Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(trr @ 2009 11 19, 14:44)
nu spalvų pakankamai. o balta gal atskirai didesni kiekiai būna, jei kiti tik pigmentas?  g.gif  man regis kažkuo panašiu kadaise balkono grindis marginau.  g.gif  biggrin.gif

aš balta perku kitokia, dideliam inde, metaliniame, litro kiekio berods, nes visvien balta greičiau baigiasi
Atsakyti
Reikės būtinai pabandyti mirksiukas.gif Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Jau kiek grozybiu cia prisiziurejau wub.gif bigsmile.gif

Waaauu blink.gif Saunuoles visos .. 4u.gif

Bet kartais kai jusu nepraso ar nepaskubate kritikuoti paveikslu? Jug zmones kartais tiesiog ideda savo darbelius nebudami nei dailininkais nei menininkasi.. O kazkaip man pasirode, kai kurios is jusu pagavusios azarta is kart puolate sukritikuoti .. blush2.gif
Niu bet cia mano nuomone.
Sekmes toliau kuriant grozius ..

Peizazai rudens ir ziemos ir kur bobutei raudoni medziu lapai tiesiog nuostabus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2009 11 20, 20:07)
Jau kiek grozybiu cia prisiziurejau  wub.gif  
Bet kartais kai jusu nepraso ar nepaskubate kritikuoti paveikslu? Jug zmones kartais tiesiog ideda savo darbelius nebudami nei dailininkais nei menininkasi.. O kazkaip man pasirode, kai kurios is jusu pagavusios azarta is kart puolate sukritikuoti ..  blush2.gif 
Niu bet cia mano nuomone.
Sekmes toliau kuriant grozius ..

gal kartais ir paskubame biggrin.gif bet manau šiaip sau darbu nieks nededa, visada rodydamas kažką viešai žmogus tikisi vienokio ar kitokio įvertinimo. 4u.gif o įvertinimas tai ne vien oi ai kaip gražu.. rolleyes.gif
ir vadinčiau tai ne kritika, o aptarimu, nes manau bendras čia vykstantis procesas - mokymasis ir tobulėjimas... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 20 lapkričio 2009 - 20:42
aš irgi manau taip: nenori išgirsti nuomonės -nedėk į internetą. O jei jau dedi, tai nusiteik, kad nuomonės gali būti įvairios. O komentuoja kiekvienas pagal save -vieni aikčioja ir alpsta nuo grožio, kiti pamini trūkumus, dar kiti pasako, kad visai prastai. Vis dėl to darbelius čia deda ne vaikučiai, o suaugę žmonės gali "apdoroti" įvairias nuomones.
Kas deda darbus vien tam, kad parodyti, ir nesiruošia atsižvelgti ateityje į kritiką, gali tiesiog ją ignoruoti.
Atsakyti
Norėjau paklaust, kaip jūs matote geltonas raides? Gal čia yra koks būdas foną pasikeist? nes Jūs norit raides paryškinti, o aš laužau akis skaitydama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksana-Lap: 21 lapkričio 2009 - 12:42
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 11 21, 14:41)
Norėjau paklaust, kaip jūs matote geltonas raides? Gal čia yra koks būdas foną pasikeist? nes Jūs norit raides paryškinti, o aš laužau akis skaitydama  blush2.gif

su pele pažymėk tekstą, taip lyg nukopijuoti norėtum. Tada raidės mėlynos pasidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 20, 20:44)
aš irgi manau taip: nenori išgirsti nuomonės -nedėk į internetą. O jei jau dedi, tai nusiteik, kad nuomonės gali būti įvairios. O komentuoja kiekvienas pagal save -vieni aikčioja ir alpsta nuo grožio, kiti pamini trūkumus, dar kiti pasako, kad visai prastai. Vis dėl to darbelius čia deda ne vaikučiai, o suaugę žmonės gali "apdoroti"  įvairias nuomones.
Kas deda darbus vien tam, kad parodyti, ir nesiruošia atsižvelgti ateityje į kritiką, gali tiesiog ją ignoruoti.

kartais labai reikia to kritiško žvilgsnio iš šalies. galų gale galima patiems susivokti kur pikta nepriimtina kritika, o kur geri patarimai. Antraip kaip tobulėti verdant savo sultyse. blush2.gif
neužilgo atnešiu savo darbelių pakritikavimui. Kol kas jie dar tik gimsta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 11 21, 17:08)
kartais labai reikia to kritiško žvilgsnio iš šalies. galų gale galima patiems susivokti kur pikta nepriimtina kritika, o kur geri patarimai. Antraip kaip tobulėti verdant savo sultyse.  blush2.gif
neužilgo atnešiu savo darbelių pakritikavimui. Kol kas jie dar tik gimsta.  ax.gif

Pilnai pritariu. Tegul aikčioja nuo "nerealaus grožio" mūsų artimieji, kurie apskritai nustebę mūsų pomėgiais ir jiems atrodo, kad vien jau nutapyti paveikslą yra menas. Bet gi mums reikia ĮVERTINIMO. Gal būt menininkams profesionalams mūsų darbai-tikras (na beveik smile.gif) šlamštas, tačiau mėgėjams, pradžiamoksliams- tai jau "kažkas". Taigi, jeigu kas nors įmeta šiek tiek profesionalesnės kritikos, džiaugiamės, kad apskritai dėmesį atkreipė į mūsų darbus. Todėl KRITIKUOKIME, skatinkime tobulėti, juk iš tiesų "... kaip tobulėti verdant savo sultyse. blush2.gif"
Bent jau aš kritikos visuomet laukiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kpl: 22 lapkričio 2009 - 13:02
Merginos,norejau paklausti ,gal kuri zinote,kur butu galima Kaune nusipirkti dazu,skirtu piesimui ant veido? Noriu Kaledom kaukes issipiesti,taciau nelabai zinau,kur rasti pirkti tam rikalui skirtu dazu ax.gif .Gal kuri zinote,aciu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti