Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 23, 15:17)
Tapiau iš nuotraukos blush2.gif .Tikrai pati negalėčiau sugalvoti tokių vaizdų ax.gif . Esu - žmogus visiškai be fantazijos doh.gif  smile.gif

o daugiau darbu turite? ax.gif (gal jau ir rodėte čia)
Atsakyti
Vat dar tokius kogero nerodžiau:
user posted image
user posted image
O čia bobutei savo padovanojau blush2.gif
user posted image
Bet man atrodo, kad dar reikia tapyti ir tapyti, nes tikrai saves nevertinu gerai. Kažkaip labai susižaviu paveikslėliu, jį nutapau, o po to dažniausiai truputį nusiviliu. Apmaudu, kad nemoku ištapyt gilumos įspūdžio unsure.gif , atrodo, kad tesigauna ištapyti tik ilgį ir plotį g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 23, 21:59)
Bet man atrodo, kad dar reikia tapyti ir tapyti...

Geriau kopijuok klasikų darbus.Iš nuotraukų abejoju ar naudos gausi. Pabandyk nukopijuot kokį paveikslą, kad ir peizažą-atkartoti spalvas, jų tonus, potepius. Čia ir bus mokykla. Ne vienas žymus dailininkas taip pradėjo. O dar geriau, kaip ir visuomet aš siūlau lankyti kokią nors dailės mokyklą ar kursus.. Dar šiais metais pradėti inevėlu, nes tik ką prasidėjo mokslai. Susimokėsi už 1 mėnesį-nepatiks, daugiau ir nelankysi. O jei patiks-lauksi -nesulauksi kiekvienos pamokos.
O iš tavo darbų matosi, kad tas kuris aukštai atseikėjo tau nemažai gabumų šioj srity. Nepaleisk. Mokykis.Ir visai nesvarbu kiek tau metų.
Atsakyti
O kiek kainuoja tokios pamokos mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 23, 22:52)
O kiek kainuoja tokios pamokos mazdaug?

Žiūrint kur.Įvairiai.Parašyk į a.ž. papasakosiu plačiau.
Atsakyti
QUOTE(kpl @ 2009 10 23, 21:42)
Geriau kopijuok klasikų darbus.Iš nuotraukų  abejoju ar naudos gausi. Pabandyk nukopijuot kokį paveikslą, kad ir peizažą-atkartoti spalvas, jų tonus, potepius. Čia ir bus mokykla. Ne vienas žymus dailininkas taip pradėjo. O dar geriau, kaip ir visuomet aš siūlau  lankyti kokią nors  dailės mokyklą ar kursus..

drinks_cheers.gif visiškai pritariu - <giedras dangus>, kopijuokit klasikų darbus, ir geriausia kokių impresionistų ar postimpresionistų, tuomet ir potėpis drąsesnis atsiras, ir kaip ta erdvė tapyboje išgaunama pajusit.. o sekantis etapas pabandyti iš natūros piešti, imkit ir pateikit įdomiai, kad ir vaizdą pro savo langą.. piešiant iš fotografijų sunku mokytis kaip išgauti erdvės įspūdį.

iš tų trijų darbų man paskutinis įdomiausias, labai išraiškingos, vibruojančios medžio linijos. o dėl gelmės, tarkim galima tai kas yra antrame plane (t.y. viskas kas ne medis), o ypač kito kranto vaizdelį, "atšaldyt" (na turėtumėte žinoti, kad spalvos būna šiltos ir šaltos), arba paprasčiau tariant į tą žalią įlieti šiek tiek melsvumo, (apskritai raudonos ir žalios spalvos mūsų akis vienu metu priimti negali, todėl šis derinys visada mirguliuoja).
beto medžio lapus (pirmas planas) ir kitą krantą (antras planas) atskirti galima ir šviesos kontrastu, kad ir labai nedideliu, t.y. viena jų patamsinti, kitą pašviesinti. dabar gi jei pasidarytumėt nespalvotą šito darbo nuotrauką, pamatytumėt, kad lapai ir tas horizontas tiesiog susilieja. na nežinau ar aiškiai čia aš. blush2.gif 4u.gif
(beje, negaliu nutylėti, kad pirmame darbe mane labai "aplaužė" dangus ax.gif ). o apskritai jūsų darbai linkę į tokį subtilų dekoratyvumą, tad geriau išsaugoti (ir pabrėžti) tai, negu išgauti (nuobodų) fotografinį tikroviškumą... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 spalio 2009 - 21:43
user posted image
Cia mano perckelione
Atsakyti
labas,
vis pasižiūriu čia, pasiskaitau .... kažkaip nedrįstu dėti savo tepliojimų...... netinka jie čia...... aš tik po truputi mokausi...... bet jei pati sau ant spintos dėsiu, nebus kritikos, vėlgi , nekaži ką išmoksiu......
jūsų teismui, su pagalba iš šalies,t.y. keletu paaiškinimų kaip piešti gilyn, darkart didelis ačiū, už informaciją, pora teplionių:
user posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
ir dar keli. senesni:
user posted image
user posted image
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
va tokie darbai atgaiva akiai ir sielai. biggrin.gif būna dainininkai kurie perdainuoja kitų dainas, o būna dainininkai, kurie kuria savo dainas, taip ir dailėje turbūt, yra tapytojai amatininkai (kopijuotojai) ir tapytojai kūrėjai. visada antrieji yra įdomiau, net jei jie tik mėgėjai... rolleyes.gif thumbup.gif

čia ir yra tas kūrybinis nuoširdumas, savitas, individualus, asmeninis kalbėjimas, tie "neaiškūs" darbai, turintys paslaptį (prie kurių visada įdomu grįžti, nes jie nėra nuobodūs), ir kiti dalykai, kurie privalomi tikram meno kūriniui... thumbup.gif po arbūziukės paveikslus akis nenustoja klaidžioti (tiek dėl labai dinamiškų ir išraiškingų linijų, tiek dėl keistų fantastinių motyvų.) nu labai gyva dinamika, labai ryškios, aštrios emocijos, įtaigus, tirštas turinys... žo, super darbai. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 25 spalio 2009 - 20:05
Gražius darbelius rodot, sunku ir akis nuo jų atitraukti bigsmile.gif

Tačiau ir pati bandau laimę ax.gif Būtų įdomu išgirsti rimtų ir talentingų žmonių nuomonę apie mano piešinuką 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2009 10 25, 21:54)
Gražius darbelius rodot, sunku ir akis nuo jų atitraukti  bigsmile.gif

Tačiau ir pati bandau laimę  ax.gif  Būtų įdomu išgirsti rimtų ir talentingų žmonių nuomonę apie mano piešinuką 4u.gif

o žmogaus šešėlis sąmoningai padarytas spalvotas? nes jei realiai, tai turėtų buti juodas.. ax.gif g.gif 4u.gif o šiaip neblogai šviesa išgauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 25 spalio 2009 - 22:11