QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 23, 13:45)
Sveikos, merginos.Aš labai noriu išmokti tapyti, tai po truputį stengiuosi vis pateplioti. Nelankiau jokių dailės makyklų, todėl labai apmaudu
. Bet vat..turiu jau kelias knygas apie piešimą ir tapybą ir analizuoju jas. O čia įkeliu savo darbelį, kuris man kažko nepatinka, bet nežinau ką ir kaip pataisyti. Tikiuosi Jūs su savo komentarais ir kritika- pamokysit mane. Nepatinka jau dabar man tas takelis (panašus į išsiliejusį upelį), lapai ant žemės atrodo labai netikroviškai. O kaip juos padaryt tikroviškais?Kiekviena padetalizuot, gal patamsint?Patarkit
pirmas klausimas kaip visada, ar iš natūros, ar iš knygos ar iš galvos paišyta?
nežinau, čia toks keistas apšvietimas, glotnios plokštumos, preciziškas ir sakyčiau atsargus tapymo stilius ir gavosi tokia keista metafizinė erdvė, t.y. tarsi kita tikrovė.. mano nuomone čia keisti nieko nereikia..
jei norite detalizuoti lapus, galima paįvairinti jų spalvas, šešėlius, na tai lapų masei suteikti daugiau tapybiško tirštumo ir spalvinės įvairovės, bet kaip sakiau, man paveikslas atrodo išbaigtas ir vientisas ir nieko taisyti nebereikia. geriau pradėkite kitą.
gal kiti ką pridurs.