratos ir dar kraujuku baloj verysad.gif ir sakyciau ne tai kad trukumas o is vis jokiu man ju nedave, buciau ir palatoj paklodes sukruvinus ir spekit ar gauciau kita diena svaria... duoda ten kelis medvilninius bet jie gi perslampa ir slapumo jausmas lieka...

Aisku.
O as maniau, kad gimdykloje paklociu nereikia - niekas ju lyg ir neminejo.
Minejo, tik kad jau palatoje reiks - kad nebutu lovoje balos. Tai kai kroviau maisus i ligonine, ir teisidejau i palatos maisa paklotes. O i gimdymui skirta maisa - nea.
Reiks dasipirkt ir isimest.
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2009 06 08, 19:58)
O vat tie pakloteliai, kad ant ceratos negulet, yra ju vaistinese pirkti?

Zinoma. Gali pirkti vienetais, o gali pakuotemis po 5-6 vnt vienoje, ar kaip kitaip.
Atsakyti
Na,man palatoj tų paklotų neprireikė schmoll.gif Taigi didžiulį paketą tam ir dediesi,kad neprikraujuoti ax.gif Aišku aš jų pasiėmiau į ligoninę,bet sėkmingai jie namo parkeliavo net neištraukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 08, 20:20)
Na,man palatoj tų paklotų neprireikė schmoll.gif  Taigi didžiulį paketą tam ir dediesi,kad neprikraujuoti ax.gif  Aišku aš jų pasiėmiau į ligoninę,bet sėkmingai jie namo parkeliavo net neištraukti biggrin.gif

O kur gimdei? Gal Tau CP dare, tai tuomet aisku, kodel nereikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 08, 20:40)
O kur gimdei? Gal Tau CP dare, tai tuomet aisku, kodel nereikejo  ax.gif

Gimdžiau Kaune.Natūraliai. Kraujavau labai ilgai ir pradžioj nerealiai gausiai mirksiukas.gif Gyd man liepė eiti kas 2-3 valandas praustis.Tad per pačius didžiausius Tena paketus nieks nepratekėjo 4u.gif
O ant tų paklotų turėtų būti žiauriai nepatogu miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 08, 21:11)
Gimdžiau Kaune.Natūraliai. Kraujavau labai ilgai ir pradžioj nerealiai gausiai mirksiukas.gif  Gyd man liepė eiti kas 2-3 valandas praustis.Tad per pačius didžiausius Tena paketus nieks nepratekėjo 4u.gif
O ant tų paklotų turėtų būti žiauriai nepatogu miegot doh.gif

Na, jus gimdot dabar. kai as gimdziau pries 9 metus, tai tiesdavau vienkartinius paklotus i lova, o ligonine duodavo visa kalna zaliu medvilniniu palu - putei uzsidengti. Da sesele keliskart pralekdavo, patikrindavo, kad visos kirptosios nemuvetu jokiu kelnaiciu su iklotais - o guletu su tom zaliom paklodem tarp koju doh.gif Kelnaites leisdavo mautis tik vaikstant. O atsigulus liepdavo ,,vedintis", kad geriau gytu doh.gif
Tai ir guledavo aukstielninkos issizergusios ir sukandusis dantis verysad.gif lotuliukas.gif

Va dabar visokiu geru dalyku yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 09, 10:15)
Na, jus gimdot dabar. kai as gimdziau pries 9 metus, tai tiesdavau vienkartinius paklotus i lova, o ligonine duodavo visa kalna zaliu medvilniniu palu - putei uzsidengti. Da sesele keliskart pralekdavo, patikrindavo, kad visos kirptosios nemuvetu jokiu kelnaiciu su iklotais - o guletu su tom zaliom paklodem tarp koju  doh.gif  Kelnaites leisdavo mautis tik vaikstant. O atsigulus liepdavo ,,vedintis", kad geriau gytu  doh.gif
Tai ir guledavo aukstielninkos issizergusios ir sukandusis dantis  verysad.gif  lotuliukas.gif

Va dabar visokiu geru dalyku yra  ax.gif

blink.gif džiaugiuos,kad dabar laikai kitokie biggrin.gif Po gimdymo į mano tą viečikę nieks nelindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 09, 10:17)
blink.gif džiaugiuos,kad dabar laikai kitokie biggrin.gif Po gimdymo į mano tą viečikę nieks nelindo biggrin.gif

Aha, gerai dabar. Na, skiriasi viskas - ir prieaziura nestumo metu, ir gimdymas, Susirinkau visa info ir atrodo, tarsi pirmakart gimdyciau - viskas gi kitaip lotuliukas.gif Manau, kad tikrai geriau ax.gif

... O pries 9 metrus tai viena-du kartus per diena varydavo visas pas ausere, liepdavo sestis ant lektuvo, ir tepdavo zaizda doh.gif Jergau, tai buvo akrobatizmo virsune, uzlipti kirptai ant to lektuvo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 06 09, 10:24)
Aha, gerai dabar. Na, skiriasi viskas - ir prieaziura nestumo metu, ir gimdymas, Susirinkau visa info ir atrodo, tarsi pirmakart gimdyciau - viskas gi kitaip  lotuliukas.gif Manau, kad tikrai geriau  ax.gif

... O pries 9 metrus tai viena-du kartus per diena varydavo visas pas ausere, liepdavo sestis ant lektuvo, ir tepdavo zaizda doh.gif  Jergau, tai buvo akrobatizmo virsune, uzlipti kirptai ant to lektuvo  lotuliukas.gif

blink.gif siaubelis,geriau jau net neskaityt net tokų baisybių lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau bet dabar neberandu buvo minimas tepaliukas speneliam kurio nereikia nuplauti, gal kas gali parasyti jo pavadinima
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 06 09, 18:06)
Kazkur skaiciau bet dabar neberandu buvo minimas tepaliukas speneliam kurio nereikia nuplauti, gal kas gali parasyti jo pavadinima

Yra Garmastan,Bepanthen (ružavas) ir kompresiukai Multimum.Naudojau Garmastan ir Multimum,problemų jokių nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti