Man ypatingai patiko mergaitės veidas ir plaukai. Pastarieji labai įdomiai pavaizduoti
yyla nuotaikingas ir žaismingas.. labai linksmai nuteikia
dekui mergaites
dekui trr uz patarimus
dekui trr uz patarimus
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 08 21, 14:29)
Mergaites is kur semiates ideju? Turiu "aliejaus", drobes bet niekaip neubrandinu minciu, o tapyt noriu net rankos dreba Gal yra koks internetinis puslapiukas su paveikslu gausa ar dar kazkuo...
sugalvokite temą, tiesiog pieškit/tapykit tai, kas guli jūsų galvoje. arba širdyje. t.y. kas jus labiausiai jaudina, kas jums rūpi, kuo tikite, kuo gyvenate.. piešdama analizuokit pasaulį, išreiškit taip kaip jūs jį matot ir ką jame matot... atsipalaiduokite ir būkite ten savimi. tokie darbai bus kur kas įdomesni, gyvesni ir vertingesni...
ir tuomet visai neprireiks kurti išgalvotus, kažkur matytus, paties neišgyventus ir neįsisamonintus dalykus, kartoti "popsovus" stereotipus, ar juolabiau kopijuoti kažką iš "paveikslų gausos"..
pagaliau jei taip rankos niežti, o minčių nėra tai pieškit tiesiog savo daiktinę aplinką, (jei reikia susistatykit natiurmorta..) ir rankos nebedrebės, ir praktika, įgudžiai kaupiasi... (beje, natiurmortui pasirinkti daiktai irgi gali šį tą įdomaus ar intriguojančio, simboliško ar išmintingo pasakyti.. )
Sveikutes
Jooo pieskit mergaiciukes viska kas saunai galva Saunuolikes. O cia mano darbai darbukai:
http://public.fotki....paveikslai-akr/ O gal kas ideju turit kaip spalvas daryti ne tokias ryskias, nes as megstu potepius storus ir viskas gaunasi pakankamai rysku
Jooo pieskit mergaiciukes viska kas saunai galva Saunuolikes. O cia mano darbai darbukai:
http://public.fotki....paveikslai-akr/ O gal kas ideju turit kaip spalvas daryti ne tokias ryskias, nes as megstu potepius storus ir viskas gaunasi pakankamai rysku
QUOTE(tomuciukas @ 2009 08 23, 21:19)
Sveikutes
Jooo pieskit mergaiciukes viska kas saunai galva Saunuolikes. O cia mano darbai darbukai, kuriuos ir parduodu uz simboline kaina
O gal kas ideju turit kaip spalvas daryti ne tokias ryskias, nes as megstu potepius storus ir viskas gaunasi pakankamai rysku
Jooo pieskit mergaiciukes viska kas saunai galva Saunuolikes. O cia mano darbai darbukai, kuriuos ir parduodu uz simboline kaina
O gal kas ideju turit kaip spalvas daryti ne tokias ryskias, nes as megstu potepius storus ir viskas gaunasi pakankamai rysku
na, vėl aplankė tas keistas jausmas , kad "kažkur kažką panašaus mačiau"... bet potėpiai ir spalvos tikrai įspūdingi
manau visai žavu, kad spalvos ryškios, bet jei tokių nesinori jas galima "prigesinti" įmaišant baltos spalvos, arba (sudėtingiau, bet profesionaliau) kurios nors kitos spalvos (tik atsargiai, žiūrėti, kad spalva visai "nesusipurvintų", nesupilkėtu). naudokite spalvų maišymui paletę, daugiau eksperimentuokite ten, atraskite atspalvių įvairovę, o tada atrasite ir savo koloritą... (beje, ar čia aliejiniai dažai?)
jei leisite pakomentuosiu vieną, štai šitą darbelį. pagal prierašą apačioje kyla klausimas: tai jis parduodamas, ar vistik dar nebaigtas? ar žmogui reiks pasibaigt pačiam
pirmiausia sūkurys, aš įsivaizduoju, turėtu būti labai dinamiškas, judrus, gyvas, žaižaruojantis.. spalvomis čia taip ir yra, tačiau linijai trūksta išraiškingumo, t.y. jei padarytumėt linijas kur kas labiau įlenktas (o jei dar paieškotumėt kaip/kiek ir kurioj vietoj jas įlenkti) jūsų sūkurys nebūtų toks vangus ir lėtas ir gal nekiltu pojūtis, kad "kažko trūksta". kad geriau suprastumėt apie ką kalbu ir išgautumėt geresnį judėjimo, "sukimosi" efektą pabandykit nusipiešti (pasitreniruoti) kokį šimtą paprastos S formos linijų, stengiantis padaryt ją kuo išraiškingesnę, įvairesnę.. eigoj pamatysit, kad nesigauna visos linijos vienodos - vienos bus gražesnės, kitos grubesnės.. bet pajusit skirtumą ir atrasit kuri geriausia... kitas dalykas ten tikrai šiek tiek monotoniška ir tuštoka, trūksta kažkokio vieno elemento, kuris intriguotų, kontrastuotų su kažkuo, ar papildytų.. bendrai suteiktų paveikslui kažkokią aiškesnę mintį...
QUOTE(trr @ 2009 08 23, 23:55)
jei leisite pakomentuosiu vieną, štai šitą darbelį. pagal prierašą apačioje kyla klausimas: tai jis parduodamas, ar vistik dar nebaigtas? ar žmogui reiks pasibaigt pačiam
pirmiausia sūkurys, aš įsivaizduoju, turėtu būti labai dinamiškas, judrus, gyvas, žaižaruojantis.. spalvomis čia taip ir yra, tačiau linijai trūksta išraiškingumo, t.y. jei padarytumėt linijas kur kas labiau įlenktas (o jei dar paieškotumėt kaip/kiek ir kurioj vietoj jas įlenkti) jūsų sūkurys nebūtų toks vangus ir lėtas ir gal nekiltu pojūtis, kad "kažko trūksta". kad geriau suprastumėt apie ką kalbu ir išgautumėt geresnį judėjimo, "sukimosi" efektą pabandykit nusipiešti (pasitreniruoti) kokį šimtą paprastos S formos linijų, stengiantis padaryt ją kuo išraiškingesnę, įvairesnę.. eigoj pamatysit, kad nesigauna visos linijos vienodos - vienos bus gražesnės, kitos grubesnės.. bet pajusit skirtumą ir atrasit kuri geriausia... kitas dalykas ten tikrai šiek tiek monotoniška ir tuštoka, trūksta kažkokio vieno elemento, kuris intriguotų, kontrastuotų su kažkuo, ar papildytų.. bendrai suteiktų paveikslui kažkokią aiškesnę mintį...
Be galo didelis dekui uz komentarus. As piesiu akriliniais dazais. Uzsikabinau ir nebera laiko pabandyti su aliejiniais Labai megztu storai viska daryti, kad jaustusi dazai ju storis ju sodrumas ir iskilumai. kur parduodami ten parduodami,o sukurys siaip ir toks parduodamas, sakau gal kam patiks ar tiks tik toks. Kazkaip nesinori sugadinti, o ir noretusi minciu geru kad dar kazka ant virsaus nupiesti. Jis ypatingai yra iskilus, nelygus todel pakankamai sudetinga piesti ant virsaus. Turiu minciu ideju bet dar dvejoju. Jei niekam nepatiks, teks laukti dar vieno mano ikvepimo kad paveiksla galeciau pilnai uzbaigti ir buti patenkinta darbu. Man visgi kazko cia truksta uztat laukiu minciu pasiulymu. Beje aciu uz siulymus reiks pabandyti ant kokio juodrastuko su S raidem padirbeti
O dar noreciau paklausti gal kas zinot kokiu geru pamokeliu piesimo Vilniuje? Labai noreciau pasimokyti ivairiu techniku ir be galo noreciau ismokti piesti veidus, kurie baisiai nesiseka, o va rankas piesti dievinu. Manau neuzilgo tureciau viena paveiksla ir ikelti. Jau baigineju Jis susideda is dvieju pav. 40x50 cm ir dedasi is virsaus i apacia.
QUOTE(tomuciukas @ 2009 08 24, 12:39)
paryškinta frazė nuskambėjo šiek tiek keistai, tipo "gal praeis".. "o jei netiks pabaigsiu" manau pirma reikia pabaigti, o ne ieškoti kvailių ir prastuminėti bele kokį..
kaip supratau esate mėgėja? ar seniai tapote? jie tai būtų jūsų originalus autentiškas stilius, dabar gi kaip minėjau tai jau kažkur matyta.. klausimas kitas, ar tikrai verta kiekviena nupiešta darbą pardavinėti.. ypač jei dar tik mokaisi tapyti... jūs juos tapote todėl, kad užsidirbti, ar kad patinka tapyti?
QUOTE(trr @ 2009 08 24, 15:05)
beje, jei norite pabrėžti paviršiaus tekstūrą, t.y. tuos dažų "iškilumus", fotografuodama darbą pasirūpinkite šoniniu apšvietimu, tada jie išryškės labiau.
Na siaip tas sukurys skonio reikalas, nes vieniems toks labai patinka kitiems gal dar kazko noretusi. Juk cia skonio reikalas. As jo ir nebandau prakisti kaip kokio antrarusio. Tai nera mano verslas ar kazkokia sritis kur butu galima uzsidirbti. Tiesiog namuose jau nebelabai kur yra deti, todel kodel gi kazkam nepardavus ar nepadovanojus.
Esu visiska megeja ir dar prie viso to pradedancioji, todel ir norecaiu kokiu kontaktu, kad butu galima pasimokinti pas mokytoja ar kursus kokius baigti ir igyti siek tiek igudziu. Tai juk tik saves realizacija, atsipalaidavimo budas kai miega vaikiukas vietoj mezgimo, nerimo ar panasiai
Vienaip ar kitaip suzinoti aplinkiniu nuomone visada gerai, kad paskui ne sokti auksciau bambos ir visiems nesigirti kazkokiomis terlionemis.
Kritika visada priimu, nes is to ir mokaisi.
QUOTE(tomuciukas @ 2009 08 24, 16:06)
deja, nieko konkretaus dėl kursų pasiūlyti negaliu, bet linkiu susirasti kuo profesionalesnį mokytoją.
sakote neturite kur dėti darbų, o pačios namų sienos jau užpildytos?