Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Sveikutės. Aš čia vis vargstu tapybos temose beieškodama, kaip reikia gruntuoti lapą, norint piešti guašu?Padėkit.Nerandu...O gal nereikia gruntuoti, gal laikas nepaveiks mano kartono, persotinto guašu ax.gif unsure.gif ?A?O taip žadėjau jau šiandien pradėti piešti sau paveikslą doh.gif .Vis vargstu prie kompo. o laikas ir ištirpo šios dienos verysad.gif
Atsakyti
man rodos ,kad tikrai nieko nereikia gruntuoti smile.gif
Atsakyti
mano greitukas vaikiskas toks. blush2.gif labai blizga, nesimato spalvytes realios. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Čia mano:
user posted image
Atsakyti
blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nugi galėtu būti nuotraukos ir didesnės, nieko neina įžiūrėt. g.gif 4u.gif
ir tapybos darbus fotografuoti reiktų dienos šviesoje, o ne su blicu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 rugpjūčio 2009 - 16:03
yyla na pas tave tai darbai thumbup.gif thumbup.gif ,vis negaliu atsistiebet!
meda2006 man labai grazus medis wub.gif
jurga...a as tai isvis dievinu aguonus,man tokia grazi gele...
user posted image
ir dar ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meda2006 @ 2009 08 10, 15:17)

gerai, kadangi kitoj temoj buvo ne vieta, pasakysiu čia. biggrin.gif visai neblogas, dailus ir lengvas, japoniško stiliaus darbelis (tikiuosi ne kopija g.gif ). vieninteliai rimti (įžiūrimi) trūkumai man atrodo tas kietokas ir monotoniškas kamieno apimties šešėlis, dėl kurio medis labiau primena vamzdį, nei kamieną su žieve. kitas dalykas "permatomi" žiedeliai, t.y. kai kur iš po jų persišviečia kamieno spalva, manau taip neturėtu būti. jei įmanoma reiktų užtapyti storesnį sluoksnį, o jei tai liejama technika, žiedelių vietą reiktų numatyti ir apeiti iš anksto.
beje, pristatant žiūrėjimui darbą gerai būtų išmatavimai, atlikimo technika, na ir foto didesnė ax.gif bet tai jau smulkmena. biggrin.gif 4u.gif o dar geriau rodyti mažiausiai kelis darbus.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 rugpjūčio 2009 - 17:35
Mergaites is kur semiates ideju? Turiu "aliejaus", drobes bet niekaip neubrandinu minciu, o tapyt noriu net rankos dreba biggrin.gif Gal yra koks internetinis puslapiukas su paveikslu gausa ar dar kazkuo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 21 rugpjūčio 2009 - 13:30
o tos mintys kaip kada ateina,kartais nori kazka nutapyt,bet nezinai ka,o tokias mergytes tai brandinu mintis gal kokia savaite g.gif o darbo eigoje dar minciu daugiau atsiranda mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Pasakiška mergaitė. Labai savotiška ir originali thumbup.gif .kaip reikia išmokti taip piešti blink.gif . Kažkas nerealaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2009 08 06, 21:30)

Gruntuoti guašui nereikia
Atsakyti