Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(kusachius @ 2009 10 29, 14:07)
atsiprašau už kvailą komentarą, bet aš pažiūriu į šitą Mariją, ir įsivaizduoju, kaip jai sunku kvėpuoti  doh.gif

Man tai ne tik kvėpuoti buvo sunku, kol aš ją "pagaminau" lotuliukas.gif
Nu svarbiausia, kad mamai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 10 29, 19:43)
Man tai ne tik kvėpuoti buvo sunku, kol aš ją "pagaminau" lotuliukas.gif
Nu svarbiausia, kad mamai patiko smile.gif

taip ir būna su tais užsakytais darbeliais biggrin.gif , geriausiai gaunasi kuomet pieši tai ką nori, ir kas patinka mirksiukas.gif 4u.gif . gal daugiau turi savo darbelų?
Atsakyti
Labukas.Iejau i jusu puslapiuka pasigrozeti ir ......ohoho!!! wub.gif Labai daug graziu darbeliu atradau.Faina,kai zmones sitaip moka thumbup.gif
Norejau jusu paklausti,gal zinote,kur butu galima Kaune nusipirkti dazu tapybai ant veido?Nes kazkaip ieskojau temos tokiu pavadinimu,bet deja,neradau,tai sakau gal jus zinosite,nes vis tik esate susijusios su visokiais tapybos dazais ax.gif .Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 23, 19:59)
Vat dar tokius kogero nerodžiau:
user posted image
user posted image
O čia bobutei savo padovanojau blush2.gif
user posted image
Bet man atrodo, kad dar reikia tapyti ir tapyti, nes tikrai saves nevertinu gerai. Kažkaip labai susižaviu paveikslėliu, jį nutapau, o po to dažniausiai truputį nusiviliu. Apmaudu, kad nemoku ištapyt gilumos įspūdžio unsure.gif , atrodo, kad tesigauna ištapyti tik ilgį ir plotį g.gif

Viskas tau gaunasi, sie darbeliai mne ypac suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kpl @ 2009 09 24, 11:56)
Beskaitant dialogus ir monologus neiškenčiau nepasiūlius visiems norintiems pradėti tapyti ar jau pradėjusiems tapyti eiti pasimokyti pas profesionalus. Suaugusių dailės mokyklų dabar yra tikrai nemažai.Ten  išmoko ir kaip dažus maišyti, ant drobės tepti, kaip kompoziciją sutvarkyti, spalvas derinti ir dar laaabai daug taisyklių ir gudrybių, kurių nerasite jokiam vadovėlyje. Dabar kaip tik rugsėjis- mokslo metų pradžia, taigi pats laikas . Juk galima mėnesį palankyti ir , jei nepatiks, bandyti laimę kitur.

O as irgi neiskenciu nepakomentavus. Idomu ar pati lankei tas pamokas? Nes kai kurie kuriniai na tikrai reikalautu dar nemazai darbo ir mokslo. Cia visiem kaip profesionale patarineji, bet pacios darbuose to profesionalumo neizvelgiu schmoll.gif Taip, kad pries siulant tobuleti kitiems, neprosal butu ir save vertinti bent kiek kritiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 08 lapkričio 2009 - 16:35
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 11 08, 17:08)
Viskas tau gaunasi, sie darbeliai mne ypac suzavejo  wub.gif

Man anie ir labai patiko, ypač tas kur bobutei smile.gif , toks ramiai geltonas vakaras - pasaka.
Aš tai dabar "galvos skausmą" turiu, - reikia uošviams iki kalėdų kažką "sumenuoti", tik kad ten tai su arkliais neprasisuksiu.
Atsakyti
error 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamsioji ugnis: 09 lapkričio 2009 - 09:25
Pries keleta puslapiu uzkliuvau uz beprasidedanciu pasvarstymu, kiek ikainot savo kurinius.. Pralinksmino siek tiek kai kuriu norai biggrin.gif
Mastyciau taip: viena sio reikalo puse-kiek dailininkas NORI gauti (tas priklauso nuo jo paties nusivokimo ekonomikoje (i koki potencialu pirkeja taikomasi-ar linkstama i "menas -laiudziai"-tuomet ir kaina prieinama liaudziai-kurios pajamos sukasi aplink vidutini, o siom dienom - minimalu darbo uzmokesti,arba taikomasi i turtinga pirkeja-bet tada reiktu atsizvelgti i 2 grupes pirkeju reikalavimus meno kuriniui. dar dailininko kaina gali priklausyti nuo jo "lempos"-na taip uzsimanoma "is lempos"-ant durniaus smile.gif - katras sioj situacijoj durnius..? smile.gif )
Kita puse-kiek pirkejas NORI moketi-ir cia jau reiktu skirt dvi pirkeju kategorijas-viena is ju-1. impulso pirkejai-paprastai disponuoja nedidelemis sumomis, bet perka per daug nesirinkdami. 2. grupe-pirkejai,kurie disponuoja sumomis nuo keleto simtu litu, paprastai turi supratimo, kad vat reik pasidomet perkamu daiktu-ir ziuri i patikusio paveikslo dailininko asmeni-kiek anas parodu surenges, kokie kritiku atsiliepimai apie jo darbus, kur ir kam dailininko kuriniai parduoti (jei yr galimybe-ir uz kiek), (paskutinej vietoj- ar anas savamokslis,ar kazka baiges).

As vis megstu savo samprotavimus pasitikrinti prieinamose uzsienio "rinkose" smile.gif Pavyzdys is Norvegijos-ji gi skaitoma brangiausia salis pagal pragyvenimo lygi-neblogi paveikslai,lietuviskose galerijose ju analogai kainuoja pusantros minimalios algos-norvegijoje kainuoja apie septintadali minimalios algos. Pavertus litais-toki paveiksla nusipirktume is dailininko uz kokius 600-800 lt, is parodos-uz kokiu 1000 litu..(musiskese gi lietuviskose galerijose-uz tokio tipo ir lygio prasoma 1500 litu..) Paveikslai,nutapyti zinomo vardo norvegisku dailininku kainuoja nuo triju minimaliu norvegisku algu.

Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 11 08, 18:34)
O as irgi neiskenciu nepakomentavus. Idomu ar pati lankei tas pamokas? Nes kai kurie kuriniai na tikrai reikalautu dar nemazai darbo ir mokslo. Cia visiem kaip profesionale patarineji, bet pacios darbuose to profesionalumo neizvelgiu  schmoll.gif Taip, kad pries siulant tobuleti kitiems, neprosal butu ir save vertinti bent kiek kritiskai  mirksiukas.gif

Atsakau:
Pamokas lankiau.
Sutinku, kad " kai kurie kuriniai na tikrai reikalautu dar nemazai darbo ir mokslo", nes "kai kuriuos" tapiau "mokslo" dar mažai paragavusi- pirmomis dienomis.
"neprosal butu ir save vertinti bent kiek kritiskai" Jei pastebėjai, tai savęs aš nevertinu NIEKAIP. Tik prašau kitų įvertinimo.
Siūlau:
iš pasisakymų ir komentarų pasiimti tai kas geriausia ir priimtina TAU, o ne įžvelgti sarkazmą , ironiją ar dar nežinia ką.
Geros nuotaikos ir sekmės kūryboje !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kpl: 12 lapkričio 2009 - 12:49
Kpl, nekreipk dėmesio, nes šiame forume nuolat iš kažkur atsiranda visokių "gynėjų", kurios neįsigilinusios į diskusiją puolą kažką ginti nuo kritikos užsipuldamos kritikuotoją. Tai dažnas reiškinys SM, šioje temoje netgi rečiau sutinkamas, nei kitose.
Aš anksčiau irgi stengdavausi daug kur patarinėti, padėti, bet dabar daugumą savo pastabų pasilieku sau, dėl šventos ramybės.
Aš pati netapau, bent jau netapau tapybiškai, o čia norint pakritikuot ką nors iš pradedančių ar visai mėgėjų, reikia pristatyti kolekciją "pakankamai profesionalių" darbų, pateikti diplomo kopiją, dėstytojų rekomendacijas, sąrašą literatūros kuria remiesi, ir dar atitikti visų kritikuojamųjų skonį, nes kitaip vėlgi tavo pastabos bus neužskaitytos biggrin.gif biggrin.gif

Meiles_naktys, tos, kurios nori ne tik šiaip tapyti, bet ir tobulėti, manau sutinka, kad pasimokyti pas profesionalus dar niekam nepakenkė, tad nematau ką čia tokio įžeidžiančio įžvelgėte Kpl pasiūlyme. Tai yra absoliučiai natūralus patarimas, nepriklausomai nuo to, ar patariantysis pats mokosi metus, du, ar dešimt.
Atsakyti
Sveikos, Meninikės.
Įdėsiu ir aš savo kūrybą.
Neperseniausiai vėl ėmiausi savo užmiršto pomėgio piešti. Aliejiniais dažais pirmą sykį pabandžiau tapyti pernai. Tačiau paskui apleidau šį reikalą. Neseniai vėl kilo noras tapyti. Pirmą piešinuką net nežinojau ką piešiu, sėdau ir ekspromtu štai kas išėjo:
user posted image
Na, o paskui užsimerkus mintyse pamačiau štai tokį vaizdą ir nutariau nupiešti:
user posted image
Tiesa, vizijoje atrodė kiek kitaip, bet esmė tokia.
Turiu dar vieną mintį, bet nežinau ar piešti.

Na o čia dar vienas mano darbelis iš anksčiau:
user posted image

Sakykite ką galvojate.
Ar tai teplionės ar kas nors rimto? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(didute @ 2009 11 12, 21:24)
Sveikos, Meninikės.
Įdėsiu ir aš savo kūrybą.
Neperseniausiai vėl ėmiausi savo užmiršto pomėgio piešti. Aliejiniais dažais pirmą sykį pabandžiau tapyti pernai. Tačiau paskui apleidau šį reikalą. Neseniai vėl kilo noras tapyti. Pirmą piešinuką net nežinojau ką piešiu, sėdau ir ekspromtu štai kas išėjo:

Sakykite ką galvojate.
Ar tai teplionės ar kas nors rimto?  biggrin.gif  tongue.gif

Nea- nieko rimto. teplionės. Čia tokia iprasta pirminė stadija pas visus kas pradeda tapyti-piešti - kai atrodo viduj tiek visko dvasiško pilna kad net veržias, o galimybės technikoj nulinės. dėja ir dvasiškumas tas toks nulinis- kaip bebutu keista viska gyvenime reikia užsidirbt)))
Tokių darbų siužetai vienodi - akys- kosmoso šviesuliai, mandalos ir kelio vaizdavimas su kokiu vienišu siluetu
Atsakyti