Na rodau savo malkas liko idėti į gražią lėkštę, papuošti ir paragauti. Tik bijau,kad santndiklio per daug ikračiau. Na nežinojau ką daryt. Bet sustingo gražiai.
na issikepiau siryt as tas malkas, tai man jos tooookios galingos galvosi. kiek maciau cia jusu malkytes, tai tokios plonos, palyginus pagal mano. na bet siaip gavosi gan neblogai, vakare sutepsiu, nujauciu, kad su tuo kremu irgi zaidimo nemazo turesiu
QUOTE(sapetrausk @ 2009 12 24, 12:46)
na issikepiau siryt as tas malkas, tai man jos tooookios galingos galvosi. kiek maciau cia jusu malkytes, tai tokios plonos, palyginus pagal mano. na bet siaip gavosi gan neblogai, vakare sutepsiu, nujauciu, kad su tuo kremu irgi zaidimo nemazo turesiu
kuo ankščiau sutepsit-tuo skanesnis bus
Labas rytas ,VISAS JUS SU SVENTEM, LINKIU GRAZIU IR PRASMINGU SV.KUCIU IR KALEDU JUMS IR JUSU ARTIMIESIEMS:4u:
Mano malkos nelabai sustingo per nakti ar imanoma dar ka pakeist kaip manot
Mano malkos nelabai sustingo per nakti ar imanoma dar ka pakeist kaip manot
Su KALEDOM VISAS!
Isbandziau sita reikaliuka ir as, nugeras skonis, tik as sumazinau siek tiek grietines(dejau puse liesos rugstos ir puse grietineles), nei recepte ir cukraus joje, o pertepimui naudojau viena pakeli 400gr. saldytu vysniu ir viena puslitri spec. vysniu uogienes idarams pyragu kepimui, vysnias supjausciau per pus ir sumaisiau su uogiene, labai super skonis, nei rugstu, nei saldu, nes tas ydaras, tik vos saldrukstis.Ir nevyniojau i tuteles, o paprasciausiai viena sona gerai uzspaudziau ir uzlenkiau, tai man prakiuro tik trys malkos
Isbandziau sita reikaliuka ir as, nugeras skonis, tik as sumazinau siek tiek grietines(dejau puse liesos rugstos ir puse grietineles), nei recepte ir cukraus joje, o pertepimui naudojau viena pakeli 400gr. saldytu vysniu ir viena puslitri spec. vysniu uogienes idarams pyragu kepimui, vysnias supjausciau per pus ir sumaisiau su uogiene, labai super skonis, nei rugstu, nei saldu, nes tas ydaras, tik vos saldrukstis.Ir nevyniojau i tuteles, o paprasciausiai viena sona gerai uzspaudziau ir uzlenkiau, tai man prakiuro tik trys malkos
O man nepatiko, tos malkos kietokos,nors ir prastovejo,vienos para,kitos beveik dvi.Skonis nieko,bet ne super,daugiau nedarysiu
as penkis kart jau dariau ir kiekviene kart skirtingas tas skonis
QUOTE(Neryte @ 2009 12 26, 16:55)
O man nepatiko, tos malkos kietokos,nors ir prastovejo,vienos para,kitos beveik dvi.Skonis nieko,bet ne super,daugiau nedarysiu
Kiek pamenu kiausini dejai Taigi taigi
Man ir nelabai pavyko, cukraus pamažinau tai gavosi labai rūgštus.
Ačiū,už nuostabu receptuka,gavosi puikus,skanus ir nematytas,kepiau ji pirma karta, bet tikrai nepaskutini
QUOTE(Neryte @ 2009 12 26, 17:55)
matyt cia ir kaltas tas noras ideti kiausini