Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Nepazystu Saukos seimos, bet taip jau supratau kad veidukai artimuju, nutapyti jie graziai tik iziuriu kazkokia ironija tame, nes israiska juose tikrai bukoka ir manau autorius samoningai taip tape biggrin.gif O kad graziai jis tapo tai tikrai sutinku, jo ir tos mesos grazios is tolo, ir kompozicijos geros, tik is arciau pamatai kas ten pavaizduota. Agurkus ir braskes irgi pamenu, tik kazkas ir ten potekstej saukisko buvo. Nebepamenu tiksliai ar pavadinime ar kazkokiose detalese, ar tuose stiklainiuose be agurku dar kazkas plaukiojo g.gif seniai labai maciau, bet kazkaip labai ispudziai atsigamino, reiks paieskot dar pasiziuret. Saunuolis Sauka!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 12 rugsėjo 2009 - 08:23
Sveikos paneles smile.gif

As irgi uzsiemu piesimu... PIesiu piestuku, tusu, aliejiniais dazais ir akrilu... smile.gif

Galite mano darbelius paziureti cia:

http://public.fotki....esuliux/tapyba/

Grazus jusu darbeliai. Apziurejau, patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 rugsėjo 2009 - 11:36

! 

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
Laba, gal kas tapo vandeniu skiedziamu aliejumi? Butu idomu suzinoti atsiliepimus.
Atsakyti
Dar porą naujesnių darbelių 4u.gif

http://public.fotki....tvams20091.html
http://public.fotki....glstaippat.html
Atsakyti
na tą antrą darbelį tai man gal vertikaliai norėtus pastatyt.. g.gif 4u.gif
ir tik neįsižeiskite ax.gif 4u.gif , bet žiedeliai tai šiek tiek trafaretiški ir primityvoki, lyg atmestinai nutapyta..
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 09 17, 23:10)
na tą antrą darbelį tai man gal vertikaliai norėtus pastatyt..  g.gif  4u.gif
ir tik neįsižeiskite  ax.gif  4u.gif , bet žiedeliai tai šiek tiek trafaretiški ir primityvoki, lyg atmestinai nutapyta..

Žinau kažko jie nelabai gavosi, bet, kad atmestinai daryta tai patikėkit tikrai taip nėra tiesiog nesu profesionalė ir tos gėlės jos ir neturėjo gautis tikroviškos ar kaip čia pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2009 09 18, 16:55)
Žinau kažko jie nelabai gavosi, bet, kad atmestinai daryta tai patikėkit tikrai taip nėra tiesiog nesu profesionalė ir tos gėlės jos ir neturėjo gautis tikroviškos ar kaip čia pasakyt  smile.gif

O man labai gražu thumbup.gif wub.gif Myliu ryškias spalvas wub.gif gaivu, gražu, kelia nuotaika wub.gif nu fainai man mirksiukas.gif Tokį kabinčiau ant sienos rolleyes.gif Aš kadangi ne iš tų kur ieško filosofijos darbe, o iš tų kurie tiesiog mato ir jaučia ar gražu ar ne tongue.gif Man viskas tinka;spalvos, potepiai, kompozicija, lengvumas wub.gif ir taip kad kažkaip man čia nekičiška, tos gėlė nors ir klasikinės formos, bet mažiau nuvalkiotos už rožes ar aguonas ir tai yra sveikintina:)
Atsakyti
QUOTE(jurgitj @ 2009 09 14, 13:34)
Sveikos paneles smile.gif

As irgi uzsiemu piesimu... PIesiu piestuku, tusu, aliejiniais dazais ir akrilu... smile.gif
Galite mano darbelius paziureti cia:

http://public.fotki....esuliux/tapyba/

Grazus jusu darbeliai. Apziurejau, patiko smile.gif

Sveika,

o kodel tavo paveikslai be pavadinimo?
Atsakyti
dekui,malonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 09 18, 19:52)
O man labai gražu  thumbup.gif  wub.gif Myliu ryškias spalvas wub.gif gaivu, gražu, kelia nuotaika wub.gif nu fainai man mirksiukas.gif Tokį kabinčiau ant sienos rolleyes.gif Aš kadangi ne iš tų kur ieško filosofijos darbe, o iš tų kurie tiesiog mato ir jaučia ar gražu ar ne tongue.gif Man viskas tinka;spalvos, potepiai, kompozicija, lengvumas wub.gif ir taip kad kažkaip man čia nekičiška, tos gėlė nors ir klasikinės formos, bet mažiau nuvalkiotos už rožes ar aguonas ir tai yra sveikintina:)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Beskaitant dialogus ir monologus neiškenčiau nepasiūlius visiems norintiems pradėti tapyti ar jau pradėjusiems tapyti eiti pasimokyti pas profesionalus. Suaugusių dailės mokyklų dabar yra tikrai nemažai.Ten išmoko ir kaip dažus maišyti, ant drobės tepti, kaip kompoziciją sutvarkyti, spalvas derinti ir dar laaabai daug taisyklių ir gudrybių, kurių nerasite jokiam vadovėlyje. Dabar kaip tik rugsėjis- mokslo metų pradžia, taigi pats laikas . Juk galima mėnesį palankyti ir , jei nepatiks, bandyti laimę kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kpl: 24 rugsėjo 2009 - 11:57