Galvoju kurie cia mandresni,ar 405D ar 550D
pas mane einamiausieji 550 D , viska is ju darau ir gaunasi
Mano "malkos" jau kepa. Neapskaičiavau ir per mažai vyšnių išėmiau iš šaldiklio, tai teko suktis, ir tada traukt laukan avietes. Tai dabar klausimas, kaip jūs tas šaldytas avietes dedat į "malką"? Nes kol avietės atitirpo, tai man gavosi vos ne tas pats, kaip uogienė, o kaip nuo jų nuvarvinti sultis? Na, aišku, aš atšildinėjau avietes "greituoju" būdu, tai gal todėl taip? Būtų natūraliai atšilę, tai gal būtų nusivarvėję ir uogos savo formą išlaikę? Niu pirmą kartą darysiu mixą
Nu bet jau aromatas nuo aviečių Vyšnios taip nekvepia, kai kepa
Nu bet jau aromatas nuo aviečių Vyšnios taip nekvepia, kai kepa
Mano malkų tešla jau šaldytuve Imesiu foto kai jau bus iškeptas. Tik aš kremą darysiu kitaip, viena mamytė patarė vietoj 600gr. grietinės dėti lieso jogurto, grietinės ir kreminės varškės ir sumaišyti su išplakta grietinėle sako ne tip riebu kaip su viena grietine Na žiūrėsim.
Dar kausimukas,o tas torciukas skanesnis padarytas diena pries valgyma, ar ta pacia diena?Neapsisprendziu kada kepti ,siandien ar ryt is ryto
Beje,tesla tai jau pora valandu saldytuve,bet vis tiek viena kiausa as imusiau,man tortas be kiausu,ne tortas
Beje,tesla tai jau pora valandu saldytuve,bet vis tiek viena kiausa as imusiau,man tortas be kiausu,ne tortas
prasau greit kasnors pasakykit ar tept riebalais skrda???Ir kokiais?
QUOTE(Borkowa @ 2009 12 23, 19:21)
prasau greit kasnors pasakykit ar tept riebalais skrda???Ir kokiais?
Dek ant kepimo popieriaus,riebalu nereikia.
Mergaites, o vietoj arbatinio šaukštelio sodos, užgesintos acte-galiu deti kepimo miltelius?
Na mano malkos jau apsnigo,dabar sala saldytuve Ryt ziuresim kas gavosi
QUOTE(shimmer @ 2009 12 23, 20:46)
Mergaites, o vietoj arbatinio šaukštelio sodos, užgesintos acte-galiu deti kepimo miltelius?
galima galima
Vietoj arbatinio saukstelio sodos, kiek reiketu kepimo milteliu deti ?