Sveikos, prisiziurejau as jusu grozybiu ir neatsispyriau pagundai Visas gaminomo procesas man pasirode labai lengvas (nors kepeja is manes prasta), tik vat bekepant visos sultys vysniu isbego (kiekvienas pagaliukas plyso per visa ilgi ), bet galutinis rezultatas man vistiek atrode graziai Kita karta uzpila bandysiu su jogurtu ir kiek rugstesni, nes sikart, buvo persaldu, o ir vysnios be rugsteles kazkodel buvo.
Rodau rezultata
(geda, bet tik dabar pastebejau, kad lekstes nepavaliau pries fotografuojant, bet skubejau, nes ragautoju daug, kad speciau iamzint )
Tikrai viskas paziurejau, prisiminiau ir vel uzsinorejau o kaip krema darei, viska pagal pirmaji recepta?
Išbandžiau ir aš šitą grožį Šian vėl kepsiu mažės gimimo dienai, tikiuosi, per porą valandų sustings
Tik man truputį ta grietinė aptepimui netinka... gal ką kita galima naudoti???
Tik man truputį ta grietinė aptepimui netinka... gal ką kita galima naudoti???
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 11 19, 23:59)
labai grazios malkos
Papildyta:
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 22, 13:59)
Sveikos, prisiziurejau as jusu grozybiu ir neatsispyriau pagundai Visas gaminomo procesas man pasirode labai lengvas (nors kepeja is manes prasta), tik vat bekepant visos sultys vysniu isbego (kiekvienas pagaliukas plyso per visa ilgi ), bet galutinis rezultatas man vistiek atrode graziai Kita karta uzpila bandysiu su jogurtu ir kiek rugstesni, nes sikart, buvo persaldu, o ir vysnios be rugsteles kazkodel buvo.
Rodau rezultata
(geda, bet tik dabar pastebejau, kad lekstes nepavaliau pries fotografuojant, bet skubejau, nes ragautoju daug, kad speciau iamzint )
Rodau rezultata
(geda, bet tik dabar pastebejau, kad lekstes nepavaliau pries fotografuojant, bet skubejau, nes ragautoju daug, kad speciau iamzint )
o kaip ji issikepti? labai skaniai atrodo
QUOTE(visgi @ 2010 12 26, 13:12)
o kaip ji issikepti? labai skaniai atrodo
Receptas pirmam psl. Tema juk visa apie ta pati.
Kepiau Kaledoms malkas
nu bet geda ir sakyt, per ta skubejima ir neapsiziurejima, iskepiau ne 15, o 12 malku. Kai atejo laikas jas deliot, kraunu kraunu ir niekaip nesigauna nu bet valgytojai liko patenkinti, dziaugesi, akd tortas gaivus
Tik kazi, ar as kada ji iskepsiu tobulai. Pirma karta nestingo kremas, dabar malku pritruko
nu bet geda ir sakyt, per ta skubejima ir neapsiziurejima, iskepiau ne 15, o 12 malku. Kai atejo laikas jas deliot, kraunu kraunu ir niekaip nesigauna nu bet valgytojai liko patenkinti, dziaugesi, akd tortas gaivus
Tik kazi, ar as kada ji iskepsiu tobulai. Pirma karta nestingo kremas, dabar malku pritruko
QUOTE(Nova @ 2010 12 26, 16:30)
Receptas pirmam psl. Tema juk visa apie ta pati.
Labai labai aciu ir atsiprasau kad buvau nepastabi
laba diena malkų kepėjos , norėčiau pastebėti ,kad ""malkos", kaip ir "medutis", skaniausi mažiausiai po paros , jiems reikia laiko "subręsti" , tada atsiskleidžia tikrasis jų skonis .
QUOTE(redared @ 2010 12 22, 23:06)
Tikrai viskas paziurejau, prisiminiau ir vel uzsinorejau o kaip krema darei, viska pagal pirmaji recepta?
Dariau pagal pirmaji recepta, bet naujuju sutikimui bandysiu su jogurtu pertept, man labai jau riebu buvo. Receptas kaip tik ziemos sventem kvepia, tai reikia pakartot (tik man paprastai bandant savo skoniui kazka pritaikyt, kaip tik ir nesigauna kazkas )
As nesuprantu, kaip pirmam recepte nurodyta, kad ta pertepima pila ant tu malku, jis toks skystas bet jeigu imi grietine 40 proc (irgi pagal recepta), tai ji niekad taip nebegs
QUOTE(redared @ 2010 12 28, 15:48)
As nesuprantu, kaip pirmam recepte nurodyta, kad ta pertepima pila ant tu malku, jis toks skystas bet jeigu imi grietine 40 proc (irgi pagal recepta), tai ji niekad taip nebegs
kai grietine sumaisysi su cukrumi, tai ji skysta paliks, o paplakus ilgiau pasidarys kremas
Labas rytas,
tks klausimas,o ar galima ir kitas uogas deti i sita tortuka? dariau su vysniom,tai tikrai skanus isejo. Norejau Naujiems padaryti,bet paziurejau labai mazai turiu uzsaldytu vysniu,neuzteks man,nes noriu du tortukus kepti. Gal kas dejo ir kitas uogas? Kaip iseina? Turiu uzsaldytu braskiu, raudonu ir juodu serbentu. Jei ne,tai reikes tada eiti i parda pirkti vysnias.
tks klausimas,o ar galima ir kitas uogas deti i sita tortuka? dariau su vysniom,tai tikrai skanus isejo. Norejau Naujiems padaryti,bet paziurejau labai mazai turiu uzsaldytu vysniu,neuzteks man,nes noriu du tortukus kepti. Gal kas dejo ir kitas uogas? Kaip iseina? Turiu uzsaldytu braskiu, raudonu ir juodu serbentu. Jei ne,tai reikes tada eiti i parda pirkti vysnias.