Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas ,,Malkos po sniegu"

QUOTE(jurgice @ 2009 12 29, 22:17)
as dejau margarina kepimui  mirksiukas.gif


thumbup.gif rytoj bandysiu ir as tada, tikiuosi gausis kas nors ax.gif


Atsakyti
Aš jungiuosi prie kepusių šį puikų torčiuką thumbup.gif Super ir skonis thumbup.gif ir pats procesas man labai lengvas thumbup.gif paprastesnio torto (gamybos) atžvilgiu gal nebūna ax.gif
Šiemet specialiai jam prisišaldžiau daugybę vyšnių ax.gif
Naujiems metams vėl gaminsiu essen.gif:

QUOTE(omg @ 2009 12 29, 19:03)
prisiskaičiau čia pas jus, darysiu ir aš šį tortą naujiems metasm, jau prisipirkau šaldytų vyšnių, tikiuosi neištiks nesėkmė  rolleyes.gif


sėkmės mirksiukas.gif
Neįsivaizduoju kas galėtų nepavykt, jei viskas pagal receptuką ax.gif
QUOTE(Aistee:) @ 2009 12 29, 21:27)
SOS
O galima vietoj sviesto deti specialu margarina kepimui? Aciu.

Dėjau ir aš kepimui margariną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 12 29, 20:18)
Sakykit, ar iš nurodytų kiekių didelis tas tortas gaunasi? Kiek maždaug normalių porcijų? Bijau prisigaminti perdaug, ir taip per tas šventes stalas ir šaldytuvas lūžta... Kažin, jei iš pusės, ar labai mažos tos malkelės bus?

gamink is puses normos, tikrai pakaks paragavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,stai mano malkos po sniegu:
user posted image

Kaip minejau,daryta is puses normos,isejo 7 lazdeles,vysnias dejau is kompoto ir turiu pasakyti,kad nuostabaus skonio tortas thumbup.gif ,patiko visai seimai,visai jis nesaldus,tiesiog pats tas,kam per saldu gavosi,gal per mazai dejo citrinos rugsties i krema g.gif
Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as pagaminti si Naujametini "stebukla"....tik su kremu atlikau eksperimenta (kadangi 1.laikausi dietos nesinorejo tiek greitines suvartoti lotuliukas.gif 2.ekonomine krize tai ieskau pigesnio varianto blush2.gif ir 3. taip nedaznai valgau saldumynus tad norisi kazko neiprasto ir skanaus) Tad gavau puiku rezultata (bent jau likusi krema nuo tortuko paragavau ir likau patenkinta). Puse grietines normos, kita puse Ricotos surio (namu salygomis daryto is kefyro), ilasinau migdolu kvapu kelis lasus ir tikrai super kremas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 19:22)
Susigundziau ir as pagaminti si Naujametini "stebukla"....tik su kremu atlikau eksperimenta (kadangi 1.laikausi dietos nesinorejo tiek greitines suvartoti  lotuliukas.gif 2.ekonomine krize tai ieskau pigesnio varianto  blush2.gif ir 3. taip nedaznai valgau saldumynus tad norisi kazko neiprasto ir skanaus) Tad gavau puiku rezultata (bent jau likusi krema nuo tortuko paragavau ir likau patenkinta). Puse grietines normos, kita puse Ricotos surio (namu salygomis daryto is kefyro), ilasinau migdolu kvapu kelis lasus  ir tikrai super kremas  4u.gif

papasakokit, kaip namų salygomis iš kefyro pasidarot Ricotos g.gif
Atsakyti
Uzsaldyti kefyra, o paskui deti i kiauraindi ir leisti letai istirpti ir nuvarveti 4u.gif
Atsakyti
as tokiu kremu siandien kitoki torta pertepiau... kremo skonis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif konsistensija wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ricotos kaina tai irgi ekonomine drinks_cheers.gif kiek kainuoja pakelis kefyro ... tik jau nera jis toks be kaloriju ( pati skaiciuoju kalorijas, tai tas ricotos naminis kefyrinis turi apie 200 kcal 100 gr, grietine gi 290 kcal tongue.gif
Atsakyti
4u.gif as visada perku Norfos 2,5%(ten is vis juokinga kaina vos virs 1Lt) man gaunasi apie 300g Ricotos mirksiukas.gif tai bent siam kremui sutaupiau min apie 300Kcal lotuliukas.gif ir netik finansus, o ir skonis super.
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 21:46)
4u.gif as visada perku Norfos 2,5%(ten is vis juokinga kaina vos virs 1Lt) man gaunasi apie 300g Ricotos  mirksiukas.gif  tai bent siam kremui sutaupiau min apie 300Kcal  lotuliukas.gif ir netik finansus, o ir skonis super.
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti  mirksiukas.gif



tai tau dar ir daug isejo, man gavosi apie 250 gr . is 0.9 lt kefyro
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 20:46)
4u.gif as visada perku Norfos 2,5%(ten is vis juokinga kaina vos virs 1Lt) man gaunasi apie 300g Ricotos  mirksiukas.gif  tai bent siam kremui sutaupiau min apie 300Kcal  lotuliukas.gif ir netik finansus, o ir skonis super.
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti  mirksiukas.gif

idomuuu,reiks ismeginti,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 12 30, 20:46)
4u.gif as visada perku Norfos 2,5%(ten is vis juokinga kaina vos virs 1Lt) man gaunasi apie 300g Ricotos  mirksiukas.gif  tai bent siam kremui sutaupiau min apie 300Kcal  lotuliukas.gif ir netik finansus, o ir skonis super.
p.s.Kas dar nezinote tai lengvai daromas Ricoto, kefyro visas pokas idedamas i saldykli (as per nakti palieku), tada isemus i marle ir i kiaurasamti idedate, nes jei kiaurasamcio didokos skylutes, daug ir "ricotos" isbegs.Arba subadote sakute kefyro poka ir laukiate kada is ten isbegs visas vandenelis, liks puiki varskyte tinkanti ir visiems kremams ir siaip galima priedu pridejus uzkandi pasidaryti  mirksiukas.gif

Bet koks įdomus būdas... Čia pati sumąstei ar kur iškapstei? Reiks būtinai išbandyt. O kefyras koks geriau - riebesnis ar liesenis? Ta prasme, koks skaniau?
Atsakyti