Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

man patinka, labai gražus thumbup.gif
Papildyta:
Čia dar vienas piešinukas aerografu, ant kompiuterio šono blush2.gif
user posted image
Atsakyti
gerai išgautas šviesos sklidimas vandeniu thumbup.gif (tik jei ten viršuj esanti šviesa ne blico darbas. g.gif )
dar kontrastui manau galima "dugną" (apatinę paveikslo dalį) daryt kiek tamsesnį.. g.gif g.gif

jaučiu pro metalines plokštumas ramiai praeiti negalite.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 10 25, 20:02)
va tokie darbai atgaiva akiai ir sielai. biggrin.gif būna dainininkai kurie perdainuoja kitų dainas, o būna dainininkai, kurie kuria savo dainas, taip ir dailėje turbūt, yra tapytojai amatininkai (kopijuotojai) ir tapytojai kūrėjai. visada antrieji yra įdomiau, net jei jie tik mėgėjai...  rolleyes.gif  thumbup.gif

čia ir yra tas kūrybinis nuoširdumas, savitas, individualus, asmeninis kalbėjimas, tie "neaiškūs" darbai, turintys paslaptį (prie kurių visada įdomu grįžti, nes jie nėra nuobodūs), ir kiti dalykai, kurie privalomi tikram meno kūriniui...  thumbup.gif  po arbūziukės paveikslus akis nenustoja klaidžioti (tiek dėl labai dinamiškų ir išraiškingų linijų, tiek dėl keistų fantastinių motyvų.) nu labai gyva dinamika, labai ryškios, aštrios emocijos, įtaigus, tirštas turinys... žo, super darbai.  thumbup.gif  4u.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 10 26, 01:01)
gerai išgautas šviesos sklidimas vandeniu  thumbup.gif (tik jei ten viršuj esanti šviesa ne blico darbas.  g.gif )
dar kontrastui manau galima "dugną" (apatinę paveikslo dalį) daryt kiek tamsesnį..  g.gif  g.gif 

jaučiu pro metalines plokštumas ramiai praeiti negalite..  biggrin.gif  4u.gif

Tiesa kairėje pusėje tikrai blicas blush2.gif o šiaip net bijojau kad dugnas bus per tamsus unsure.gif , o metalinių plokštumų "laisvų" jau neliko lotuliukas.gif nu nebent dar šaldytuvas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 26, 15:59)
  o šiaip net bijojau kad dugnas bus per tamsus  unsure.gif ,

ne, manau kaip tik susidarytų gelmės įspūdis, o kartu išryškėtų ir iš viršaus sklindanti šviesa, ir toks kontrastas gal būtų dar labiau intriguojantis... ypač kai ta "žuvis" turi judėjimo kryptį.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 26 spalio 2009 - 16:06
trr, aciu uz komentara bigsmile.gif taip, seselis specialiai spalvotas biggrin.gif
Atsakyti
Labas
Pagaliau radau, kur mamos dailininkės "slepiasi" biggrin.gif biggrin.gif
Skubu demonstruotis
Šitas paveikslas buvo padarytas šią vasarą mamos jubiliejaus proga, kaip dovana, tik ten blykstė atsispindėjo :user posted image

O čia kitas, senesnis, taip pat dovana mamai su 2004m Kalėdom:
user posted image

Atsakyti
Puikūs darbeliai thumbup.gif , tik gal žirgo šešėlis nuo galvos ant kūno galėjo kiek toliau prasitęsti, ( kad galva atrodytu esanti arčiau) o Marijos (kiek suprantu) kaklas tyčia pakreiptas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos dailininkės. 4u.gif
Aš turiu klausimėlį.
Man reikia padaryti paveikslėlį ant pačiūžos. :}
Pasiemiau naturalios odos gabaliuką.
Papiešiau su guašu sumaišytu su lipalu. Ir po to nupurškiau su laku (mašininiu rodos biggrin.gif )
Pašlapinau tą vietą, nieko.
Ir taip, lyg ir tvirtai atrodo.
Kai lankstai per piešinio vietą, nei trupa, nei lankstosi.
O pačiūža juk kieta. g.gif

Ar yra kokie specialūs dažai odai? Bet turbūt labai brangūs.
Jūs da tikriausiai siūlysit akrilą, bet. Turiu rinkinuką, bet man tas akrilas kažko labai nelygiai tepasi, nepatinka jis man. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 28, 22:06)
Puikūs darbeliai  thumbup.gif , tik gal žirgo šešėlis nuo galvos ant kūno galėjo kiek toliau prasitęsti, ( kad galva atrodytu esanti arčiau) o Marijos (kiek suprantu) kaklas tyčia pakreiptas?  ax.gif

drinks_cheers.gif
pratęsiant <aksana-lap> kad žirgo galva atrodytų arčiau, žirgo užpakalio linija manau yra kiek per ryški, per griežta, tad "lenda" į priekį, ją reiktų prigesint.
o marijos kaklo judesys tikrai keistas biggrin.gif 4u.gif (atrodo lyg bandytų įsižiūrėti kas ten artėja takeliu.. ) ir tokia, sakyčiau, moderni marija. biggrin.gif
o šiaip geri darbai, anatomija visai nebloga. švelni tapyba. nojura, ar čia akvarelė? ir dar įdomu, šiuos siužetus iš galvos ar iš kokios nuotraukos piešėte?.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 28 spalio 2009 - 22:56
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 28, 22:06)
Puikūs darbeliai  thumbup.gif , tik gal žirgo šešėlis nuo galvos ant kūno galėjo kiek toliau prasitęsti, ( kad galva atrodytu esanti arčiau) o Marijos (kiek suprantu) kaklas tyčia pakreiptas?  ax.gif

Pakreiptas? Nu gal, net nežinau, kaip čia gavosi, gal pirmąkart (ir gal paskutinį) piešiau tokį paveikslą, na kaip žmogaus portretą, tai gavosi, kaip gavosi smile.gif Šiaip prie kitokio stiliaus daugiau esu linkusi, bet mamai reikia piešti taip, kad patiktų ir suprastų, kas nupiešta, o Mariją pati užsisakė, nu tai vargau vargau... biggrin.gif

Taip, čia akvarelė.
Mariją tai "konstravau" iš visokių nuotraukų ir paveiksliukų, kokius tik radau smile.gif, nes šiaip tai nelinkusi piešti žmones, o žirgas iš galvos gavosi. Na, ne visai, nes pažiūrėjau nuotrauką ir man patiko pati gyvulio stovėsena, iš priekio taip, bet paskui tai piešiau pati, nekopinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 29 spalio 2009 - 11:51
QUOTE(nojura @ 2009 10 28, 21:07)
Labas
Pagaliau radau, kur mamos dailininkės "slepiasi"  biggrin.gif  biggrin.gif
Skubu demonstruotis
Šitas paveikslas buvo padarytas šią vasarą mamos jubiliejaus proga, kaip dovana, tik ten blykstė atsispindėjo
O čia kitas, senesnis, taip pat dovana mamai su 2004m Kalėdom:

atsiprašau už kvailą komentarą, bet aš pažiūriu į šitą Mariją, ir įsivaizduoju, kaip jai sunku kvėpuoti doh.gif
Atsakyti