! | Forume draudžiama: Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. |
QUOTE(trr @ 2009 08 24, 16:22)
deja, nieko konkretaus dėl kursų pasiūlyti negaliu, bet linkiu susirasti kuo profesionalesnį mokytoją.
sakote neturite kur dėti darbų, o pačios namų sienos jau užpildytos?
sakote neturite kur dėti darbų, o pačios namų sienos jau užpildytos?
Deja bet beveik uzpildytos. Matau kad nepatiko darbai , tai galetumet ir rasyti tiesiai sviesiai, o kad mokytis reikia tai ir pati zinau
Cia kam idomu naujas darbas su ranka...... http://public.fotki....60cmgelyte.html
http://public.fotki....fragmentas.html
Eik sau .kaip gražu .Šaunuolė .Iš kur tokios nuostabios mintys, idėjos?
QUOTE(tomuciukas @ 2009 08 24, 20:47)
Deja bet beveik uzpildytos. Matau kad nepatiko darbai , tai galetumet ir rasyti tiesiai sviesiai, o kad mokytis reikia tai ir pati zinau
ne taip supratote. neketinau įžeisti kad mokytis reikia jūs jau pati pasakėte anksčiau, man nebereikia to akcentuoti. aš tiesiog visai nuoširdžiai palinkėjau susirasti gerą (tradicinio akademinio piešinio) mokytoją, ne kiekvienas dailininkas tam reikalui tinka, o kartais pasitaiko, kurie patys ką tik išmokę piešti.. na paprasčiausiai geras pedagogas kelyje labai svarbu..
dėl sienų paklausiau, nes apskritai įdomu, ar savo darbais dabinate namus. bet to ketinau ir galiu paklausti visų čia tapančių..
patinka nepatinka čia ne klausimas. mano komentaras buvo maksimaliai objektyvus. bet jei jau parduodate, tai sakykim taip, už tokią kainą tikrai galima rasti profesionalesnių darbų..
QUOTE(giedras dangus @ 2009 08 24, 21:30)
Eik sau .kaip gražu .Šaunuolė .Iš kur tokios nuostabios mintys, idėjos?
Aciu aciukas O mintys is visur internetas, reklamos, siaip is galvos kylancios mintys. Mano mazas sunelis mano muza Kai pagimdziau va ir piest pradejau
Mergytes, ar galetumet instruktuoti kaip foto ikelti?
Noriu parodyti savo paskutini darbeli.
Noriu parodyti savo paskutini darbeli.
teisinga kritika ,merginos , aukso verta ...su trr ,mamukas indriukas pastebėjimais visiškai sutinku ,tame tarpe ir su savo paveikslų kritika ir reikia džiaugtis ,kad jos skiria laiko darbų analizei
deja dėl laiko stokos labai retai čia užsuku - vis dar angelus piešiu
paskutinis mano darbukas
"AŠTUONI PERLAI" sau iškeltas uždavinys - paveikslo koloritas ir faktūra
deja dėl laiko stokos labai retai čia užsuku - vis dar angelus piešiu
paskutinis mano darbukas
"AŠTUONI PERLAI" sau iškeltas uždavinys - paveikslo koloritas ir faktūra
Žiūrėčiau ir žiūrėčiau į tuos perlus. Patinka tiek paletė tiek jausmas.
Kur studijuoja ritka68?
Kur studijuoja ritka68?
labai dekui MamukaiIndriukai uz pastebejimus,kritika
Ritka-nuostabus darbas,nuotaikingas,spalvos sauniai dera
Ritka-nuostabus darbas,nuotaikingas,spalvos sauniai dera
Labai labai Koloritas man prie širdies
QUOTE(ritka68 @ 2009 08 26, 01:04)
sutinku, tikrai labai neblogas, vientisumo ir išbaigtumo nestokojantis darbas. gyvas, tapybiškas potėpis, šiltas koloritas (dera prie turinio), iškalbus, paslaptingas siužetas. tik, jei labai ieškočiau prie ko prisikabinti, sakyčiau gal vos vos daugiau dėmesio skirti reikėjo angelams (gal kiek paryškinti, gal paieškoti daugiau individualumo..), dabar viskas taip su atida nutapyta, o jie atrodo lyg skubotai ir automatiškai uždėti tokie dinamiškos linijos parašai.. nežinau, gal taip atrodo todėl, kad visi tokie "vienakrypčiai" bet tai daugiau subjektyvus pastebėjimas, ir labai neesminis.
QUOTE(tomuciukas @ 2009 08 24, 17:06)
Na siaip tas sukurys skonio reikalas, nes vieniems toks labai patinka kitiems gal dar kazko noretusi. Juk cia skonio reikalas. As jo ir nebandau prakisti kaip kokio antrarusio. Tai nera mano verslas ar kazkokia sritis kur butu galima uzsidirbti. Tiesiog namuose jau nebelabai kur yra deti, todel kodel gi kazkam nepardavus ar nepadovanojus.
Esu visiska megeja ir dar prie viso to pradedancioji, todel ir norecaiu kokiu kontaktu, kad butu galima pasimokinti pas mokytoja ar kursus kokius baigti ir igyti siek tiek igudziu. Tai juk tik saves realizacija, atsipalaidavimo budas kai miega vaikiukas vietoj mezgimo, nerimo ar panasiai
Vienaip ar kitaip suzinoti aplinkiniu nuomone visada gerai, kad paskui ne sokti auksciau bambos ir visiems nesigirti kazkokiomis terlionemis.
Kritika visada priimu, nes is to ir mokaisi.
Esu visiska megeja ir dar prie viso to pradedancioji, todel ir norecaiu kokiu kontaktu, kad butu galima pasimokinti pas mokytoja ar kursus kokius baigti ir igyti siek tiek igudziu. Tai juk tik saves realizacija, atsipalaidavimo budas kai miega vaikiukas vietoj mezgimo, nerimo ar panasiai
Vienaip ar kitaip suzinoti aplinkiniu nuomone visada gerai, kad paskui ne sokti auksciau bambos ir visiems nesigirti kazkokiomis terlionemis.
Kritika visada priimu, nes is to ir mokaisi.
Superiniai paveikslai,
noreciau ir as pasisakyti. Pardavinekit drasiai. As skirstau paveikslus taip: kabinciau namie ir nekabinciau (nereiskia, kad blogas paveikslas, tiesiog vieta jam muziejuje .
Jusu paveikslai labai tiktu siolaikiniam butu (ofisu) interjerui. Beto zmogus perka paveiksla, jei jis jam sukele kazkokius jausmus, o ne pagal "potepius" ) "kolorita".
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2009 08 10, 18:02)
nugi galėtu būti nuotraukos ir didesnės, nieko neina įžiūrėt.
ir tapybos darbus fotografuoti reiktų dienos šviesoje, o ne su blicu..
ir tapybos darbus fotografuoti reiktų dienos šviesoje, o ne su blicu..
Ir ka gi dar jus cia bandot iziuret??? Vel savo potepius ir kolorita, detales ar koki neuzbaigtuma???