Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į gimdymo įstaigą III dalis

PRELIMINARUS SARAŠAS
Į LIGONINĘ
Mamai
naktiniai marškiniai
chalatas
kojinės
šlepetės
dantų pasta ir šepetėlis
rankšluostis
tualetinis popierius
drėgnos servetėlės
higieniniai įklotai nėščioms
paprasti naktiniai paketai
tinklinės kelnaitės
apatiniai rūbai
liemenėlė maitinimui
įdėklai į liemenėlę
antspeniai
dezodorantas pažastims
negazuotas mineralinis vanduo
šepetys ir gumelė plaukams
tepalas speneliams
tepalas žaizdoms
vazelinas lūpoms
fotoaparatas
mobilus su pakrovėju
Sodra, pasas, nėščiosios lapas
pinigai
Vaikeliui
marškinėliai
marškinėliai su pirštinytėmis
šliaužtinukai
kojinytės vilnonės
kepurytė su išorinėmis siūlėmis
kepurytė į lauką
adijaliukas parsivežimui
sauskelnių pokas
drėgnos servetėlės
soskė
merliukai
Į GIMDYKLĄ
Guminės šlepetės sau ir vyrui
Kojinytės
Tinklinės kelnaitės
Paketas
Negazuotas mineralinis
Drabužėliai vaikui
Sodra, pasas, nėščiosios lapas

Atsakyti
Įdomu ar dar reikia pirktis vadinamąjį "gimdyvės paketą".Jis parduodamas vaistinėje ir jį sudaro palutės, paketai, klizma vienkartinė ir t.t. Man prieš gimdymą ginekologė davė sąrašą ką reikia nusipirkti,bet kadangi buvo planinis cz tai šio rinkinuko nereikėjo įsigyti, o va draugė po mėnesio turėtų gimdyti ir jai ginekologė nedavė jokio sąrašiuko ką vežtis į ligoninę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 03 28, 21:43)
Įdomu ar dar reikia pirktis vadinamąjį "gimdyvės paketą".

RK nereikėjo nei prieš 2 metus, nei prieš mėnesį.
Atsakyti
Man toks vaizdas susidaro,kad tas paketas tik Kaune KMUK reikalingas.Nes kiek kur paskaitau,tai tik ten apie jį šneka g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Man gimdyti po menesio, taciau sarasa ka pasiimti i gimdymo namus daktaras dave per pirma apsilankyma, kai uzvedinejo nesciosios byla smile.gif prigrudo visokiu reklaminiu popieriuku su tepaliuku ir pampersu reklamom ir kartu su jais sarasa smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o man nieko nedave blink.gif , nors ir gimdyt jau sestadieni turejau...bet info visur pilna, tai jau susikroviau tases pries menesi ax.gif ir laukiu ateinat mazojo stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(odryte @ 2009 03 31, 09:33)
Sveikos, o man nieko nedave  blink.gif , nors ir gimdyt jau sestadieni turejau...bet info visur pilna,  tai jau susikroviau tases pries menesi  ax.gif ir laukiu ateinat mazojo stebuklo  wub.gif

o kokio turio tos tases tavo odryte? as irgi susidejau, bet bijau kad as persistengiau, man gavosi dvi pilnos tases, bet dar neidetas chalatas su slepetem nei mano nei vyro g.gif o gavosi taip: viena "Danijos" ta raudona tase, o kita sportinis krepsys toks, mazdaug kaip 1,5 tos danijos tases dydzio...
Atsakyti
QUOTE(Pielikiene @ 2009 03 31, 09:39)
man gavosi dvi pilnos tases, bet dar neidetas chalatas su slepetem nei mano nei vyro

visi mano daiktai, išskyrus chalatą, tilpo į medžiaginį IKI maišelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 03 31, 12:39)
visi mano daiktai, išskyrus chalatą, tilpo į medžiaginį IKI maišelį  smile.gif

opapa... tai arba tu minimaliste, arba as ryskiai persistengiau biggrin.gif greiciausiai tai antras variantas biggrin.gif
bet man daug vietos uzima vien pampersai, nupirkau viena pakuote paciu maziausiu ir manau kad susinaudos, nes skaiciau kad apie 12 kartu per para (mazdaug kas 2 val) keisti reikes... tai vien tai puse tases g.gif tada vaikui drabuzeliai apie trecdalis tases, nes emiau 3 smelinukus, 3 sliauztus, 4 marskinelius, dar ten kojinaites, kepureles.... kad neskalbti ten tuose gimdymo namuose ir butu kuo pakeist, nes tikiu kad pamperso normaliai yra tikimybe kad neuzdesiu, tai pratekes ar ka...
dar igrudau miegmaisi-vokeli-antklodele su kuria parsivesim mazaji namo ir viskas pilna tase, visa kosmetika ir svaros priemones ir mano ir vaiko atskirai i ta danijos tase sudejau (vienkartines kelnaites, iklotai po gimdymo, kremukai visokie, palutes)
Nezinau dabar ka isimt ir ka palikt, ar viska nurezt per puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pielikiene @ 2009 03 31, 10:54)
opapa... tai arba tu minimaliste, arba as ryskiai persistengiau biggrin.gif greiciausiai tai antras variantas biggrin.gif
bet man daug vietos uzima vien pampersai, nupirkau viena pakuote paciu maziausiu ir manau kad susinaudos, nes skaiciau kad apie 12 kartu per para (mazdaug kas 2 val) keisti reikes... tai vien tai puse tases g.gif tada vaikui drabuzeliai apie trecdalis tases, nes emiau 3 smelinukus, 3 sliauztus, 4 marskinelius, dar ten kojinaites, kepureles.... kad neskalbti ten tuose gimdymo namuose ir butu kuo pakeist, nes tikiu kad pamperso normaliai yra tikimybe kad neuzdesiu, tai pratekes ar ka...
dar igrudau miegmaisi-vokeli-antklodele su kuria parsivesim mazaji namo ir viskas pilna tase, visa kosmetika ir svaros priemones ir mano ir vaiko atskirai i ta danijos tase sudejau (vienkartines kelnaites, iklotai po gimdymo, kremukai visokie, palutes)
Nezinau dabar ka isimt ir ka palikt, ar viska nurezt per puse g.gif

As ir kai vaziavau gimdyti,man gavosi 2 tases. viena ne tokia jau ir maza sportine ir dar dar viena maza (nu kaip danios maiselis) tai noramaliai. nieko ten tau issimti nereikia,gal tik ta vokeli,juk pirmiau reikia pagimdyti,o jau tik tada vesies namo,o kol suzinosi,kada isleis,tai vyras spes ir atvezti. Nzn,gimdziau Klp,tai siaip ten negalima tiek daiktu tureti,bet gerai kad leido pasideti i saugykla. o ir siaip gimdykoloj tai neleis laikyti,nes realiai nera ten kur,spintute labai maza. o pampersus keicia kas 3val naujagymiui smile.gif bent taip man sake pagimdzius vaiku gydytoja,tai taip ir dariau,bet per 2.5 paros,kol buvau ligoninej,isnaudojau kone visa paki pampersu lotuliukas.gif ir su rubeliai irgi gerai,kad apsirupinai,nes jei vaikutis pirmas,tai patikek,kad bus ciudu,kol iprasi deti pampersa ax.gif as irgi,rodos dejau normaliai,o kaip pro sali taip pro sali,tai sunaudojau net 5 komplektukus rubeliu blush2.gif sekmes susilaukti leliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2009 03 31, 13:05)
As ir kai vaziavau gimdyti,man gavosi 2 tases. viena ne tokia jau ir maza sportine ir dar dar viena maza (nu kaip danios maiselis) tai noramaliai. nieko ten tau issimti nereikia,gal tik ta vokeli,juk pirmiau reikia pagimdyti,o jau tik tada vesies namo,o kol suzinosi,kada isleis,tai vyras spes ir atvezti.

nu tai vat ir as nesugalvojau nieko kas butu nereikalinga ka paemiau ir ka isimt galima butu, vis tiek veliau vyrui tektu vezti smile.gif kur nors padesiu tas tases, po lova galu gale, kai valytoja ateis pakelsiu ir viskas tongue.gif
O dar norejau paklausti ar emet tokius daiktus kaip virduliukas, kava arbata, vaza gelems ir pan. ? skaitinejau cia kazkur tai susirinko viska mamytes i didziuli kelionini lagamina, nes vistiek atseit prireiks ir ji po to vietoj spinteles naudojo smile.gif
Papildyta:
Tiesa, ACIU Apache uz palinkejimus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdziau Klaipedoje ir man puse tik daiktu tereikejo,o buvau susikrovusi du maisus lotuliukas.gif viena kuris jau reikalingas gimdykloje pasiemiau su savim,o kita palikau masinoje,tai kai jau buvau palatoje vyras ir atnese,parsivezimui rubelius palikau namie,kai reikejo tada paskambinau ir pristate,taip tai butu reikeje man spintos su antresolem,kad viska butu galima susideti lotuliukas.gif nereikia tiek daug, o to labiau,kad dabar para palaiko ir namo,jei ne cezaris,galu gale jei ko reikia tai vyras atveza.O gimdykloje net savo chalato nereikejo,sako kam terlioti savaji,kai jau busi palatoje tada ir persimausi,taip ir buvo geriausia,kai jau atsikeliau tada persimoviau i savo svarius rubelius. O pamperiuku turejau gimdykloje 5 kitus nupirko ir vyras atveze taip turejo kuo rupintis leikim ir jiems trupuciuka pasirupinti,o tuo labiau pasidziaugti ta tevo pareiga thumbup.gif
Atsakyti