Sveikutes
Norejau paklausti,kazin,o jeigu as naudociau sluoksniuota bemiele tesla ,ar iseitu kas nors panasaus ,netingiu gaminti,bet turiu du pakucius atliekamos teslos ,o noriu kazko su vysniomis
QUOTE(Vaidosee @ 2009 09 02, 15:30)
Sveikutes
Norejau paklausti,kazin,o jeigu as naudociau sluoksniuota bemiele tesla ,ar iseitu kas nors panasaus ,netingiu gaminti,bet turiu du pakucius atliekamos teslos ,o noriu kazko su vysniomis
Gali pabandyt, aišku, įdomu būtų rezultatą pamatyti tik gal tvirčiau vyšnias vyniot reiktų, nes ir taip sluoksniuota tešla turėtų persigert labai greitai kremu ir kremą standesnį patarčiau daryt
As dariau su sloksniuota tesla, tai man asmeniskai geriau buvo su tesla pagal recepta, nes ji labai gerai apglunda tas visnias, o sloksniuota issipucia ir pasidaro labai storos tos malkos, bet skonis nuo nenukentejo tik vaizdas
Sakykit, gal kuri bandet sverti malku kruva is visos normos? Kiek kazi mazdaug jos svertu? bandziau pagal produktus primesti, tai kazkur gal 3 kg bus?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 14:26)
Sakykit, gal kuri bandet sverti malku kruva is visos normos? Kiek kazi mazdaug jos svertu? bandziau pagal produktus primesti, tai kazkur gal 3 kg bus?
Aš sakyčiau - iki 3 kg
QUOTE(Kenguryte @ 2009 08 27, 10:03)
Man pastovėję malkos skanesnės, kai prisigeria sniego
Dėl grietinėlės, nematau dėl ko negalima būtų naudoti grietinėlės? Juk ji rieboka, o sniegui juk riebią grietinę naudojam
Tiesa, kažkas sakė, kad sniegas nuo malkų nubėga? Aš naudoju tą grietinėlės standiklį, ir net nededant sniego į šaldytuvą jis greitai apstengsta, taip, kad jį reikia tepti ant malkų, o ne pilti, ir jis niekur nuo malkų nenubėga
Dėl grietinėlės, nematau dėl ko negalima būtų naudoti grietinėlės? Juk ji rieboka, o sniegui juk riebią grietinę naudojam
Tiesa, kažkas sakė, kad sniegas nuo malkų nubėga? Aš naudoju tą grietinėlės standiklį, ir net nededant sniego į šaldytuvą jis greitai apstengsta, taip, kad jį reikia tepti ant malkų, o ne pilti, ir jis niekur nuo malkų nenubėga
Sesė pabandė malkas apipilti karamele.Apsivalgymas.....Pabandykit,nenusivilsit....
QUOTE(Terija:) @ 2009 12 07, 11:48)
Sesė pabandė malkas apipilti karamele.Apsivalgymas.....Pabandykit,nenusivilsit....
o kaip karamelę darėt?
QUOTE(Kenguryte @ 2009 12 07, 11:51)
Internete tikrai daug jos receptų.Mes darome vienas litras grietinėlės ir kilogramas cukraus ir verdi kol gaunasi tinkama konsistencija.Galima pasidaryt iš kondensuoto pienelio,pakaitinus Rududu su sviestu.Varijantų daug
Nova, nuostabi nuotrauka
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 08, 12:59)
Nova, nuostabi nuotrauka
Aciu, Neryte Iki Jusu nuotrauku grozio, kurias vis zuriu Jusu blog'e, man dar labai toli, bet mokausi