Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Duoma @ 2009 11 14, 14:56)

jeigu dėl klaidų, tai kelias aš pati matau. Lempos viršus neapvalus.
Ir man lempos apačioj šešėlių daugiau norėtųsi, neatrodo, kad lempa stovi.  g.gif

P.S. Piešinio fonas buvo pieštas kava. ( nu po to ant viršaus dar akvarelės dėjau).

4u.gif

tai kad ir pati lempa apimties neturi.. visi tie vertikalūs segmentai vienodai nuspalvinti, lempa turėtų turėti apšviestą ir šešėlinę pusę (išreikštą spalvomis), ir taip parodyti apimtį (t.y. kad tai trimatis daiktas..) va fonas tai visai neblogai palietas (tik ar ne per daug jo? t.y. ar daiktas nepermažas? g.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Cia tas geriau tik i jusu puse nes ten ka jus darot tai viskas liuks deje tai tikrai ne man kaip matau taip niekas ir nesuprato kad cia jokio piestuko paisymo ar tapybos nera cia nufotkinta ir truputi kompu pazaista o saves as dar tikrai negaliu vertinti nei taip nei ne ir tikrai ne tokioje erdveje kritikos sulaukti o dazniausiai tai kas garsiai loja nieko nesugeba arba tiksliau zino kad cia jo niekas nesupras ir bando islikti kovodamas uz buvi gaila taciau gal eikit i galerijas o as ateisiu pasigrozeti tuo nuostabiu jusu menu
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 14, 17:24)

čia yra tokia kritika, kokios nusipelno arogantiškos ir susireikšminusios personos.
Dekor sugebėjimus man teko matyti kitose temose, tad galiu jus nuraminti -supranta jis ką kalba, ir tikrai gali geriau. Nepalyginamai geriau.

na tikiuos, nes bijosiu dėt savo darbus...

Na tikrai keistas tas GNT kalbėjimas, bet gal čia jos toks būdas tieiog rolleyes.gif

Tas sakinys dėl autoriaus teisių ,man neužkliuvo, šiaip paprikolu parašė ir tiek...

bet apie kalimą keturis metus tai ką aš žinau... g.gif keturis metus ir dailės mokyklose vyksta kursai, bet tai nereiškia kad jau baiges dailes mokyklą esi profesionaliai iškales lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 11 14, 17:24)
GNT mane prajuokino iki ašarų  lotuliukas.gif  jau tas sakinys "autoriaus teisės saugomos" buvo smarkiai juokingas, žiūrint į tai, ką tai autorei tepavyko sukurti.
Bet toks liguistas susireikšminimas ir susižavėjimas savimi, ir absoliutus nesugebėjimas priimti kritikos...  doh.gif  lotuliukas.gif
Su anatomija tame darbe labai blogai, ir jei sakote, kad ten pagal nuotrauką, tai belieka nusistebėti, kur radote tokį žmogų-ungurį, su pėdom per trumpom stovėjimui, rankom be kaulų ir raumenų, ir galva kaip kamuolys?  bigsmile.gif
Idėja toli gražu nėra "nereali" ar originali, ir jau ne pas jus pirmą ją tenka matyti, tad jeigu jums atrodo, jog tai sukūrėte, tiesiog per mažai domitės menu.
O dėl technikos, geriau per tuos keturis metus būtumėt daugiau ko išbandžiusi, nes skirti tiek laiko vienai, nuobodžiai, ribotai ir neefektingai atrodančiai technikai, tiesiog kvaila.
Jus čia kritikavo žmonės pakankamai profesionalūs, o dar didesnių profesionalų dėmesio jūs dar nenusipelnėte, nes dar net gamos neišmokot teisingai sugroti  mirksiukas.gif
Papildyta:
čia yra tokia kritika, kokios nusipelno arogantiškos ir susireikšminusios personos.
Dekor sugebėjimus man teko matyti kitose temose, tad galiu jus nuraminti -supranta jis ką kalba, ir tikrai gali geriau. Nepalyginamai geriau.

ten ne pagal nuotrauka ten nuotrauka o apie tai kad as skiriau tiek laiko vienai technikai nu cia tai virsune ziauri ziauriau negu ziauri zmogus isivaizduoja kad viska zino ka as dariau ar darau juokinga cia profesionalu stop tikrai nera rolleyes.gif cia sedi zmones kuriu dar gaila bet kaip speju ten kur jie noretu buti neileidzia ir ka jie noretu kritikuoti dar ne ju nosytem pasiekiama na ka nebelieka tada kitos iseities eisiu cia pasimokysiu paziuresiu kas gausis gaila man tokiu
Atsakyti
QUOTE(GNT @ 2009 11 14, 17:56)
Cia tas geriau tik i jusu puse nes ten ka jus darot tai viskas liuks deje tai tikrai ne man kaip matau taip niekas ir nesuprato kad cia jokio piestuko paisymo ar tapybos nera cia nufotkinta ir truputi kompu pazaista o saves as dar tikrai negaliu vertinti nei taip nei ne ir tikrai ne tokioje erdveje kritikos sulaukti o dazniausiai tai kas garsiai loja nieko nesugeba arba tiksliau zino kad cia jo niekas nesupras ir bando islikti kovodamas uz buvi gaila taciau gal eikit i galerijas o as ateisiu pasigrozeti tuo nuostabiu jusu menu

nusišneki...netikiu kad čia tik nuotrauką pafotošopintą...prašau dėti tikrą foto iš kurios daryta čia... 4u.gif nu nes vėl pažiurėjau, keistai kažkaip nugara sakyčiau...matytusi viršutinė nugaros linija gal ir normaliau atrodytu, nes dabar atrodo labai plati....per plati, turiu omeny šoną... g.gif nemoku paaiškint ką noriu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 11 14, 18:03)
na tikiuos, nes bijosiu dėt savo darbus...

Na tikrai keistas tas GNT kalbėjimas, bet gal čia jos toks būdas tieiog  rolleyes.gif

Tas sakinys dėl autoriaus teisių ,man neužkliuvo, šiaip paprikolu parašė ir tiek...

bet apie kalimą keturis metus tai ką aš žinau... g.gif keturis metus ir dailės mokyklose vyksta kursai, bet tai nereiškia kad jau baiges dailes mokyklą esi profesionaliai iškales  lotuliukas.gif

BUTENT PAPRIKOLINO IR TIEK O BAIGIAU UNIVERA O NE MOKYKLA IR TOLI GRAZU MAN IKI PROFESIJONALO SIUO DARBO ATZVILGIU BET REIKIA PAGALIAU SKIRTI KUR TAS DARBAS YRA DEDAMAS IR KA TU SU JUO NORI PASIEKTI
Papildyta:
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 11 14, 18:07)
nusišneki...netikiu kad čia tik nuotrauką pafotošopintą...prašau dėti tikrą foto iš kurios daryta čia... 4u.gif nu nes vėl pažiurėjau, keistai kažkaip nugara sakyčiau...matytusi viršutinė nugaros linija gal ir normaliau atrodytu, nes dabar atrodo labai plati....per plati, turiu omeny šoną... g.gif nemoku paaiškint ką noriu... doh.gif

TAI TU JOS IR NEMATAI NES TEN UZDETAS KAIP TU TEN RASIAI KUPSTAS NEVISI IR SUPRANTA PABANDYK PASHOPINTI ZMOGU UZDEDAMA KOKI KUPSTA ANT JO IR GAUSI TOKI VAIZDA TIK NEPAMIRSK NETRINTI RAUMENUKU KAD SUPRASTU KAD CIA NE KIRMINAS O ZMOGUS NES KAI KAS CIA PAS MUS TIK REALISTAI ZIAURUS
Atsakyti
GNT kas čia per kalbėjimas, o jūsų tam univere (?) nemokino raštingumo? gal pradžiai pradėkite naudoti skiriamuosius ženklus, bo jau minties neina pagauti. doh.gif g.gif

tai jūs čia norėjote visus išvaikyti, kad nebešnekėtų apie menus ir savo darbus, nes vistiek viskas čia ne rimta ir neprofesionalu, taip?? bigsmile.gif lotuliukas.gif iš ko jūs tai sprendžiate? ir kodėl jums tai taip rūpi??? bigsmile.gif

gaila, kad per savo kietas išankstines nuostatas ir aršias emocijas niekada nesužinosite tiesos. 4u.gif

o dėl realizmo, net stilizuojant ar abstrahuojant kūną matosi ar žmogus išmano anatominį piešinį ar ne. mirksiukas.gif

iš vis panašu, kad rašinėja arba paauglys arba apsirūkęs, arba abu viename lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 lapkričio 2009 - 17:35
čia jau tampa lietuvių nacionaliniu bruožu - žavėtis viskuo ką kuria pats ir nepriimti jokios kritikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 11 14, 18:30)
GNT kas čia per kalbėjimas, o jūsų tam univere (?) nemokino raštingumo? gal pradžiai pradėkite naudoti skiriamuosius ženklus, bo jau minties neina pagauti.  doh.gif  g.gif

tai jūs čia norėjote visus išvaikyti, kad nebešnekėtų apie menus ir savo darbus, nes vistiek viskas čia ne rimta ir neprofesionalu, taip??  bigsmile.gif  lotuliukas.gif iš ko jūs tai sprendžiate? ir kodėl jums tai taip rūpi???  bigsmile.gif

gaila, kad per savo kietas išankstines nuostatas ir aršias emocijas niekada nesužinosite tiesos.  4u.gif

o dėl realizmo, net stilizuojant ar abstrahuojant kūną matosi ar žmogus išmano anatominį piešinį ar ne.  mirksiukas.gif

iš vis panašu, kad rašinėja arba paauglys arba apsirūkęs, arba abu viename  lotuliukas.gif   g.gif

kadangi cia tik tusti zodziai i kuriuos jus tikrai nekreipsite jokio demesio todel ir pagarbos jums nejauciu del skiriamuju blush2.gif isvaikyti tikrai nieko nenoriu tuo labiau izeisti cia yra pakankamai gabiu zmoniu o darbu parodyta daugybe ir labai nuostabiu 4u.gif cia tokiu darbu pamatai kad norisi kas kart isijungus kompa pasiziureti 4u.gif o rupi tai todel kad as myliu kritika jai jau jos buciau negavus o tuo labiau nepriemus patikek daug tapyboje buciau ko neismokus o tobulumui ribu nera wub.gif sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 14, 18:46)
čia jau tampa lietuvių nacionaliniu bruožu - žavėtis viskuo ką kuria pats ir nepriimti jokios kritikos  doh.gif

o jus is manes isgirdote kad as siuo darbu zaviuosi 4u.gif gaila bet ne smile.gif jus to negirdejote ir gaila nesupratote ka norejau pasakyti apie si darba g.gif
Atsakyti
Vakar pabandziau piesti natiurmorta, kaip decor patare, kad imti spalvas, tepti plemais, kaip spalvojimo knygutej, atkreipti demesi i spalvas, nesistengiant detalizuoti ir grazinti. Be detaliu nepavyko. smile.gif Gal dar pabandyti? Tik kad va jau naujo natiurmorto nebesugalvosiu, o ta kur vakar piesiau, nebenoriu kartotis.

O piesiu as nerealistinius paveikslus nesavianalizei ir ne rytietiski ten motyvai buvo (nors gal kazkiek), o tiesiog sedu ir piesiu neapgalvojus arba ateina kokia mintis savaime ir nupiesiu, jie tokie pasamoniniai daugiau. Tai va ziuresim kas cia is to gausis.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 11 14, 13:49)
nu ir susireikšminimas  doh.gif  jei taip savim žavitės tai nieko keisto, kad jum ten viskas typ top.  lotuliukas.gif  įdomu kur ir ką kalėte keturis metus, delnais į kelmą? kad rezultatas tik toks  bigsmile.gif tikiuosi ne akadėj, bo ten net stojantys kartais geriau paišo, o ką jau kalbėt po keturių metų mokymosi...

cia tiesiog tai kad ta mintis man labai patinka o del skonio tai cia jau kita kalba g.gif tikiuosi vadinasi abejojat tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(didute @ 2009 11 14, 18:56)
Vakar pabandziau piesti natiurmorta, kaip decor patare, kad imti spalvas, tepti plemais, kaip spalvojimo knygutej, atkreipti demesi i spalvas, nesistengiant detalizuoti ir grazinti. Be detaliu nepavyko.  smile.gif Gal dar pabandyti? Tik kad va jau naujo natiurmorto nebesugalvosiu, o ta kur vakar piesiau, nebenoriu kartotis.

O piesiu as nerealistinius paveikslus nesavianalizei ir ne rytietiski ten motyvai buvo (nors gal kazkiek), o tiesiog sedu ir piesiu neapgalvojus arba ateina kokia mintis savaime ir nupiesiu, jie tokie pasamoniniai daugiau. Tai va ziuresim kas cia is to gausis.

nebutinai ten prisistatyti simto daiktu tam natiurmortui pabandyk medziagiskuma o man liuks tavo bandymai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GNT @ 2009 11 14, 18:00)
nebutinai ten prisistatyti simto daiktu tam natiurmortui pabandyk medziagiskuma o man liuks tavo bandymai wub.gif

Tai as ir nepristaciau, tik du daiktai buvo, lekste su uogomis ir lele uz jos, stalas, o va fona jau prikuriau ir siaip truputi prikuriau, negaliu as be kurybos niekaip.
Idesiu kai apdzius.
Atsakyti