Papuosiu tema vienu savo darbu
Si meskiuka siuvo Im-bear
Po tokiu grozybiu man tik sleptis ......
O cia mano
O cia mano
jau kur tau sleptis Jaukus darbas
QUOTE(Tomutia @ 2009 05 29, 18:07)
Tai va, sveikutės visos, rodau savo pirmuosius potėpius ant drobės su aliejiniais gal ir nelabai gražu, bet...
http://public.fotki....atvaizd002.html
http://public.fotki....atvaizd002.html
nu net nustebau, koks didelis žingsnis į priekį laabaai geras darbas. o kokio jis dydžio? piešta iš natūros, iš knygos, ar iš galvos? jei iš natūros tai jamkit dažus ir marš į gamtą piešti toliau
Saunuole Tomute
QUOTE(trr @ 2009 05 31, 11:25)
nu net nustebau, koks didelis žingsnis į priekį laabaai geras darbas. o kokio jis dydžio? piešta iš natūros, iš knygos, ar iš galvos? jei iš natūros tai jamkit dažus ir marš į gamtą piešti toliau
Ačiū labai jis maždaug (bent jau kaip išmatavau) tai 25*30 nedidelis darbelis. Piešiau ir iš galvos ir kaip ištikrųjų lauke atrodo, lėkčiau ir dabar piešt, bet vat, kad neturiu to skiedėjo. o šeip su kokiu Jūs valot teptukus?
QUOTE(butybe @ 2009 05 31, 11:55)
Saunuole Tomute
Ačiū labai
yyla - kaip miela, koks gražus
Editukas12 - labai gražu
QUOTE(butybe @ 2009 06 01, 08:59)
Puikia tema radau-skaiciau skaiciau,ziurejau ziurejau-grozejaus,grozejaus.. Butybe-labai grazus tavo silko tapybos darbai-vat tik mano skoniui tie religiniai motyvai gadina reikala-turiu galvoj Marija, vaiki-ala angela tarp geliu.. na,bet kiekvienas darom ta,kas mums prie dusios.. Alyvos grazios-tik siek tiek tustokas tas paveikslas-fono norisi daugiau..Bet gal cia fotikas isblyskina spalva..
O YYlos meskiukas-mielas kaip vaikyste - tik man naslaites-tos tamsiosios-siek tiek per ryskios salia jo -atskirai jos be galo naturaliai ir graziai nutapytos-o sitam paveiksle-pagrindinis objektas-meskutis-ir jos siek tiek atitraukia demesi nuo jo. O visumoj-miela
[quote=Tomutia,2009 05 29, 18:07]
Tai va, sveikutės visos, rodau savo pirmuosius potėpius ant drobės su aliejiniais gal ir nelabai gražu, bet...
šauniai padirbėta, man atrodo, kad pačiai smagu tapyti buvo darbelis spinduliuja gera nuotaiką
butybe alyvos labai grazios turbūt su akvarele gerai draugauti sekasi
šauniai padirbėta, man atrodo, kad pačiai smagu tapyti buvo darbelis spinduliuja gera nuotaiką
butybe alyvos labai grazios turbūt su akvarele gerai draugauti sekasi
Malonu tiek komentaru sulaukti alyvos tapytos ant silko, naudojant grunta. Tapoma gan panasiai kaip akvarele. Fono cia nera jokio, silkas baltas, nuo grunto siek tiek patamsejas. Silka labai sunku nufotografuot, tai cia geriausia kaip pavyko perteikti, gyvai vistiek ne taip atrodo.
Uz ivertinima aciu O vaikis tas zemiskas, ne amgelas.
Marija, tai yra mano kaimo kapinaiciu vaizdelis. Marijos statulele stovi ant kalniuko, ir kai besileidzianti saule nudazo pusu kamienus rausva spalva, apninka ilgesio jausmas, jautiesi, tarsi netrukus tau atsivers kazkokia didziule paslaptis... (nuotrauka tiesa labai nekokybiska)
Galima ir sakyti, kad tai religine tematika, tik Tomutia, religine tematika galima suprast daug placiau ir giliau nei tik angeleliai kryzeliai ir sventieji. Neisizeisk, bet tavo toks pasakymas rodo greiciausiai kad metuku tau dar nedaug.
Uz ivertinima aciu O vaikis tas zemiskas, ne amgelas.
Marija, tai yra mano kaimo kapinaiciu vaizdelis. Marijos statulele stovi ant kalniuko, ir kai besileidzianti saule nudazo pusu kamienus rausva spalva, apninka ilgesio jausmas, jautiesi, tarsi netrukus tau atsivers kazkokia didziule paslaptis... (nuotrauka tiesa labai nekokybiska)
Galima ir sakyti, kad tai religine tematika, tik Tomutia, religine tematika galima suprast daug placiau ir giliau nei tik angeleliai kryzeliai ir sventieji. Neisizeisk, bet tavo toks pasakymas rodo greiciausiai kad metuku tau dar nedaug.
[quote=Lepregonija,2009 06 01, 11:34]
[/quote]
Ačiū labai
butybe - tikrai gražus Tavo darbelis
[/quote]
Ačiū labai
butybe - tikrai gražus Tavo darbelis