Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 10 19, 17:46)
g.gif kaip tai gėlytė be perspektyvos? juk jos į belenkokias puses žiuri...gi gelės buna ir kreivos ir pan...
nu va pas Van Gogą irgi be perspektyvos dvi net gelės  g.gif ar tu kažką ne tą turėjai omeny? nu tada sorry

va būtent, man toj vietoj sezano natiurmortas prisiminė , ten irgi kai kas kreiva ir netikslu.. rolleyes.gif bet tai ir yra meninės išraiškos priemonės... smile.gif

tamsioji ugnis, gal kartais buvai van gogo muziejuj amsterdame? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 10 19, 18:52)
va būtent, man toj vietoj sezano natiurmortas prisiminė , ten irgi kai kas kreiva ir netikslu..  rolleyes.gif  bet tai ir yra meninės išraiškos priemonės...  smile.gif

tamsioji ugnis, gal kartais buvai van gogo muziejuj amsterdame?  bigsmile.gif  ax.gif

Aha, norėčiau...mano pasišvečiavimas užsienyje apsiriboja Lenkija, Latvija ir Baltarusija blush2.gif doh.gif kadanors turėsiu pinigų tai nuvarysiu BŪTINAI bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 10 19, 18:54)
Aha, norėčiau...mano pasišvečiavimas užsienyje apsiriboja Lenkija, Latvija ir Baltarusija blush2.gif  doh.gif kadanors turėsiu pinigų tai nuvarysiu BŪTINAI  bigsmile.gif  bigsmile.gif

oi, tai jei esi gerbėja tai būtinai reikia.. nežinau ką tu studijuoji, bet jei tapybą tai ypač svarbu. kaip žinia ne tik potėpiai ar motyvai, bet būtent spalvos van gogo kūryboje yra ypatingas reikalas ir tiesa sakant tik tam muziejuje aš realiai supratau ka reiškią originalas ir reprodukcijos, doh.gif koks didelis skirtumas! kai pamačiau vienam paveiksle septynias skirtingas geltonas arba nenusakomas, neįvardijamas to "kambario" spalvas, supratau, kad jokia reprodukcija tokių niuansų niekada neatskleis ir kokia milžinišką reikšmę tai turi paveikslo poveikiui blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tikrai labai linkiu ten nuvykti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 spalio 2009 - 18:13
QUOTE(trr @ 2009 10 19, 19:04)
oi, tai jei esi gerbėja tai būtinai reikia.. nežinau ką tu studijuoji, bet jei tapybą tai ypač svarbu. kaip žinia ne tik potėpiai ar motyvai, bet būtent spalvos van gogo kūryboje yra ypatingas reikalas ir tiesa sakant tik tam muziejuje aš realiai supratau ka reiškią originalas ir reprodukcijosdoh.gif koks didelis skirtumas! kai pamačiau vienam paveiksle septynias skirtingas geltonas arba nenusakomas, neįvardijamas to "kambario" spalvas, supratau,  kad jokia reprodukcija tokių niuansų niekada neatskleis ir kokia milžinišką reikšmę tai turi paveikslo poveikiui  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
tikrai labai linkiu ten nuvykti.  smile.gif

studijuoju aš apskritai dailę, bet myliu būtent tapybą wub.gif

bigsmile.gif kaip norėsiu nuvykti ten... bigsmile.gif man tos jo spalvos būtent yra kažkas bigsmile.gif Ir aišku bet kokiu atvėju visada originalas gražiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tamsioji ugnis, kaip ir minėjau, piešinukas gali likti ir toks, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 10 19, 19:50)
studijuoju aš apskritai dailę, bet myliu būtent tapybą  wub.gif

bigsmile.gif kaip norėsiu nuvykti ten... bigsmile.gif man tos jo spalvos būtent yra kažkas  bigsmile.gif Ir aišku bet kokiu atvėju visada originalas gražiau drinks_cheers.gif

oi atleiskit, taip įsijaučiau, kad net tujinti pradėjau, tik dabar pamačiau doh.gif blush2.gif
dėl paskutinio sakinio tai pasitaiko, kad gyvai originalas nuvilia, tad sakyčiau ne tiek "gražiau", kiek "tiksliau", t.y. gauni tiesioginį, nesumeluotą ir tikrą kūrinio poveikį. tai ypač galioja tapybai ir didelio mastelio kūriniams (nebūtinai tapybos). nes reprodukcijos nėra tikslus originalo atitikmuo, kalbant apie spalvas, (užtenka pasidaryti mylimo dailininko spalvotas reprodukcijas keliose skirtingose vietose ir palyginti). o didelis mąstelis kartais yra viena svarbiausių įtaigos priemonė - vienas dalykas kai matai mėlyną paveikslą su linija ir tašku (miro) knygoje ir visai kas kita, kai atsistoji šalia to paveikslo, kuriame tas kelių metrų ilgio mėlynumas tiesiog įsiurbia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 spalio 2009 - 20:42
QUOTE(trr @ 2009 10 19, 21:37)
oi atleiskit, taip įsijaučiau, kad net tujinti pradėjau, tik dabar pamačiau  doh.gif  blush2.gif

Ei. nereikia, tikrai ne už ką nenoriu kad mane "jus" kas vadintu...man tik 20 tongue.gif ir be to kažkaip jauku sakyčiau forume su visais kaip su draugais, jaukesnis bendravimas gaunasi blush2.gif be to aš pati jau nebegalvoju ir daug kur tujinu, nes įpratau kačių tėmoje visos savos, draugės beveik, tai ir kalbam taip...tai net nepagalvoju kai kiton temon sulendu doh.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos.Aš labai noriu išmokti tapyti, tai po truputį stengiuosi vis pateplioti. Nelankiau jokių dailės makyklų, todėl labai apmaudu verysad.gif . Bet vat..turiu jau kelias knygas apie piešimą ir tapybą ir analizuoju jas. O čia įkeliu savo darbelį, kuris man kažko nepatinka, bet nežinau ką ir kaip pataisyti. Tikiuosi Jūs su savo komentarais ir kritika- pamokysit mane. Nepatinka jau dabar man tas takelis (panašus į išsiliejusį upelį), lapai ant žemės atrodo labai netikroviškai. O kaip juos padaryt tikroviškais?Kiekviena padetalizuot, gal patamsint?Patarkit blush2.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 23, 13:45)
Sveikos, merginos.Aš labai noriu išmokti tapyti, tai po truputį stengiuosi vis pateplioti. Nelankiau jokių dailės makyklų, todėl labai apmaudu verysad.gif . Bet vat..turiu jau kelias knygas apie piešimą ir tapybą ir analizuoju jas. O čia įkeliu savo darbelį, kuris man kažko nepatinka, bet nežinau ką ir kaip pataisyti. Tikiuosi Jūs su savo komentarais ir kritika- pamokysit mane. Nepatinka jau dabar man tas takelis (panašus į išsiliejusį upelį), lapai ant žemės atrodo labai netikroviškai. O kaip juos padaryt tikroviškais?Kiekviena padetalizuot, gal patamsint?Patarkit blush2.gif  tongue.gif

pirmas klausimas kaip visada, ar iš natūros, ar iš knygos ar iš galvos paišyta? ax.gif 4u.gif
nežinau, čia toks keistas apšvietimas, glotnios plokštumos, preciziškas ir sakyčiau atsargus tapymo stilius ir gavosi tokia keista metafizinė erdvė, t.y. tarsi kita tikrovė.. mano nuomone čia keisti nieko nereikia.. 4u.gif jei norite detalizuoti lapus, galima paįvairinti jų spalvas, šešėlius, na tai lapų masei suteikti daugiau tapybiško tirštumo ir spalvinės įvairovės, bet kaip sakiau, man paveikslas atrodo išbaigtas ir vientisas ir nieko taisyti nebereikia. geriau pradėkite kitą. 4u.gif
gal kiti ką pridurs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 spalio 2009 - 14:09
Tapiau iš nuotraukos blush2.gif .Tikrai pati negalėčiau sugalvoti tokių vaizdų ax.gif . Esu - žmogus visiškai be fantazijos doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 23, 13:45)
Sveikos, merginos.Aš labai noriu išmokti tapyti, tai po truputį stengiuosi vis pateplioti. Nelankiau jokių dailės makyklų, todėl labai apmaudu verysad.gif . Bet vat..turiu jau kelias knygas apie piešimą ir tapybą ir analizuoju jas. O čia įkeliu savo darbelį, kuris man kažko nepatinka, bet nežinau ką ir kaip pataisyti. Tikiuosi Jūs su savo komentarais ir kritika- pamokysit mane. Nepatinka jau dabar man tas takelis (panašus į išsiliejusį upelį), lapai ant žemės atrodo labai netikroviškai. O kaip juos padaryt tikroviškais?Kiekviena padetalizuot, gal patamsint?Patarkit blush2.gif  tongue.gif

mega_shok.gif mega_shok.gif swoon.gif swoon.gif

Žmogau pavarai.... blink.gif kaip nesmagu, kad vieni mokosi visą gyvenimą tapyti, o kiti gimsta genijai blink.gif

O man tas super realizmas, man atrodo pakankamai realistiška wub.gif
Nori padaryt tikroviškai-paimk fotkia ir nufotkint 4u.gif net ir tobuliausias realistas nepadarys to geriau už fotiką-tai ir kam to reikia? gal tiesiog mėgaukis tapyba? ax.gif
Gaila nematau didensem formate, nes tokiam mažiuke atrodo labai tobulas wub.gif
Atsakyti
Visiem klaikiausiai nusibode-natiurmortai doh.gif doh.gif
Tiesiog univere tapiau, bet čia senesni, kai buvau 1-ame kurse

Nu nėra geri, bet guodžiuos kad seni, gal jau kiek geriau tapau biggrin.gif biggrin.gif
Tiesiog sakau kritikuoju čia visus-o pati nesirodau, tai ką turiu kompe ta dėdu

Pirmas seniausias, net bijau bpasakyti kuo tapyta, gal net paprasčiausiu guašu blush2.gif
visi kiti aliejiniais 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti