Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(didute @ 2009 11 14, 19:09)
Tai as ir nepristaciau, tik du daiktai buvo, lekste su uogomis ir lele uz jos, stalas, o va fona jau prikuriau ir siaip truputi prikuriau, negaliu as be kurybos niekaip.
Idesiu kai apdzius.

manau kad uztektu ir keliu audinio skiauteliu mirksiukas.gif bet cia tik as taip galvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GNT @ 2009 11 14, 19:00)
  tikiuosi vadinasi abejojat  tongue.gif

tai aišku, kad abejoju, negali būti, kad akadė taip nieko neišmokytų tongue.gif beto ir tuos arogancijos ragelius ten apšlifuoja gerokai.. biggrin.gif

jei "mylit kritiką", tai kodėl jos negalite ramiai išklausyti? bigsmile.gif įdomu, kas jus prieš tai kritikavo kol jūs "tobulėjote"? gal manote, kad gera kritika tai vienos liaupsės? g.gif geriau konstruktyviai išdėstykit, kas nepatiko čia esančioj kritikoj. o jei ji jums asmeniškai nepatinka, dar nereiškia, kad ji bloga ar neprofesionali. mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lepregonija @ 2009 11 13, 16:42)
* Ganėtinai keistas ketinimas nupiešti natiurmortą, kad išgirstum diagnozę apie savo gabumus blink.gif

** mano manymu , piešiant tokio tipo piešinukus, kaip pačios, reikėtų geriau jungti ne smegenis, o labiau atsipalaiduoti ir mėgautis tuo, ką darai, kaip tai daro mažas vaikas , pirmą kartą paėmęs į rankas dažus biggrin.gif ir niekada nesimokinęs jokių menų ir negalvodamas ar čia rimta ar teplionė smile.gif

* decor sake, kad is natiurmorto gali pasakyti, kam as gabi, del to idomu pasidare, ka jis pasakys

** artimiausiu metu taip ir zadu daryti
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 11 14, 19:03)
na tikiuos, nes bijosiu dėt savo darbus...

Na tikrai keistas tas GNT kalbėjimas, bet gal čia jos toks būdas tieiog  rolleyes.gif

Tas sakinys dėl autoriaus teisių ,man neužkliuvo, šiaip paprikolu parašė ir tiek...

bet apie kalimą keturis metus tai ką aš žinau... g.gif keturis metus ir dailės mokyklose vyksta kursai, bet tai nereiškia kad jau baiges dailes mokyklą esi profesionaliai iškales  lotuliukas.gif

bijoti neverta, seniai šią temą stebiu, ir dažniausiai čia stengiamasi draugiškai patarti, padėti, nukreipti reikiama kryptimi. Protingi ir norintys tobulėti net tarp gan aštrių pasakymų randa kažką sau naudingo ir tobulėja. Į štai tokias aršias diskusijas čia leidžiamasi retai, tik kai pasitaiko savimi nepagrįstai pasitikinčių, arogantiškų "biezdarių", kurie įsivaizduoja esą virš visko biggrin.gif
Beje, beveik kasdien dirbdama su photoshop'u, dar galėčiau tą personą ir melage pavadinti.

QUOTE(didute @ 2009 11 14, 19:56)
Vakar pabandziau piesti natiurmorta, kaip decor patare, kad imti spalvas, tepti plemais, kaip spalvojimo knygutej, atkreipti demesi i spalvas, nesistengiant detalizuoti ir grazinti. Be detaliu nepavyko.  smile.gif Gal dar pabandyti? Tik kad va jau naujo natiurmorto nebesugalvosiu, o ta kur vakar piesiau, nebenoriu kartotis.

O piesiu as nerealistinius paveikslus nesavianalizei ir ne rytietiski ten motyvai buvo (nors gal kazkiek), o tiesiog sedu ir piesiu neapgalvojus arba ateina kokia mintis savaime ir nupiesiu, jie tokie pasamoniniai daugiau. Tai va ziuresim kas cia is to gausis.

Smagu, kad nepatingėjote nupiešti natiurmorto, tai kaip mokantis groti gamos ar solfedis -gal nėra labai įdomu, bet tai mokymosi priemonė.
Poros skiaučių beje nepakanka, nes čia užduotis ne nupiešti kelias spalvines dėmes, o spalvinėmis dėmėmis perteikti apimtį, erdvę, koloritą, pajausti kaip ta pati spalva keičiasi nuo apšvietimo.
Jei nepavyko be detalių -nieko tokio, vėliau pavyks, kai įprasite atsirinkti kas svarbiausia. Pirmas natiurmortas galbūt jums varo nuobodulį, tačiau vėliau (jei tęsite) pamatysite, kad ir su natiurmortais galima labai smagiai "pažaisti" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 14, 23:45)

Beje, beveik kasdien dirbdama su photoshop'u, dar galėčiau tą personą ir melage pavadinti.

o ka fotošopu dirbi? čia tavo darbo dalis, ar šiaip sau kuri? Gal turi kokiu menišku fotošopo darbeliu?

aš esu fotošopo gerbėja, tiesa svajoju apie piešimo lenta prie kompo, o tada galėčiau daug smagiau fotošopinti wub.gif
Atsakyti
o man atrodo,kad GNT čia norejo visus paerzinti, linksmai laika praleisti,stebeti reakcija,nes nelabai tikiu,kad zmogus baiges,galetu sukurti toki darba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 11 15, 16:10)
o ka fotošopu dirbi? čia tavo darbo dalis, ar šiaip sau kuri? Gal turi kokiu menišku fotošopo darbeliu?

aš esu fotošopo gerbėja, tiesa svajoju apie piešimo lenta prie kompo, o tada galėčiau daug smagiau fotošopinti wub.gif

tai mano darbo dalis, darau visokias nesąmones: tinklapių dizainą, logotipus, vizitines koteles, lankstinukus, plakatus, koreguoju nuotraukas. Kartais ir šiaip kuriu.
Nepyk, bet phtoshop'o darbelių čia nedėsiu, nes tema vis dėl to "tapyba" 4u.gif
Turiu ir planšetę, bet taip ir "neprisijaukinau" jos biggrin.gif

QUOTE(yyla @ 2009 11 15, 16:16)
o man atrodo,kad GNT čia norejo visus paerzinti, linksmai laika praleisti,stebeti reakcija,nes nelabai tikiu,kad zmogus baiges,galetu sukurti toki darba rolleyes.gif

gal būt. Būna tokių keistų žmonių, kurie minta neigiamomis emocijomis  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 15 lapkričio 2009 - 14:45
Sveiki, norėčiau nukreipti truputėli temą nuo ginčų ir parodyti savo naujus darbelius- (žiūrėti tik suaugusiams) 4u.gif
Vėliau, jeigu bus įdomu, atsiūsiu pilną, jau surinkto automobilio, vaizdą blush2.gif

user posted image
user posted image
matosi nuotraukose skraidančios dulkęlės nuo "blico" doh.gif

! 
Perdidelio formato nuotrauka pašalinta. Dėkite ne didesnes nei 500-550 pixelių nuotraukas !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 lapkričio 2009 - 16:38
nu įspūdingai atrodo, (įdomu ar ir gyvai tas įspūdis neprapuola) bigsmile.gif piešinį užsakovas parinko ar pati?
o šaldytuvų nebandėte dekoruoti? (gal jau klausiau) rolleyes.gif

che che, dar spėjau kitą darbelį pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 17 lapkričio 2009 - 16:45
labai grazu, noretusi ir visa automobili pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Aksana Lap, tikrai įspūdingai atrodo. Nors ir ne mano skonio piešiniai, bet atlikti tikrai gerai thumbup.gif Gaila, trečiosios nuotraukos nepamačiau.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi kad patiko 4u.gif , o tai baisoka buvo dėti tokias 'pabaisas" blush2.gif

trr, Ačiū, nulakavus turėtų piešinio "gylis" padidėti. Užsakovas norėjo ko nors pikto, tad tokį ir parinkau blush2.gif , ant šaldytuvo dar nebandžiau piešti ax.gif

juupeer, Ačiū, būtinai įdėsiu viso automobilio nuotrauką, bet reiks palaukti kol bus surinktas 4u.gif

kusachius, Ačiū už įvertinimą, 4u.gif -štai trečioji nuotrauka blush2.gif

user posted image
Papildyta:
darbeliai čia nevisiškai baigti, trūksta grandinės tiek ant šio "padaro" tiek ant kapoto stulpų, kuri ir jungia šiuos piešinius į visumą. blush2.gif
Atsakyti