1 tema+ detalus gamybos procesas su nuotraukomis
Autorius nnillka
Jums reiks:
Tešlai:
250 g sviesto
200 g grietinės
3 stiklinės miltų
arbatinis šaukštelis sodos, užgesintos acte
šaldytų vyšnių (2 pak.)
Kremui:
600 g grietinės
1 stiklinė cukraus
citrinos rūgšties
grietinėlės standiklio arba 10 g želatinos (Dr.Otcear)
Sveikutės, kepėjėlės Kaip faina, jau antra temutė
O štai ir mano vakarykštės malkos po sniegu
Pirmąkart dariau, bet darysiu ryt vėl, nes čia tik iš pusės normos toks išėjo Visiems labai patiko
O štai ir mano vakarykštės malkos po sniegu
Pirmąkart dariau, bet darysiu ryt vėl, nes čia tik iš pusės normos toks išėjo Visiems labai patiko
ir as vakar dariau sita grozi, bet nesigavo visiskai atsildziau braskes, bet kepant jos paleido sultis, grietine vos vos paplakus susoko kazkokiais gabaliukais na bet sudejau siaip ne taip viska kaip skiau pas mane ne malko po sniegu, o skiedros na bet gal skanu bus, eisim ragauti
Mergaites, o ar tiktu vysnios is uogienes?
QUOTE(juodukeee @ 2009 03 29, 11:03)
Manau tiktu
na paragavau, tikrai skanu ir prapjovus vaizdelis tikrai geresnis bet man riebokas, tikrai darysiu ji dar karta, bet manau kremui rinksiuos koki jogurta, kaip manot tiktu?
QUOTE(juodukeee @ 2009 03 29, 10:03)
gali buti labai saldu... bet cia skonio reikalas... man skanu su saldytom vysniom, nes tortas gaunasi saldziarugstis
O man kazkaip pritruko 2 pakeliu vysniu...gal as teslos biski perdaug padariau, arba labai plonai ilgas malkas kociojau...
na bet paziuresim kas gausis
QUOTE(Voveruška @ 2009 03 29, 11:29)
O man kazkaip pritruko 2 pakeliu vysniu...gal as teslos biski perdaug padariau, arba labai plonai ilgas malkas kociojau...
As pirktines saldytas vysnias dar perpus pjoviau, nes labai jos dideles nors siaip vistiek pritrukau keliu uogu
QUOTE(juodukeee @ 2009 03 29, 12:03)
As dariau is vysniu uogienes, nebuvo saldu kadangi i krema dedasi citrinu rugsties, tai viska atmusa
QUOTE(joliteee @ 2009 03 29, 11:42)
As dariau is vysniu uogienes, nebuvo saldu kadangi i krema dedasi citrinu rugsties, tai viska atmusa
o as nededu i krema cirtinos rugsteles, bet is paciu uogu uztenka to rugstumo
keiciant grietine i jogurta reikia det cukraus??
ir kiek to standyklio reik??vieno pakeliuko??
ir kiek to standyklio reik??vieno pakeliuko??