Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(vijja @ 2009 07 21, 23:23)
na,tortuka paragavom,patiko  thumbup.gif
tik jei dar syki daryciau,tai ir i minkle ir i vysnias cukraus nepagaileciau  rolleyes.gif
truksta man saldumo nors tu ka  doh.gif
o cia vaizdelis  biggrin.gif

Labai graziai ir skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif dariau šį tortuką per pusę su vyšniom ir su juodaisiais serbentais, tai man su serbentais labiau patiko. Tik tiek, kad jis jau labai rūgštokas smile.gif dar man grietinė nelabai gavosi smile.gif nu vienu žodžiu smile.gif šiaip skanu, bet ar dar darysiu nežinau..
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 21, 23:23)
na,tortuka paragavom,patiko  thumbup.gif
tik jei dar syki daryciau,tai ir i minkle ir i vysnias cukraus nepagaileciau  rolleyes.gif
truksta man saldumo nors tu ka  doh.gif
o cia vaizdelis  biggrin.gif
user posted image

wub.gif nuostabiai atrodo, aš jau vėl noriu malkų, seniai bedariau wub.gif

o aš kaip tik kremą rūgštesnį dariau, nes uogos saldžios buvo mano šaldytos g.gif bet čia pagal kiekvieno skonį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 22, 08:19)
Labai graziai ir skaniai atrodo  thumbup.gif

biggrin.gif

QUOTE(Vikucce @ 2009 07 22, 09:20)
wub.gif nuostabiai atrodo, aš jau vėl noriu malkų, seniai bedariau wub.gif

o aš kaip tik kremą rūgštesnį dariau, nes uogos saldžios buvo mano šaldytos g.gif bet čia pagal kiekvieno skonį mirksiukas.gif

ačiū,
na,aišku skonio reikalas,nžn kaip tos šaldytos uogos,aš dariau su šviežiom,ką tik nuskintom,šiaip atrodo nėra rūgščios pačios uogos,bet tortai-pyragai man turi būt saldūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 22 liepos 2009 - 08:41
Aš kai dariau, tai irgi dėjau cukraus ir į tešlą ir į uogas. Tikrai nebuvo per saldu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2009 07 22, 11:35)
Aš kai dariau, tai irgi dėjau cukraus ir į tešlą ir į uogas. Tikrai nebuvo per saldu  thumbup.gif

Aš į tešlą biškutį dėjau, į uogas tai ne ax.gif
Atsakyti
as jau ilgai varvinau seile i si torta beziuredama,ir vakar issikepiau,juk vysniu sezonas paciame ikarstyje thumbup.gif dariau toki mazulyti,is puses normos-seimyniniam vartojimui,laaabai visiems patiko thumbup.gif man gal kremo siek tiek daugiau norejosi,bet kita kart bus galima istaisyti tai,grietine emiau 30% maisiau su standikliu viskas super gavosi,tik va pasakykit man del miltu ir cukraus,viena stikline ,tai kiek jus dedat?jei gramais kiek cia mazdaug turetu buti?
paskutinis gabalytis ax.gif

user posted image
Atsakyti
isbandziau siandien si receptuka thumbup.gif labai patiko wub.gif kitakart reiks bandyt is kitokiu uogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2009 07 22, 17:16)
as jau ilgai varvinau seile i si torta beziuredama,ir vakar issikepiau,juk vysniu sezonas paciame ikarstyje thumbup.gif  dariau toki mazulyti,is puses normos-seimyniniam vartojimui,laaabai visiems patiko thumbup.gif man gal kremo siek tiek daugiau norejosi,bet kita kart bus galima istaisyti tai,grietine emiau 30% maisiau su standikliu viskas super gavosi,tik va pasakykit man del miltu ir cukraus,viena stikline ,tai kiek jus dedat?jei gramais kiek cia mazdaug turetu buti?
paskutinis gabalytis ax.gif

abi ta pacia diena darem ir pabarstem vienodai biggrin.gif

as tai per daug nesigilinu,parasyta stikline ir dedu pilna stikline biggrin.gif
bet manau apie 200gr. smile.gif
Atsakyti
Na šiandien tris tokius tortus padariau (malkas) tai cukraus niekada papildomai nededu ,visko mums ten kaip tik ,o vyšnaitės rugštėlėjos tai sueina labai gerai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As dariau dar su braskem tortuka essen.gif Irgi buvo labai skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 07 24, 14:13)
As dariau dar su braskem tortuka  essen.gif Irgi buvo labai skanu  essen.gif

bigsmile.gif niam niam essen.gif

as butinai dar karta darysiu,labai jau man patiko,nors ir rugstus buvo,bet suvalgem visa smile.gif truputi cukraus pasibarstydami biggrin.gif
Atsakyti