Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

grete, seniai domiuosi įvairiais dažymo tušu būdais, taigi esu tau labai dėkinga, kad įkėliai aprašą apie mano minėtą dažymo būdą wub.gif ir tikrai ne per vėlu bigsmile.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Naujas greitas piesinukas rolleyes.gif
vieni iš nuostabiausių gyvūnu pasaulyje wub.gif
Atsakyti
30x30,aliejus

! 
Nuotrauka dėl perdidelio formato buvo pašalinta. Dėkite ne didesnes nei  500 pixelių nuotraukas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 spalio 2009 - 09:10
Labai gražu blink.gif .Nuostabu thumbup.gif . Tik va...kaškaip norėtųsi tam angeliukui bambykę labiau išskirti. Čia tik man kogero ir tetrūksta tos bambytės ax.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
dekui,yra ta bambute,tik nuotrauka tokia jau nekokybiska,kazkaip spalvos i viena suplauke unsure.gif
Atsakyti
Na, ne visai apie tapybą, bet kadangi aptariamas paveikslas, tai gal ir tiks ši pastaba. blush2.gif
Sakoma, kad vienas iš skiriamųjų angelų požymių ir yra tai, kad jie - be bambų, nes juos sukūrė Dievas. O žmonės gimsta, todėl jas turi.
Atsakyti
AAAAA tongue.gif ax.gif .Čia tik tokia aš viena neišpruselė blush2.gif . Bet labai gražus, jausmingas paveikslas. Ir kiegi laiko reikia skirti, kad galėtum tokį grožį nutapyti?Man taip atrodo sudėtinga visa tai, kas susiję su žmogaus atvaizdais:rankos, veidas, kūnas....Labai sudėtinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 10 04, 15:21)
Na, ne visai apie tapybą, bet kadangi aptariamas paveikslas, tai gal ir tiks ši pastaba.  blush2.gif
Sakoma, kad vienas iš skiriamųjų angelų požymių ir yra tai, kad jie - be bambų, nes juos sukūrė Dievas. O žmonės gimsta, todėl jas turi.

drinks_cheers.gif

man šis darbelis ir patinka, ir nelabai. Nulipdytas tas angelėlis puikiai žiūrėjosi, o paveiksle jis toks lyg liūdnas ir sulaužytas atrodo unsure.gif Ir fone gal per vienodos spalvos atrodo, bet čia gali būti kalta nuotraukos kokybė. Iš to kas matosi -nėra horizonto. Tokia pati žalia priekyje ir tokia pati -tolumoje. Tas pats su vandeniu -ta pati mėlyna, tik skiriasi tamsiau -šviesiau.
Graži man pati idėja, kad toks jaukus angelėlis su dryžuotom kelnytėm skraido virš laukų ir upių rolleyes.gif
Yyla, tik nesupyk, kad pakritikavau, žinai, kaip žaviuosi tavo užsidegimu, produktyvumu ir progresu, ir man atrodo, kad jei verta šioj temoj kam nors sakyti pastabas, tai tau 4u.gif
Atsakyti
tai taip smile.gif pastabos labai taiklios,visiskai nepatenkinta sio darbu esu,spalvos kazkokios vienodos,o ir pats nagelelis nelabai vykes unsure.gif ,matau,kad dar daug daug dirbti reikia,norin pasiekti gera rezultata biggrin.gif labai dekui uz kritika smile.gif
giedras dangu-dekui ir tau,o laiko ,na nezinau,gal kokias keturias dienas po truputeli papaisaliojau,va ir gavosi toks... vienspalvis wacko.gif
Atsakyti
na dėl spalvų, kurios suteikia perspektyvą ir nutolusį horizontą čia ne didžiausia bėda.
manau gali būti ir taip..
dėl bambos sutinku, angelai jų neturi biggrin.gif
dar man tas kairys sparnas su saule pernelyg susilieja, nes abu jie balti.
bet didžiausias ir labiausiai akį rėžiantis minusas man regis yra anatomija. 4u.gif manau jūs ir pati yyla matote, kad kažkas ten ne taip. šį kart viršutinė kūno dalis ir ypač veidas visai neblogai, bet blogiausia vieta yra kojos, jūs pasirinkote labai sudėtingą rakursą judesyje, tam reikia daugiau anatomijos piešinio įgūdžių, tad kojos gavosi guminės, o visa figūra griūvanti unsure.gif nes ta koja kuri remiasi į žemę ji keistai išlinkusi "lūžta", o turi aiškiai remtis ant kojos juk visas kūnas remias.. anatomijos knygose būna tokie greiti eskizai kur matyti kaip kur koks kaulas yra kai figura juda - kai bega, lenkiasi, kelia, neša ir t.t. reiktų nepamiršti, kad galūnės lankstosi tik per sąnarius. manau mokantis piešti žmogaus anatomija yra pats sudėtingiausias etapas, bet žinant yylos produktyvumą ir užsispyrimą ji ir tai tikrai kažkada įveiks 4u.gif
na čia aš daug apie vieną minusą (linkėdama tik gero biggrin.gif 4u.gif ), bet pliusų čia taip pat yra - įdomus motyvas, lyriška veido išraiška, komponavimas, švelnus tapybiškumas, šiltas ir "yyliškas" mirksiukas.gif koloritas bei nuotaika ir t.t.. 4u.gif

yyla įveskite googlej vaizdai žodį "Bammes", buvo toks anatomijos piešimo pedagogas, arba dar geriau paieškokite jo knygų artimiausioj bibliotekoj.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 spalio 2009 - 18:58
QUOTE(trr @ 2009 10 04, 19:57)
na dėl spalvų, kurios suteikia perspektyvą ir nutolusį horizontą čia ne didžiausia bėda.
manau gali būti ir taip..
dėl bambos sutinku, angelai jų neturi  biggrin.gif
dar man tas kairys sparnas su saule pernelyg susilieja, nes abu jie balti.
bet didžiausias ir labiausiai akį rėžiantis minusas man regis yra anatomija.  4u.gif  manau jūs ir pati yyla matote, kad kažkas ten ne taip. šį kart viršutinė kūno dalis ir ypač veidas visai neblogai, bet blogiausia vieta yra kojos, jūs pasirinkote labai sudėtingą rakursą judesyje, tam reikia daugiau anatomijos piešinio įgūdžių, tad kojos gavosi guminės, o visa figūra griūvanti  unsure.gif  nes ta koja kuri remiasi į žemę ji keistai išlinkusi "lūžta", o turi aiškiai remtis ant kojos juk visas kūnas remias.. anatomijos knygose būna tokie greiti eskizai kur matyti kaip kur koks kaulas yra kai figura juda - kai bega, lenkiasi, kelia, neša ir t.t. reiktų nepamiršti, kad galūnės lankstosi tik per sąnarius.  manau mokantis piešti žmogaus anatomija yra pats sudėtingiausias etapas, bet žinant yylos produktyvumą ir užsispyrimą ji ir tai tikrai kažkada įveiks  4u.gif
na čia aš daug apie vieną minusą (linkėdama tik gero  biggrin.gif  4u.gif ), bet pliusų čia taip pat yra  - įdomus motyvas, lyriška veido išraiška, komponavimas, švelnus tapybiškumas, šiltas ir "yyliškas"  mirksiukas.gif koloritas bei nuotaika ir t.t..  4u.gif

yyla įveskite googlej vaizdai žodį  "Bammes", buvo toks anatomijos piešimo pedagogas, arba dar geriau paieškokite jo knygų artimiausioj bibliotekoj..  4u.gif

O čia tik man vienaj pasirodė-kad tas kūno iškrypimas, atsisakimas proporcijų yra tyčinis, na tokia stilistika g.gif Na aš tai taip supratau...na beabėjo matosi kad anatomiškai labai labai neteisingas, bet aš maniau kad čia specjaliai na idėja tokia... g.gif Na specjaliai deformuotas mirksiukas.gif
YYLA tai kaip čia iš tikrujų? g.gif

Jei aš klystu, ir čia nespecjaliai tada atsiprašau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(giedras dangus @ 2009 10 04, 18:00)
AAAAA tongue.gif  ax.gif .Čia tik tokia aš viena neišpruselė blush2.gif . Bet labai gražus, jausmingas paveikslas. Ir kiegi laiko reikia skirti, kad galėtum tokį grožį nutapyti?Man taip atrodo sudėtinga visa tai, kas susiję su žmogaus atvaizdais:rankos, veidas, kūnas....Labai sudėtinga blink.gif

Nieko čia sudėtingo nėra...nupieši šimtą kartu žmogų įvairiuose rakursuose-ir jau pastebėsi kad pagerėjo. Nupieši tukstantį kartų-jau galėsi čia rodyti, o mes aikčiosim kaip taisingai nupiešta drinks_cheers.gif

vat kame kame o žmogaus piešime tikrai kuo daugiau darai tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamsioji ugnis: 04 spalio 2009 - 20:35
Man tas darbelis ir toks yyyla labai patinka thumbup.gif Manau ta koja tikrai tycia tokia "gumine padaryta" Tam kad nuo tikroves kiek pabegti, primena sapna, vaikyste wink.gif Ir kazkaip man net nesinori to horizonto, ar upes sviesotamsos koreguot, tai privercia prisiminti, kad darbas yra PIESTAS rolleyes.gif
Atsakyti