GNT mane prajuokino iki ašarų
jau tas sakinys "autoriaus teisės saugomos" buvo smarkiai juokingas, žiūrint į tai, ką tai autorei tepavyko sukurti.
Bet toks liguistas susireikšminimas ir susižavėjimas savimi, ir absoliutus nesugebėjimas priimti kritikos...
Su anatomija tame darbe labai blogai, ir jei sakote, kad ten pagal nuotrauką, tai belieka nusistebėti, kur radote tokį žmogų-ungurį, su pėdom per trumpom stovėjimui, rankom be kaulų ir raumenų, ir galva kaip kamuolys?
Idėja toli gražu nėra "nereali" ar originali, ir jau ne pas jus pirmą ją tenka matyti, tad jeigu jums atrodo, jog tai sukūrėte, tiesiog per mažai domitės menu.
O dėl technikos, geriau per tuos keturis metus būtumėt daugiau ko išbandžiusi, nes skirti tiek laiko vienai, nuobodžiai, ribotai ir neefektingai atrodančiai technikai, tiesiog kvaila.
Jus čia kritikavo žmonės pakankamai profesionalūs, o dar didesnių profesionalų dėmesio jūs dar nenusipelnėte, nes dar net gamos neišmokot teisingai sugroti
Papildyta:
čia yra tokia kritika, kokios nusipelno arogantiškos ir susireikšminusios personos.
Dekor sugebėjimus man teko matyti kitose temose, tad galiu jus nuraminti -supranta jis ką kalba, ir tikrai gali geriau. Nepalyginamai geriau.
ten ne pagal nuotrauka ten nuotrauka o apie tai kad as skiriau tiek laiko vienai technikai nu cia tai virsune ziauri ziauriau negu ziauri zmogus isivaizduoja kad viska zino ka as dariau ar darau juokinga cia profesionalu stop tikrai nera
cia sedi zmones kuriu dar gaila bet kaip speju ten kur jie noretu buti neileidzia ir ka jie noretu kritikuoti dar ne ju nosytem pasiekiama na ka nebelieka tada kitos iseities eisiu cia pasimokysiu paziuresiu kas gausis gaila man tokiu