Uh merginos tešla jau šala MB zyzia kad jau šiandien nori jį ragauti sako, mhh kas čia taip skaniai kvepia (kai minkiau tešlą) nei jau tešla?...
Miltų man gavosi 450 g (3 stiklinės), teko visą kilogramą šviežių vyšnių "iškaulinti"
Planuoju kremą daryti kiek liesesnį
Tiesa, o kremą pradėti ruošti kai iškeps "malkos", ar galima ir anksčiau tik palikti jį šaltai iki užtepimo?
Ech, ja pakroviau savo "stirtą" po geruuu kupsnu sniego
Išlaukiau tik 1,5 val. kol tešla šalo šaldytuve
dėjau 1 ind 40 % ir 1 ind. 30 % riebumo grietinės - pats kremas gavosi gaivus ir neriebus savo skoniu
Dabar laukiu, kol viskas sustings ir bus galima ragauti
Išlaukiau tik 1,5 val. kol tešla šalo šaldytuve
dėjau 1 ind 40 % ir 1 ind. 30 % riebumo grietinės - pats kremas gavosi gaivus ir neriebus savo skoniu
Dabar laukiu, kol viskas sustings ir bus galima ragauti
Uh labas rytas pagaliau atėjo rytojus, kada ragausim malkas po sniegu
Tiesą pasakius, vakar net nesulaukiau, kol atvės "malkos" ir jas sukroviau į kupstą ir ir karto į šaldytuvą, o šviežių vyšnių (jomis ir įdariau ) suėjo lygiai 1 kg
Tiesą pasakius, vakar net nesulaukiau, kol atvės "malkos" ir jas sukroviau į kupstą ir ir karto į šaldytuvą, o šviežių vyšnių (jomis ir įdariau ) suėjo lygiai 1 kg
Šaunuolė , labai skaniai atrodo, mmm dabar prie kavos to gabaliuko norėčiau
prašom - visoms užteks, nes gavosi tikras pyragas-milžinas tai pirmas bandymas ir galiu pasakyti, kad visai nesudėtingas receptukas
O pats pyragas yra iš ties sotus, tad jei koks gabaliukas pietums, tai ir iki vakaro galima drąsiai "pratempti"
Kitakart eksperimentuosiu: bandysiu daryti kiek liesesnį ir kitokiu įdaru
O pats pyragas yra iš ties sotus, tad jei koks gabaliukas pietums, tai ir iki vakaro galima drąsiai "pratempti"
Kitakart eksperimentuosiu: bandysiu daryti kiek liesesnį ir kitokiu įdaru
QUOTE(irmulia @ 2009 08 02, 12:02)
Irmulia, na tikrai laaaaabai skaniai atrodo malkytės ir aš jamu gabaliuką prie kavos
QUOTE(irmulia @ 2009 08 02, 12:02)
niam niam
geriau į tokias temas neladžioti tuščiu pilvu
kepiau jau vienąsyk malkikes pagal receptą, bet.... Man to "sniego" norisi daugiau , nes pačioj apačioj visai nedaug grietinės gaunas...
ir kaip jūs darot?? gal kiekvieną "malkų" ir "sniego" sluoksnį šaldot atskirai? ar prieš pilant grietinę ant malkų prieš tai leidžiat šiek tiek apstingti šaldytuve, kad taip greit nenubėgtų į kraštus?
na va , tokie klausimai kilo iš po pirmo kepimo
mergitos, o nebandėt vietoj grietinės daryt su grietinėle gal tadu ir tie sniego sluoksniai būt gražesni, didesni ?
QUOTE(fishke @ 2009 08 25, 15:44)
kepiau jau vienąsyk malkikes pagal receptą, bet.... Man to "sniego" norisi daugiau , nes pačioj apačioj visai nedaug grietinės gaunas...
ir kaip jūs darot?? gal kiekvieną "malkų" ir "sniego" sluoksnį šaldot atskirai? ar prieš pilant grietinę ant malkų prieš tai leidžiat šiek tiek apstingti šaldytuve, kad taip greit nenubėgtų į kraštus?
mergitos, o nebandėt vietoj grietinės daryt su grietinėle gal tadu ir tie sniego sluoksniai būt gražesni, didesni ?
As grietines dejau i krema daugiau nei nurodyta, ir krema keletui minuciu dejau i saldytuva, kad apstingtu, ir tada sluoksniavau.
O su grietinele berods dare Cipciukas
planuoju daryti sita torciuka ir nestis i darba savo gimimo dienos proga sakykit, jei is vakaro pagaminsiu, per nakti saldytuve stoves, o ryte nesiuos, ar nesigaus man kose makalose ir kruva malku padaze? nesutirps? nieks nepuls jo valgyti viso is karto, po gabaleli vis po viena bendradarbi, tai tarkim ar jis gali sau ramia dusia stoveti tarkim ant stalo koki pusdieni?
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 08 25, 16:12)
planuoju daryti sita torciuka ir nestis i darba savo gimimo dienos proga sakykit, jei is vakaro pagaminsiu, per nakti saldytuve stoves, o ryte nesiuos, ar nesigaus man kose makalose ir kruva malku padaze? nesutirps? nieks nepuls jo valgyti viso is karto, po gabaleli vis po viena bendradarbi, tai tarkim ar jis gali sau ramia dusia stoveti tarkim ant stalo koki pusdieni?
Drasiai! As nekisu i saldytuva isvis jo. Man neskanu ten pastvejes.
Aplamai ne tik malkos, bet koks tortas 'gaves' saldytuvo man neskanu