Dekui uz patarimus
Ziema, kai i savo namucius isikelsim, tai bandysiu aliejinius (gal ir patirties daugiau bus ), kol kas nenoriu labai "uzkvepinti", nes sesute (kol kas pas ja gyvenam). Ikelciau koki savo "sedevra" Jusu kritikai, bet nemoku, o ir nedristu
Sveikos, darbštuolės. Gal galėtumėte man pagelbėti? Kokiais dažais galėčiau piešti ant medvilnės ar trikotažo, kad jie nenusiplautų? Laaabai lauksiu patarimų. Ačiū iš anksto
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 16:25)
Kai tokius darbelius pasiziuriu, tai pamastau - ar man kada pavyx kas panasaus
reikia tik didelio noro ir tikrai pavyks,ziurek dar geriau
roka-buna specialus tekstiliniai dazai psidomauk dailes pard.
QUOTE(roka @ 2009 08 04, 17:06)
Sveikos, darbštuolės. Gal galėtumėte man pagelbėti? Kokiais dažais galėčiau piešti ant medvilnės ar trikotažo, kad jie nenusiplautų? Laaabai lauksiu patarimų. Ačiū iš anksto
tai va čia netoliese yra tema, kur jums gal daugiau patars.
Man tas jurginas tai labai gražu , pasikabinčiau tokį paveikslą jei tik vietos būtų
QUOTE(yyla @ 2009 08 04, 18:09)
roka-buna specialus tekstiliniai dazai psidomauk dailes pard.
QUOTE(trr @ 2009 08 04, 18:25)
Labai ačiūūūū
QUOTE(trr @ 2009 08 05, 12:07)
yyla, nu turiu pasakyti įspūdinga gėlė. ar iš natūros tapyta? man patinka tas stambus planas - ji tokia didelė ir pūpsanti, kad net rodos vos telpa į drobę o koks dydis paveikslo? jei būtų du metrai ant dviejų labai tiktų didelių erdvių interjere.
80x80.,o jei butu du metrai ant dvieju tai jauciu koki menesi maziausiai tapyciau turiu namie drobe 1 metra ant 1,5 m,tik nezinau kada prisiruosiu tapyt toookia didele drobe
o jurginas tai is nuotraukos tapytas spalvytes mano parinktos,na man sunku tapyti gyvas geles is naturos,nes per viena diena nenutapau,o kita diena ziurek jau ir pasikeite ir pavyto ir ziedlapiai jau susigarbiniavo,na su akvarele ar akrilu tai ir per viena diena-tada is naturos pasipaisalioju
visad pradedu is naturos,paskui darausi nuotrauka,nes nezinau kada pabaiksiu ir kada bus laiko ir nuotaikos
QUOTE(yyla @ 2009 08 05, 19:58)
80x80.,o jei butu du metrai ant dvieju tai jauciu koki menesi maziausiai tapyciau turiu namie drobe 1 metra ant 1,5 m,tik nezinau kada prisiruosiu tapyt toookia didele drobe
o jurginas tai is nuotraukos tapytas spalvytes mano parinktos,na man sunku tapyti gyvas geles is naturos,nes per viena diena nenutapau,o kita diena ziurek jau ir pasikeite ir pavyto ir ziedlapiai jau susigarbiniavo,na su akvarele ar akrilu tai ir per viena diena-tada is naturos pasipaisalioju
visad pradedu is naturos,paskui darausi nuotrauka,nes nezinau kada pabaiksiu ir kada bus laiko ir nuotaikos
va jau ir toks dydis nieko. (dažnai paveikslas kuo didesnis tuo įspūdingiau atrodo )
na jei gėlės vysta greičiau nei tapote, vadinas reikia pirkti kas dieną naujų šviežių gėlių menas reikalauja aukų. o šiaip pabandykite giliau pažinti žiedo esmę, įsižiūrėti, įsidėmėti, išmokti jos formas, spalvas, šviesos atspindėjimą, tada nereiks taip prisirišti prie konkretaus kvietkelio. dar jei reikia prieš tai pabandykite pasimokyti pačios formos pasipiešdama/pasipraktikuodama pieštuku eskizų. beto juk visada galima tą "tikrovę" šiek tiek interpretuoti, keisti (niekas gi nežino, ar ant tos gėlės buvo 55 ar 58 lapeliai), nes reiktų mene perteikti savą individualią refleksiją.. juk svarbu kas norėta tuo žiedu pasakyti...
na, žodžiu, venkite tų fotografijų..
Dekui,o eskeiziuku tai pasipaisalioju