Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

Mergytes idomu ar gautusi,jei kepciau is bemieles pirktines teslos ax.gif .Labai tingiu tesla minkyti blush2.gif
Atsakyti
Kiek cia ~ gramu miltu reikia? Ar tinka extra miltai (tokie smulkus labai) ar reikia paprastu?
Atsakyti
Stikline = 160 g. Man extra tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 12 30, 18:50)
Mergytes idomu ar gautusi,jei kepciau is bemieles pirktines teslos ax.gif .Labai tingiu tesla minkyti blush2.gif

Aš visada tik iš bemielės šaldytos tešlos ir kepu šį tortą, tikrai gaunasi, tik nereikia labai plonai iškočiot, nes tada suplyšta bekepant pagaliai tie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 12 30, 19:50)

Skonio reikalas,bet as antra karta su pirktine tesla nekepsiu,niekam nepatiko,nors kai gaminau pati,pyragas nuo stalo dingo labai greitai.
Atsakyti
Sveikutes,
iskepiau ir as tortuka,si karta is ivairiu ouogu. isejo netoks grazus kaip pirma karta,bet tada pamirsau nufotkinti,tai va dabar rodau. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2010 12 31, 14:33)
Sveikutes,
iskepiau ir as tortuka,si karta is ivairiu ouogu. isejo netoks grazus kaip pirma karta,bet tada pamirsau nufotkinti,tai va dabar rodau.  blush2.gif

o as meduti pagal Jusu imesta recepta kepu ,liuks ,kito ir nemeginu dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie Jusu, kepusiu "malkini" torta.

Super gaminukas. Tikrai rekomenduoju.
Tik man kremo mazoka buvo... As ir taip pridejau dar kokius 200 gr. jogurto - ir vis tiek truko smile.gif Sito, zinoma, niekas nepastebejo, bet man norejosi, kad malkos butu labiau apsnigtos smile.gif

O siame tortuke - tikrai viskas idealiai subalansuota.
Atsakyti