QUOTE(kpl @ 2009 10 18, 19:54)
Kam ta mėlyna juostelė dabar ir aš jau nežinau. Kai tapiau-žinojau
.
jeigu žinojote, vadinasi jai ten ir lemta būti
žodžiu, ji ir spalviniu ir kompoziciniu požiūriu yra absoliučiai savo vietoj, ir yra net labai svarbus kontrastuojantis paveikslo elementas..
akivaizdu, kad kažkur mokotės/studijuojat dailę/tapybą? kur jei ne paslaptis?
dar turiu klausimėlį, tas paveikslas su "laiveliais" kopija kažkieno ar pačios sugalvota ar pamatyta gyvai?
labai neblogi darbai, tapybiški, gyvas ir laisvas potėpis, erdvės gylis, darbai turi įtaigos ir nuotaikų, etc. tad jei kokia gėlytė ir prarado perspektyvą tai yra tikrai nesvarbu, nes pagrindiniai dalykai jau yra... (beje, kalbant apie smulkmenas man kažkaip užkliuvo tas juodas kontūras "kubistiniame"darbe, jis ten kaip iš kitos operos nukritęs..
bet čia jau jums spręsti
)
sveikintinais laikau abstrakcionistinius ir kubistinius bandymus, nes čia retai kas tokius bando..
o man kaip tik tas antras, kuris "neaiškiausias" labiausiai ir patiko.
ir kaip tik būtent dėl to fragmentiškumo ir paslapties, dėl to neaiškumo.. su aiškiais viskas aišku, o va prie neaiškių vis norisi grįžti
. tik va gal jame tas langelių ritmas kiek "per ilgai grojantis", t.y. ant monotonijos ribos truputį, gal padėtų, jei tas praviras "langelis" būtų ryškiau ar drąsiau "išreikštas"...