Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(trr @ 2009 10 04, 20:57)

yyla įveskite googlej vaizdai žodį  "Bammes", buvo toks anatomijos piešimo pedagogas, arba dar geriau paieškokite jo knygų artimiausioj bibliotekoj..  4u.gif

tikuosi kada nors ismoksiu zmogu piesti doh.gif dekui uz nuoroda bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 10 04, 22:34)
O čia tik man vienaj pasirodė-kad tas kūno iškrypimas, atsisakimas proporcijų yra tyčinis, na tokia stilistika g.gif Na aš tai taip supratau...na beabėjo matosi kad anatomiškai labai labai neteisingas, bet aš maniau kad čia specjaliai na idėja tokia... g.gif Na specjaliai deformuotas mirksiukas.gif
YYLA tai kaip čia iš tikrujų? g.gif

na as tapiau pagal savo lele daryta doh.gif nedariau tai spacialiai,matau veidelis gavosi gerai(tokiu juk irgi nebuna tikroveje)o va kunas tai labai prastai g.gif

QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 05, 01:28)
Man tas darbelis ir toks yyyla labai patinka  thumbup.gif  Manau ta koja tikrai tycia tokia "gumine padaryta" Tam kad nuo tikroves kiek pabegti, primena sapna, vaikyste  wink.gif Ir kazkaip man net nesinori to horizonto, ar upes sviesotamsos koreguot, tai privercia prisiminti, kad darbas yra PIESTAS  rolleyes.gif

hihihi.gif dekui labai 4u.gif bigsmile.gif

labai gerai,kad ta darba cia ikeliau,kad sukritikavot,panaciau visas klaidas,ir dekui ,kad naptingejote ir nepagailejote parasyti kritkos book.gif
Atsakyti
YYla pažiurėjau tavo albumą, tai žinok įsimylėjau meškį bigsmile.gif wub.gif
Nu taip tobulai nutapytas wub.gif wub.gif

Tu tiesiog tobulai perteiki medžiagiškumą 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kokia internetine parduodutve kur pigiau galima isigyti akrilo dazu?
Atsakyti
kyyca, deja nezinau unsure.gif
cia mano naujas greitas darbelis blush2.gif

! 
Nuotrauka dėl perdidelio formato buvo pašalinta. Dėkite ne didesnes nei  500 pixelių nuotraukas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 spalio 2009 - 09:08
user posted image

mano naujas darbelis. kiek sumazintas, blush2.gif
jeigu gali moderatore istrinti pries tai buvusia zinute, buciau labai dekinga, nes pati nezinau kaip 4u.gif
Atsakyti
nerealiai grazu wub.gif wub.gif kokie ismatavimai? 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, rolleyes.gif 54x40 bet reikia kiek apipjaustyt, tai bus kokie 50x35 ir su baltais, plonais reneliais. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 11, 16:08)
mano naujas darbelis. kiek sumazintas, blush2.gif

va šitas arklys žymiai žymiai geresnis, už jūsų anksčiau įdėtajį (aname buvo anatomijos netikslumų).. šitas labai geras, net ir norint nebūtų prie ko prisikabinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 spalio 2009 - 19:11
Aciu labai smile.gif o kokie anatomijos netikslumai praeitame piesinyje buvo? gal galima smulkiau wink.gif mano manymu kiek "liemuo" perilgas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 12, 01:01)
Aciu labai smile.gif o kokie anatomijos netikslumai praeitame piesinyje buvo? gal galima smulkiau wink.gif mano manymu kiek "liemuo" perilgas...  smile.gif

sunku pasakyti, gal kojų padėtis, gal proporcijos, gal apimties šešėliai, viena kita linija milimetru ne ten ir arklys atrodo griūvantis, suprantu, kad norėjote parodyti judesyje besiblaškantį žirgą, bet jis atrodo tuoj skaudžiai virs ant šono, o taip regis neturėtu būti.. tiesiog tai irgi labai sudėtingas rakursas judesyje, o štai antras žirgas statiškoje padėty tokį jau lengviau tiksliai ir įtikinamai pavaizduoti.
o jūs juos iš nuotraukų piešiate? ir jūs grožitės žirgais tik vaizduose ar dar ir jodinėjate? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 spalio 2009 - 11:10
Piesiu is nuotrauku. Sitie zirgai is fotografiju, kurias radau internete. zirgais tik zaviuosi, man jie laisveje labiau patinka... del to nejodineju, gaila kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 10 12, 12:19)
Piesiu is nuotrauku. Sitie zirgai is fotografiju, kurias radau internete. zirgais tik zaviuosi, man jie laisveje labiau patinka...  del to nejodineju, gaila kazkaip  blush2.gif

nu kodėl, žirgas gi naminis gyvūlys, pražūtų laivėje be žmogaus.. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 12 spalio 2009 - 13:07