Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

cia mano Naujametinis variantas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dariau ir aš šitą tortą smile.gif Nepasakyčiau, kad labai skanus g.gif Man labiausia tešlos skonis kliuvo g.gif Bet svečiai buvo sužavėti, o man pačiai tai vaizdas prapjovus tikrai gražus, bet dėl skonio tai dar pagalvočiau, kaip jį patobulint reiktų.

Ta pačia proga parašysiu, kad vakar pasidariau kefyrinė riccotą. Čia tai tikrai thumbup.gif dalykas, ir saldžiai, ir pikantiškai smile.gif
Atsakyti
Ricotta, pasitaisau rolleyes.gif
Atsakyti
Man šitos malkos su džiovintomis slyvomis skaniausios thumbup.gif Su vyšniomis man truputį per rūgštu
Atsakyti
Man tai jis pirma karta buvo pats skaniausiai, kitais kartais tai per daug kremo tai per rugstus ax.gif atrodo kad visos proporcijos islaikytos bet va skonis kitoks
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 02 21, 20:42)
Man šitos malkos su džiovintomis slyvomis skaniausios  thumbup.gif Su vyšniomis man truputį per rūgštu

Kokia netikėta minti! Labai mėgstu džiovintas slyvas kepiniuose.
O jas tik nuplaut ir vyniot?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 02 21, 22:21)
Kokia netikėta minti! Labai mėgstu džiovintas slyvas kepiniuose.
O jas tik nuplaut ir vyniot?


Taip. Dar bendradarbės su džiovintais abrikosais, slyvomis ir ananasais, man atrodo, daro, bet vien su slyvom man labiausiai patinka smile.gif
Šį tortą darbe vadina proktologiniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oge: 22 vasario 2010 - 07:51
QUOTE(oge @ 2010 02 22, 07:44)
Šį tortą darbe vadina proktologiniu smile.gif

biggrin.gif turėtų gerai veikti, kas paprastai nebūdinga konditerijos gaminiams
Atsakyti
gaminau malkytes antra karta, si karta buvo skanesnes nei pirma... vysnias buvau uzpilusi cukrumu, nes pirma kart buvo perrugsrtu ir i tesla dejau truputi cukraus, man ji buvo skanesne, o su kremu ir vel turejau bedu.. doh.gif mane domina kurios krema daret su ricota suriu, kaip suprantu jo idejot i grietine ir kartu plaket? ax.gif kitakart noreciau pabandyti...
Atsakyti
Aš malkas pirmą kartą dariau Naujiems metams, tai draugės jau tiek zirzė, kad rytojui vėl pažadėjau iškept doh.gif doh.gif kremą dariau perpus grietinė su jogurtu ir dėjau želatiną. Šįkart turiu naminės varškės, tai galvoju, kaip būtų jei šiek tiek įdėčiau į kremą?
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
vysniu metas tuoj prasides. Vel populiarus bus sis torciukas mirksiukas.gif
Atsakyti