QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 05 15, 22:02)
Man patiko labai
Patinka tai kad iš pradžiu pasirodė kad realizmas o po to pamačiau kad netgi visai originaliai sužaista,
Neblogai parinktos spalvos
Pirmas bandymas tapyti akriliniai dažais labai sveikintinas, man labai įspudingai atrodo gal todėl kad pati neperprantu to akrilo ir su juo darau tik abstrakcijas, o viska dažau aliejiniais
Kad nepasikeltum ir toliau, ir siektum toliau tobulumo pasakysiu ko pasigedau, ogi laisvumo, darbai atrodo perspausti, truksta laisvės, nelabai jaučiamas patiriamas malonumas tapant, atrodo toks krapštymasis. Tai aišku yra ir gerai iš vienos pusės, bet viski siulau labiau atsipalaiduoti ir taip sakant pakaifuoti
Patinka tai kad iš pradžiu pasirodė kad realizmas o po to pamačiau kad netgi visai originaliai sužaista,
Neblogai parinktos spalvos
Pirmas bandymas tapyti akriliniai dažais labai sveikintinas, man labai įspudingai atrodo gal todėl kad pati neperprantu to akrilo ir su juo darau tik abstrakcijas, o viska dažau aliejiniais
Kad nepasikeltum ir toliau, ir siektum toliau tobulumo pasakysiu ko pasigedau, ogi laisvumo, darbai atrodo perspausti, truksta laisvės, nelabai jaučiamas patiriamas malonumas tapant, atrodo toks krapštymasis. Tai aišku yra ir gerai iš vienos pusės, bet viski siulau labiau atsipalaiduoti ir taip sakant pakaifuoti
Ačiū, malonu sulaukti pagyrimų Nes tikrai iš širdies pasidarbuoju prie kiekvieno darbelio, kol palieku ramybėje Su aliejiniais dažais dar nebandžiau tapyti, bet greitu laiku eisiu nusipirkti. Manau su jais bus lengviau išgauti norimą rezultatą, perėjimus. Akriliniai dažai labai greitai sudžiūna.
O dėl krapštymosi čia man kaip kada, studijiniai darbai laisvesni Kai darbą turi nutapyti per kelias paskaitas, tai nesižaidžiu. Noriu išmokti kuo realistiškiau nutapyti darbus, nes žadu portretus tapyti.
Papildyta:
QUOTE(Ugnycius~ @ 2009 05 15, 23:20)
Labas vakaras noriu ir aš prie Jūsų prisijungti ar priimsit?
Darbelių kol kas daug sukėlus į internetą neturiu, tai pasidalinsiu tik keliais..
Tapau visur ir ant visko
Laukiu komentarų
http://public.fotki.com/ugnja
Darbelių kol kas daug sukėlus į internetą neturiu, tai pasidalinsiu tik keliais..
Tapau visur ir ant visko
Laukiu komentarų
http://public.fotki.com/ugnja
Akį patraukė nutapytas paveikslas su uodais. Labai jau graži, fantastiška liepsnojanti saulė. O pievose trūksta spalvų įvairovės. Orchidėjos ant šilko gražios, tik nepabaigtos? fono trūksta. Tapyk ir toliau, tobulėjimui ribų nėra
QUOTE(lamella @ 2009 05 16, 11:42)
Labas rytas, norėčiau ir aš prisijungti, vienas toks darbelis prisistatymui
aišku nieko ypatingo palyginus su jūsiškiais
aišku nieko ypatingo palyginus su jūsiškiais
Man labai gražus piešinys. Kažkuom primena mėnulį, delčią Ir atrodo, kad tuoj visiškai išnyks, arba nušvis.