blogai supratote viskas tip top kaip is anatomijos garantuoju simtu procentu o darbas mano ir nuotraukos kokybe prasta
Papildyta:
o mintis nereali ir jau senai panaudota
Papildyta:
pamirsau dar viena sakinuka kai atkalsit keturis metus zinosit su kuo atlikta labanaktis
QUOTE(didute @ 2009 11 13, 16:42)
Tai aš čia truputi su jumoru šį klausimą uždaviau. Tik įdomu buvo sužinot nuomonę, ar gali iš mano piešimo gautis kas nors rimčiau, ar tai yra visiškai beviltiška.
Kad stoviu kelio pradžioje, tai visiškai su tuo sutinku, na gal ne visai pačioje pradžioje, bet kažkur ten.
Kad stoviu kelio pradžioje, tai visiškai su tuo sutinku, na gal ne visai pačioje pradžioje, bet kažkur ten.
aš atsiprašau, bet pirmiausia, ką norintiems mokytis tapyti/piešti ir t.t. reikia padaryti - priimti kritiką. Nes bent jau šioje temoje, tarp viso sarkazmo, pipirų ir ironijos - ji konstruktyvi. naudokis, kai yra galimybė.
Ir esi tikrai pradžioje, ties starto linija, manau
Kaip ir aš.
tik nezinia kas per profai kritikuoja
Papildyta:
as dar vis cia na ka dabar tai jau tikrai labanaktis
Papildyta:
as dar vis cia na ka dabar tai jau tikrai labanaktis
QUOTE(GNT @ 2009 11 14, 03:49)
blogai supratote viskas tip top kaip is anatomijos garantuoju simtu procentu o darbas mano ir nuotraukos kokybe prasta
Papildyta:
Papildyta:
pamirsau dar viena sakinuka kai atkalsit keturis metus zinosit su kuo atlikta labanaktis
Papildyta:
Papildyta:
anatomijos ner- arba modelis su stipriom fizinem anomalijom , stilizacija irgi zmogaus kuno prasta, spalvos visai nera taigi galetu darbas buti ir monochrominis, centrinė kompozicija naudojama reklamoj ir šiolaikiniam mene - tokioj pseudo romantikoj ji atrodo kvailokai , idėja silpnoka- kiekvienas mes didesnes ar mažesnės fekalijų kruvos prislėgti bet toks tiesmukiškas to išreiškimas -pigus fokusas.
Sarkazmas pavojingas reikalas man atrodo, kad būtų veiksmingas jis turi buti taiklus kitaip atsigrežia prieš tave- nelabai efektyviai tu praarei tuos keturis metus...
QUOTE(dekor @ 2009 11 14, 05:23)
anatomijos ner- arba modelis su stipriom fizinem anomalijom , stilizacija irgi zmogaus kuno prasta, spalvos visai nera taigi galetu darbas buti ir monochrominis, centrinė kompozicija naudojama reklamoj ir šiolaikiniam mene - tokioj pseudo romantikoj ji atrodo kvailokai , idėja silpnoka- kiekvienas mes didesnes ar mažesnės fekalijų kruvos prislėgti bet toks tiesmukiškas to išreiškimas -pigus fokusas.
Sarkazmas pavojingas reikalas man atrodo, kad būtų veiksmingas jis turi buti taiklus kitaip atsigrežia prieš tave- nelabai efektyviai tu praarei tuos keturis metus...
jai ant taves s... atsiprasant tai nereiskia kad visi mes apsikti taip ir vaikstom kaip tu kompozicija centrine kaip ir minejai atitinka parinkta liuks zmogaus stilizacija nereali cia nuotrauka o jus to ir nesupratot sekmes kuryboje o kritika man kaip oras todel profesonaliau butu naudingiau bet deja jus negalit net temos nesupratai kuri ir taip aiski gero aiskinimosi iki
jai bandai patarti tai patarinek taip kad butu is ko pasimokyti
QUOTE(GNT @ 2009 11 14, 03:49)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
nu ir susireikšminimas jei taip savim žavitės tai nieko keisto, kad jum ten viskas typ top. įdomu kur ir ką kalėte keturis metus, delnais į kelmą? kad rezultatas tik toks tikiuosi ne akadėj, bo ten net stojantys kartais geriau paišo, o ką jau kalbėt po keturių metų mokymosi...
Sveikos dar kartą.
Tikriausiai pirmas mano darbas pieštas ant a3 formato lapo.
Sakot Napaleono laikais lempų nebuvo? Klystat! Va. :}
(Ampyras). Dailės pamokai.
jeigu dėl klaidų, tai kelias aš pati matau. Lempos viršus neapvalus.
Ir man lempos apačioj šešėlių daugiau norėtųsi, neatrodo, kad lempa stovi.
P.S. Piešinio fonas buvo pieštas kava. ( nu po to ant viršaus dar akvarelės dėjau).
Tikriausiai pirmas mano darbas pieštas ant a3 formato lapo.
Sakot Napaleono laikais lempų nebuvo? Klystat! Va. :}
(Ampyras). Dailės pamokai.
jeigu dėl klaidų, tai kelias aš pati matau. Lempos viršus neapvalus.
Ir man lempos apačioj šešėlių daugiau norėtųsi, neatrodo, kad lempa stovi.
P.S. Piešinio fonas buvo pieštas kava. ( nu po to ant viršaus dar akvarelės dėjau).
QUOTE(kusachius @ 2009 11 13, 16:21)
Beje, Dekor dar labai švelnus mokytojas, VDA dizaino katedroje buvo dėstytojas, kuris nevykusius maketus sudaužydavo lazda. Trumpai ir aiškiai išsakydavo savo poziciją
atgal jam su jo lazdą per makaule tvočiau... be žodžiu...
QUOTE(GNT @ 2009 11 13, 23:30)
Atsiprasau uz prasta kokybe taciau skubejau gal kam patiks autoriaus teises saugomos
Papildyta:
oj kaip tikrai prastai gavosi
Papildyta:
oj kaip tikrai prastai gavosi
Visai simpatiškas darbas atrodo kaip medis ar krumas spalvos gražios ir šiltos, aš dar įdėčiau kur kontrastingos spalvos, bet čia jau aš man viskas kas ryškiau ir spalvočiau Na žmogaus figurai tikrai proporcijas galima būtu taisyti, nes vietomis kažkaip atrodo ne taip...nugara lyg kažkokia keista
QUOTE(dekor @ 2009 11 14, 05:23)
Eik tu iš čia gal.... čia ne kritika o išsipisinėjimas jei jau toks mandras dėk savo darbą, kažkodėl abejoju ar kažką geriau moki
Davaj pavarom visi čia intelektualiai krutais žodžiais
QUOTE(Odora @ 2009 11 14, 15:57)
prasau neisizeisti. bet mano kreivai akiai tos lempos nelabai aisku ar cia perspektyva ar projekcija, kvadratinis pagrindas rodos "skeciasi". Is pirmo zvilgnio spalviskai visai nieko ir tas kavinis fonas siek tiek paperka
kazin ar ant tokio pagrindo isstovetu si lempa, bet ne tai svarbu, grazi lempute
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 11 14, 16:11)
Visai simpatiškas darbas atrodo kaip medis ar krumas
man tai ten i plaukus panasu
GNT mane prajuokino iki ašarų jau tas sakinys "autoriaus teisės saugomos" buvo smarkiai juokingas, žiūrint į tai, ką tai autorei tepavyko sukurti.
Bet toks liguistas susireikšminimas ir susižavėjimas savimi, ir absoliutus nesugebėjimas priimti kritikos...
Su anatomija tame darbe labai blogai, ir jei sakote, kad ten pagal nuotrauką, tai belieka nusistebėti, kur radote tokį žmogų-ungurį, su pėdom per trumpom stovėjimui, rankom be kaulų ir raumenų, ir galva kaip kamuolys?
Idėja toli gražu nėra "nereali" ar originali, ir jau ne pas jus pirmą ją tenka matyti, tad jeigu jums atrodo, jog tai sukūrėte, tiesiog per mažai domitės menu.
O dėl technikos, geriau per tuos keturis metus būtumėt daugiau ko išbandžiusi, nes skirti tiek laiko vienai, nuobodžiai, ribotai ir neefektingai atrodančiai technikai, tiesiog kvaila.
Jus čia kritikavo žmonės pakankamai profesionalūs, o dar didesnių profesionalų dėmesio jūs dar nenusipelnėte, nes dar net gamos neišmokot teisingai sugroti
Papildyta:
Eik tu iš čia gal.... čia ne kritika o išsipisinėjimas jei jau toks mandras dėk savo darbą, kažkodėl abejoju ar kažką geriau moki
čia yra tokia kritika, kokios nusipelno arogantiškos ir susireikšminusios personos.
Dekor sugebėjimus man teko matyti kitose temose, tad galiu jus nuraminti -supranta jis ką kalba, ir tikrai gali geriau. Nepalyginamai geriau.
Bet toks liguistas susireikšminimas ir susižavėjimas savimi, ir absoliutus nesugebėjimas priimti kritikos...
Su anatomija tame darbe labai blogai, ir jei sakote, kad ten pagal nuotrauką, tai belieka nusistebėti, kur radote tokį žmogų-ungurį, su pėdom per trumpom stovėjimui, rankom be kaulų ir raumenų, ir galva kaip kamuolys?
Idėja toli gražu nėra "nereali" ar originali, ir jau ne pas jus pirmą ją tenka matyti, tad jeigu jums atrodo, jog tai sukūrėte, tiesiog per mažai domitės menu.
O dėl technikos, geriau per tuos keturis metus būtumėt daugiau ko išbandžiusi, nes skirti tiek laiko vienai, nuobodžiai, ribotai ir neefektingai atrodančiai technikai, tiesiog kvaila.
Jus čia kritikavo žmonės pakankamai profesionalūs, o dar didesnių profesionalų dėmesio jūs dar nenusipelnėte, nes dar net gamos neišmokot teisingai sugroti
Papildyta:
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 11 14, 18:11)
čia yra tokia kritika, kokios nusipelno arogantiškos ir susireikšminusios personos.
Dekor sugebėjimus man teko matyti kitose temose, tad galiu jus nuraminti -supranta jis ką kalba, ir tikrai gali geriau. Nepalyginamai geriau.