Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

man sitas ir labiausiai prie sirdies, biggrin.gif
pamaciau pas teta surinkta puzlle ant sienos, ir nusifotografavau, piesiau ji tik tuomet, kai buvau labai geros nuotaikos, nepavargus ir nusiteikus piesti, tai uzsitesė sitas darbelis dviems metams blink.gif piestas jis akrilu, su teptuku- man jis kazkaip toki rojaus kampeli primena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 09 25, 13:28)
Aš irgi norečiau pasidalinti savo piešinukais  rolleyes.gif
http://picasaweb.goo...CJP4lYvCq-epQw#

o cia tai vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, tavo darbeliai taipogi labai geri thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aksana Lap, nors tų purkštų darbų siužetai man nepatinka, bet suprantu, kad daromai tai, kas užsakyta, ir spaudžiu dešinę už technikos įvaldymą thumbup.gif Nedaug nutuokiu apie tapybą aerografu, bet man tai atrodo labai sudėtinga technika, reikalaujanti daug kruopštumo.
Aš ten prie airauto ideas užmačiau mašiną su "ežiuku rūke", tai va taip ištapytos mašinos tikrai norėčiau thumbup.gif

Dėl tapybos darbelių, tai matosi, kad ranka jau "ne laukinė", tik gaila kad tai nėra savos idėjos. Manau tiek išlavinus ranką jau galima ir savas mintis išreikšti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 09 25, 19:14)
Aksana Lap, nors tų purkštų darbų siužetai man nepatinka, bet suprantu, kad daromai tai, kas užsakyta, ir spaudžiu dešinę už technikos įvaldymą  thumbup.gif  Nedaug nutuokiu apie tapybą aerografu, bet man tai atrodo labai sudėtinga technika, reikalaujanti daug kruopštumo.
Aš ten prie airauto ideas užmačiau mašiną su "ežiuku rūke", tai va taip ištapytos mašinos tikrai norėčiau  thumbup.gif

Dėl tapybos darbelių, tai matosi, kad ranka jau "ne laukinė", tik gaila kad tai nėra savos idėjos. Manau tiek išlavinus ranką jau galima ir savas mintis išreikšti  4u.gif

Ačiū labai, 4u.gif bet aerografija as dar neseniai uzsiimineju, ivaldyti ranka dar ne viskas, rektu dar ir vaizduote išlavint, kad iš galvos galečiau piešti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, tapytojos!

Esu Yylos gerbėja, jos stilius tikrai išskirtinis 4u.gif
Savo gražiais darbais įkvėpėte ir mane pasirodyti smile.gif Norėčiau sužinoti, kuo Jums patinka ar nepatinka mano darbai ax.gif

http://public.fotki....seseres/tapyba/
Atsakyti
Labai grazus gamtovaizdziai, thumbup.gif o ant ko piešta?
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2009 09 25, 21:57)
Labai grazus gamtovaizdziai,  thumbup.gif o ant ko piešta?

Ačiū 4u.gif
Ant faktūrinio popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2009 09 25, 21:41)
Sveikos, tapytojos!

Esu Yylos gerbėja, jos stilius tikrai išskirtinis  4u.gif
Savo gražiais darbais įkvėpėte ir mane pasirodyti  smile.gif  Norėčiau sužinoti, kuo Jums patinka ar nepatinka mano darbai  ax.gif

http://public.fotki....seseres/tapyba/

labai graziai nutapyta..taip jautriai wub.gif

mano naujausias tapinys wub.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2009 09 25, 22:36]
labai graziai nutapyta..taip jautriai wub.gif

mano naujausias tapinys wub.gif

Ačiū smile.gif
Man gražūs Tavo tapiniai thumbup.gif

Atsakyti
mama_gulbe,ah,kaip grazu! wub.gif