Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Papuosiu tema vienu savo darbu biggrin.gif
Si meskiuka siuvo Im-bear smile.gif

user posted image
Atsakyti
Po tokiu grozybiu man tik sleptis ...... wub.gif wub.gif wub.gif

O cia mano smile.gif
user posted image
Atsakyti
jau kur tau sleptis irnesakyk.gif Jaukus darbas sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2009 05 29, 18:07)
Tai va, sveikutės visos, rodau savo pirmuosius potėpius ant drobės su aliejiniais  4u.gif  gal ir nelabai gražu, bet...  blush2.gif
http://public.fotki....atvaizd002.html

blink.gif nu net nustebau, koks didelis žingsnis į priekį bigsmile.gif laabaai geras darbas. thumbup.gif o kokio jis dydžio? piešta iš natūros, iš knygos, ar iš galvos? jei iš natūros tai jamkit dažus ir marš į gamtą piešti toliau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 31 gegužės 2009 - 10:30
Saunuole Tomute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 05 31, 11:25)
blink.gif nu net nustebau, koks didelis žingsnis į priekį  bigsmile.gif laabaai geras darbas.  thumbup.gif o kokio jis dydžio? piešta iš natūros, iš knygos, ar iš galvos? jei iš natūros tai jamkit dažus ir marš į gamtą piešti toliau bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif jis maždaug (bent jau kaip išmatavau) tai 25*30 nedidelis darbelis. Piešiau ir iš galvos ir kaip ištikrųjų lauke atrodo, lėkčiau ir dabar piešt, bet vat, kad neturiu to skiedėjo. mirksiukas.gif o šeip su kokiu Jūs valot teptukus? blush2.gif

QUOTE(butybe @ 2009 05 31, 11:55)
Saunuole Tomute smile.gif

Ačiū labai 4u.gif

yyla - kaip miela, koks gražus wub.gif

Editukas12 - labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomutia: 31 gegužės 2009 - 11:23
Sveikutes, jei buciau maza mergaite, tai turbut apsiverkciau ziuredama i meskiuka, labai jau toks mielai graudus smile.gif
Gelytes grazios labai spalvytes man patinka smile.gif

ikeliu savo paskutini darbuka ant silko nutapyta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 06 01, 08:59)

ikeliu savo paskutini darbuka ant silko nutapyta
user posted image

Puikia tema radau-skaiciau skaiciau,ziurejau ziurejau-grozejaus,grozejaus.. Butybe-labai grazus tavo silko tapybos darbai-vat tik mano skoniui tie religiniai motyvai gadina reikala-turiu galvoj Marija, vaiki-ala angela tarp geliu.. na,bet kiekvienas darom ta,kas mums prie dusios.. Alyvos grazios-tik siek tiek tustokas tas paveikslas-fono norisi daugiau..Bet gal cia fotikas isblyskina spalva..
O YYlos meskiukas-mielas kaip vaikyste - tik man naslaites-tos tamsiosios-siek tiek per ryskios salia jo -atskirai jos be galo naturaliai ir graziai nutapytos-o sitam paveiksle-pagrindinis objektas-meskutis-ir jos siek tiek atitraukia demesi nuo jo. O visumoj-miela 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tomutia,2009 05 29, 18:07]
Tai va, sveikutės visos, rodau savo pirmuosius potėpius ant drobės su aliejiniais 4u.gif gal ir nelabai gražu, bet... blush2.gif
thumbup.gif šauniai padirbėta, man atrodo, kad pačiai smagu tapyti buvo wink.gif darbelis spinduliuja gera nuotaiką smile.gif
butybe alyvos labai grazios wub.gif turbūt su akvarele gerai draugauti sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lepregonija: 01 birželio 2009 - 10:39
butybe,labai gyvos alyvos thumbup.gif
aš norėjau kaip tik dėl fono pagirti-tai ,kad jis ne margas,o vieno tono-išryškina pačias alyvas ir darbelis tampa dekoratyvesnis thumbup.gif
Atsakyti
Malonu tiek komentaru sulaukti smile.gif alyvos tapytos ant silko, naudojant grunta. Tapoma gan panasiai kaip akvarele. Fono cia nera jokio, silkas baltas, nuo grunto siek tiek patamsejas. Silka labai sunku nufotografuot, tai cia geriausia kaip pavyko perteikti, gyvai vistiek ne taip atrodo.
Uz ivertinima aciu smile.gif O vaikis tas zemiskas, ne amgelas.
Marija, tai yra mano kaimo kapinaiciu vaizdelis. Marijos statulele stovi ant kalniuko, ir kai besileidzianti saule nudazo pusu kamienus rausva spalva, apninka ilgesio jausmas, jautiesi, tarsi netrukus tau atsivers kazkokia didziule paslaptis... (nuotrauka tiesa labai nekokybiska)
Galima ir sakyti, kad tai religine tematika, tik Tomutia, religine tematika galima suprast daug placiau ir giliau nei tik angeleliai kryzeliai ir sventieji. Neisizeisk, bet tavo toks pasakymas rodo greiciausiai kad metuku tau dar nedaug.
Atsakyti
[quote=Lepregonija,2009 06 01, 11:34]
[quote=Tomutia,2009 05 29, 18:07]
Tai va, sveikutės visos, rodau savo pirmuosius potėpius ant drobės su aliejiniais 4u.gif gal ir nelabai gražu, bet... blush2.gif
thumbup.gif šauniai padirbėta, man atrodo, kad pačiai smagu tapyti buvo wink.gif darbelis spinduliuja gera nuotaiką smile.gif

[/quote]
Ačiū labai 4u.gif mirksiukas.gif

butybe - tikrai gražus Tavo darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti