Gal kas bandė daryt 'sniegą' su natūraliu jogurtu? Kažkaip norėtųsi lengvesnio...
[quote=Nova,2009 12 07, 22:55]
Vienas is skaniausiu mano kada nors valgytu tortu Aciu nnilkai uz recepta
Pritariu, tikrai labai skanus tortas. Aš dar noriu išbandyti su grietinėle. Bet bijau, kad gali nepavykti. Gal kas nors jau išbandė?
Vienas is skaniausiu mano kada nors valgytu tortu Aciu nnilkai uz recepta
Pritariu, tikrai labai skanus tortas. Aš dar noriu išbandyti su grietinėle. Bet bijau, kad gali nepavykti. Gal kas nors jau išbandė?
QUOTE(astagreb @ 2009 12 08, 17:11)
Vienas is skaniausiu mano kada nors valgytu tortu Aciu nnilkai uz recepta
Pritariu, tikrai labai skanus tortas. Aš dar noriu išbandyti su grietinėle. Bet bijau, kad gali nepavykti. Gal kas nors jau išbandė?
Pritariu, tikrai labai skanus tortas. Aš dar noriu išbandyti su grietinėle. Bet bijau, kad gali nepavykti. Gal kas nors jau išbandė?
Aš tai manyčiau, kad neverta gadint grietinėlės, ji ir taip standi kai iššiplaka, neįsigers gerai į malkeles, bus sausokos ir ne tokios kaip su grietine Va su jogurtu tai gal ir nieko, įdėjus cukriuko, ir gal želatinos truputį bet pats pačiausias tai su grietine
QUOTE(astagreb @ 2009 12 08, 18:11)
Aš dar noriu išbandyti su grietinėle. Bet bijau, kad gali nepavykti. Gal kas nors jau išbandė?
bandžiau, pavyko, nenubėgo, įsigėrė.. žodžiu viskas liuks apart riebumo.. man per riebu buvo.. nu bet saku tai tikrai. žadėjau sekantį kartą su jogurtu perpus daryt, bet kai atidėjau tai atidėjau....
Sveikos paneles ir ne tik.......
Ziurineju si tortuka ir noreciau ji issikepti, tik kad kilo klausimas ar tiktu prie sio torto vysnios ismirkytos alkoholiniame gerime pvz. zagareje ir tuomet sudeti i tesla ir kepti. Ir dar vienas klausimelis dar noriu i tesla suvinioti zemuoges bet kad jos skystokos, tai kaip jas butu galima sukietinti ( grietineles standiklis, zelatinas ). Patarkit gal kazkas jau bande kaip skystas uogas sutirstinti, kad kai jau pjauni torta jos neisbegtu.
Dekoju visoms atsakiusioms. Ir lauksiu kuo skubesniu atsakymo nes mano gimtadienis neuzkalnu jau po savaiteles
Ziurineju si tortuka ir noreciau ji issikepti, tik kad kilo klausimas ar tiktu prie sio torto vysnios ismirkytos alkoholiniame gerime pvz. zagareje ir tuomet sudeti i tesla ir kepti. Ir dar vienas klausimelis dar noriu i tesla suvinioti zemuoges bet kad jos skystokos, tai kaip jas butu galima sukietinti ( grietineles standiklis, zelatinas ). Patarkit gal kazkas jau bande kaip skystas uogas sutirstinti, kad kai jau pjauni torta jos neisbegtu.
Dekoju visoms atsakiusioms. Ir lauksiu kuo skubesniu atsakymo nes mano gimtadienis neuzkalnu jau po savaiteles
QUOTE(Ramuniukas789 @ 2009 12 09, 01:34)
Sveikos paneles ir ne tik.......
Ziurineju si tortuka ir noreciau ji issikepti, tik kad kilo klausimas ar tiktu prie sio torto vysnios ismirkytos alkoholiniame gerime pvz. zagareje ir tuomet sudeti i tesla ir kepti. Ir dar vienas klausimelis dar noriu i tesla suvinioti zemuoges bet kad jos skystokos, tai kaip jas butu galima sukietinti ( grietineles standiklis, zelatinas ). Patarkit gal kazkas jau bande kaip skystas uogas sutirstinti, kad kai jau pjauni torta jos neisbegtu.
Dekoju visoms atsakiusioms. Ir lauksiu kuo skubesniu atsakymo nes mano gimtadienis neuzkalnu jau po savaiteles
Ziurineju si tortuka ir noreciau ji issikepti, tik kad kilo klausimas ar tiktu prie sio torto vysnios ismirkytos alkoholiniame gerime pvz. zagareje ir tuomet sudeti i tesla ir kepti. Ir dar vienas klausimelis dar noriu i tesla suvinioti zemuoges bet kad jos skystokos, tai kaip jas butu galima sukietinti ( grietineles standiklis, zelatinas ). Patarkit gal kazkas jau bande kaip skystas uogas sutirstinti, kad kai jau pjauni torta jos neisbegtu.
Dekoju visoms atsakiusioms. Ir lauksiu kuo skubesniu atsakymo nes mano gimtadienis neuzkalnu jau po savaiteles
Vyšnios tiks, tik jau tortas bus vien suaugusiems tada
O žemuogės šiaip nelabai, jos gi mažos o jei skystos, tai visai ne, nes juk kepant išbėgs iš "malkų", ir tada nieko neliks iš jų, jau tada geriau braškes, avietes, bet jei šaldytos, tai nuvarvint reiks vistiek prieš dedant
Aš bandžiau su trintom mėlynėm, avietėm. Tai kepant truputį malkos praskydo, šiek tiek uogų išbėgo, bet kai sutepiau tortą, tai viskas buvo gerai. Kadangi malkos buvo su penkiais skirtingais įdarais, tai perpjovus labai gražiai atrodė. Man asmeniškai labiausiai patiko su vakuotais persikais. Dabar vien tik su jais daryčiau.
Ačiū už atsakymą, dabar drąsiau bus bandyt
CODE
[b]Papildyta:[/b]
[QUOTE][quote=S.N.A.S,2009 12 08, 23:59]
bandžiau, pavyko, nenubėgo, įsigėrė.. žodžiu viskas liuks apart riebumo.. man per riebu buvo.. nu bet saku tai tikrai. žadėjau sekantį kartą su jogurtu perpus daryt, bet kai atidėjau tai atidėjau.... :geda2:
[right][snapback]32850914[/snapback][/right]
[/quote]
[QUOTE][quote=S.N.A.S,2009 12 08, 23:59]
bandžiau, pavyko, nenubėgo, įsigėrė.. žodžiu viskas liuks apart riebumo.. man per riebu buvo.. nu bet saku tai tikrai. žadėjau sekantį kartą su jogurtu perpus daryt, bet kai atidėjau tai atidėjau.... :geda2:
[right][snapback]32850914[/snapback][/right]
[/quote]
Ačiū už atsakymą, dabar drąsiau bus bandyt
QUOTE(astagreb @ 2009 12 09, 13:39)
Aš bandžiau su trintom mėlynėm, avietėm. Tai kepant truputį malkos praskydo, šiek tiek uogų išbėgo, bet kai sutepiau tortą, tai viskas buvo gerai. Kadangi malkos buvo su penkiais skirtingais įdarais, tai perpjovus labai gražiai atrodė. Man asmeniškai labiausiai patiko su vakuotais persikais. Dabar vien tik su jais daryčiau.
Ačiū už atsakymą, dabar drąsiau bus bandyt
CODE
[b]Papildyta:[/b]
[QUOTE][quote=S.N.A.S,2009 12 08, 23:59]
bandžiau, pavyko, nenubėgo, įsigėrė.. žodžiu viskas liuks apart riebumo.. man per riebu buvo.. nu bet saku tai tikrai. žadėjau sekantį kartą su jogurtu perpus daryt, bet kai atidėjau tai atidėjau.... :geda2:
[right][snapback]32850914[/snapback][/right]
[/quote]
[QUOTE][quote=S.N.A.S,2009 12 08, 23:59]
bandžiau, pavyko, nenubėgo, įsigėrė.. žodžiu viskas liuks apart riebumo.. man per riebu buvo.. nu bet saku tai tikrai. žadėjau sekantį kartą su jogurtu perpus daryt, bet kai atidėjau tai atidėjau.... :geda2:
[right][snapback]32850914[/snapback][/right]
[/quote]
Ačiū už atsakymą, dabar drąsiau bus bandyt
Va Va as ir noriu daryti asorti is uogu, tik sakau kad jos skystos pvz avietes nebutu reikia standiklio ideti arba zalatinos, kaip ar nebandei.
Dekui uz atsakyma
QUOTE(Ramuniukas789 @ 2009 12 09, 14:41)
Va Va as ir noriu daryti asorti is uogu, tik sakau kad jos skystos pvz avietes nebutu reikia standiklio ideti arba zalatinos, kaip ar nebandei.
Dekui uz atsakyma
Dekui uz atsakyma
Nebandžiau, paprasčiausiai uogas sudėjau ir tiek. Čia gerą idėją pasakei, kitą kartą žalatinos įdėsiu, tai malkos tvirtesnės iškeps, kai uogos nebėgs. Aš dar tas malkas pagal spalvas paderinau, kai tepiau tortą. Tikrai gražus vaizdas.
QUOTE(Ramuniukas789 @ 2009 12 09, 14:41)
Va Va as ir noriu daryti asorti is uogu, tik sakau kad jos skystos pvz avietes nebutu reikia standiklio ideti arba zalatinos, kaip ar nebandei.
Dekui uz atsakyma
Dekui uz atsakyma
zelatina nuokrascio skysteja juk ... girdejau, kad kepdamos pyragus su uogiene, kad ji nenubegtu, merginos deda sauksta krakmolo, jis sildamas sutirstina uogiene. tai gal ir cia tiktu patirstint uogytes
QUOTE(astagreb @ 2009 12 09, 14:48)
Nebandžiau, paprasčiausiai uogas sudėjau ir tiek. Čia gerą idėją pasakei, kitą kartą žalatinos įdėsiu, tai malkos tvirtesnės iškeps, kai uogos nebėgs. Aš dar tas malkas pagal spalvas paderinau, kai tepiau tortą. Tikrai gražus vaizdas.
Kita karta jei darysit, imeskit nuotraukyte, butu labai idomu pamatyti, kaip atrodo su ivariom spalvom
QUOTE(Nova @ 2009 12 09, 14:54)
Kita karta jei darysit, imeskit nuotraukyte, butu labai idomu pamatyti, kaip atrodo su ivariom spalvom
Kitą kartą būtinai įdėsiu. Prieš kitų mamyčių šedevrus kartais gėda dėti savo nuotrauką