gundausi ne pirmus metus ,vis nedrįstu , da rppažįstama darė sako jai nesustingo tai visai nedrąsu pasidarė .
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
QUOTE(vija @ 2009 12 28, 16:02)
Nu tu ne viena tokia stabdis, aš irgi vis čia įlendu ir jau bręstu naujiems metams pasidaryt. Vaikai ir pas mane nevalgys, bet man pačiai išbandyt baisiai knieti...
reik tada ir man ryztis naujameciui .
As irgi ji suplanavus naujiesiems.
QUOTE(Lera @ 2009 12 28, 16:10)
gundausi ne pirmus metus ,vis nedrįstu , da rppažįstama darė sako jai nesustingo tai visai nedrąsu pasidarė .
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
as dariau su grietine atrodo ir standikliu, dabar jau nepamenu bet tikrai nedejau zelatino konsinstencija tai net nemoku pasakyt kokia, bet tikrai labai tirsta gavos
QUOTE(Lera @ 2009 12 28, 15:10)
gundausi ne pirmus metus ,vis nedrįstu , da rppažįstama darė sako jai nesustingo tai visai nedrąsu pasidarė .
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
sniegas nera kaip zele, ji galima aplieti.. nemoku ir as paaisinti kokios konsistencijos.
As viena karta dariau su standikliu, kita karta su zelatinu, man su zelatinu buvo geriau, o gal del to, kad jau antra karta praktikos daugiau turejau
QUOTE(Lera @ 2009 12 28, 15:10)
gundausi ne pirmus metus ,vis nedrįstu , da rppažįstama darė sako jai nesustingo tai visai nedrąsu pasidarė .
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
as dariau pirma kart su siuo standikliu grietinelei ir grietine ,tai net kita kart su zelatinu nemeginsiu
QUOTE(Lera @ 2009 12 28, 16:10)
gundausi ne pirmus metus ,vis nedrįstu , da rppažįstama darė sako jai nesustingo tai visai nedrąsu pasidarė .
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
turiu klausimą tas "sniegas" pasidaro kaip žele? ar kokia jo konsistencija ir skonis? ar tiesa kad geriau su paprasta gretinėlė bei standikliu nei su grietine ir želatinų? vnž jei gausiu atsakymus bandysiu naujiems metams padaryt
Aš dariau su želatina kitą sykį darysiu su standikliu nes man jis sutepant per skystas buvo poto sustingo ir buvo gerai bet manau su standikliu būtų iškarto masė tirštesnė ir lengviau sutepti
Sveikutes
Seniai seile varvinau,ziuredama i jusu prikeptas malkutes,tad pagaliau susigundziau iskepti,tik teslos nelaikiau 3 val,saldytuve,o kameroje,kokia 15-20 min,buvo pats tas,kremui naudojau,truputi plaktos grietineles,grietines 30 % ir aisku citrinos rukstis,cukrus,zelatina,kas gavosi nezinau,stingsta saldytuve,tiesa,dariau is puses normos.
Veliau,jei bus ka rodyti butinai atnesiu arba bent pakomentuosiu
Seniai seile varvinau,ziuredama i jusu prikeptas malkutes,tad pagaliau susigundziau iskepti,tik teslos nelaikiau 3 val,saldytuve,o kameroje,kokia 15-20 min,buvo pats tas,kremui naudojau,truputi plaktos grietineles,grietines 30 % ir aisku citrinos rukstis,cukrus,zelatina,kas gavosi nezinau,stingsta saldytuve,tiesa,dariau is puses normos.
Veliau,jei bus ka rodyti butinai atnesiu arba bent pakomentuosiu
prisiskaičiau čia pas jus, darysiu ir aš šį tortą naujiems metasm, jau prisipirkau šaldytų vyšnių, tikiuosi neištiks nesėkmė
Sakykit, ar iš nurodytų kiekių didelis tas tortas gaunasi? Kiek maždaug normalių porcijų? Bijau prisigaminti perdaug, ir taip per tas šventes stalas ir šaldytuvas lūžta... Kažin, jei iš pusės, ar labai mažos tos malkelės bus?
SOS
O galima vietoj sviesto deti specialu margarina kepimui? Aciu.
O galima vietoj sviesto deti specialu margarina kepimui? Aciu.
QUOTE(Aistee:) @ 2009 12 29, 21:27)
as dejau margarina kepimui